למסירה למסירה בחינם - פסח תשפ"ה (ואילך)

למסירה מצעים חדשים זוגיים בד כותנה איכותי במיוחד
מצרפת תמונה בביתר
לפנות למייל barofir4688 שטרודל בגימייל

קבצים מצורפים

• IMG_20250624_190942_484.jpg
    IMG_20250624_190942_484.jpg
    3.1 MB · צפיות: 27
אנחנו כבר קונים את המקרן
סתם לאינטלגנציה,
מקרן שלא קורא קבצים כבדים כמו חתונות וכו....
יש לחבר את האונקי לכבל מעביר נתונים שבשתי הקצוות יש כניסה לUSB, פותר את רוב הבעיות.

סתם לאינטלגנציה,
יש לחבר את האונקי לכבל מעביר נתונים שבשתי הקצוות יש כניסה לUSB, פותר את רוב הבעיות.
וואו, מעניין
יכולה לשלוח לי לינק לכבל כזה? לא מכירה נראה לי

סתם לאינטלגנציה,
יכול לעזור גם לכרטיס מצלמה בנפח גדול 256GB בלי קשר לגודל הקבצים?
פשוט שמתי במקרן והיה נראה שהכל בסדר, ראינו את הקבצים מצוין,
ופתאום לא קולט את הכרטיס,
ומאז, אי אפשרות לראות את הקבצים גם במחשב,
חשבתי שנמחק וצריך שחזור,
אבל אמרו לי שאם במחשב כתוב שהמקום הפנוי קטן יותר מנפח הכרטיס אז זה לא נמחק.
יודעים לומר לי על זה?

מעבד מזון כמעט חדש. כשר לפסח.
הקערה נשברה ולא משתלם לקנות קערה חדשה.
סימנתי באיקס את החלק החסר - רק הקערה עצמה. המכסה של הקערה קיים.
יכול לעזור למי שמעוניינים בבלנדר ובמטחנה הקטנה, או למי שצריכים חלקים.
נשמח למסור.
מירושלים.צפה בקובץ המצורף 1984080
אני צריכה את החלק של הקוצץ הדק לפשטידות /קיגל הוא נהרס לי עקב שישמוש רב כאילו החום של המיקסר אכל את זה יכולה לשלוח לי פרטי התקשרות שנוכל לתאם אני צריכה לפסח תודה מראש
מייל שלי p5707091 גימל

מחפשת מגפונים לילדה בכיתה ח לצורך מסיבת גמר למי שיש אשמח לקבל מידה 34-35
תודה מראש

כן,
לא כל כך משנה היא צריכה להיות רוסיה נראה לי חום או שחור
אשדוד יכולה לקחת מבני ברק וירושלים

כן,
לא כל כך משנה היא צריכה להיות רוסיה נראה לי חום או שחור
אשדוד יכולה לקחת מבני ברק וירושלים
אמור להיות לי מגפונים שחורים, אני מב''ב. יכולה לפנות בפרטי? אם כן תרשמי לאחותי @בת של הקב"ה!!! טלפון או דרך ליצירת קשר.

מי שכתבה על משחק המגנטים משום מה נמחקה ההודעה אשמח לדעת אם עדין רלונטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה