מישהו מעונין? אני זורקת.למסירה באשדוד 6 מגירות מקפיא , קצת סדוקות או שבורות בקצה
סתם לאינטלגנציה,אנחנו כבר קונים את המקרן
וואו, מענייןסתם לאינטלגנציה,
מקרן שלא קורא קבצים כבדים כמו חתונות וכו....
יש לחבר את האונקי לכבל מעביר נתונים שבשתי הקצוות יש כניסה לUSB, פותר את רוב הבעיות.
משהו כזהhttps://he.aliexpress.com/item/1005...rho40uUv&utparam-url=scene:search|query_from:וואו, מעניין
יכולה לשלוח לי לינק לכבל כזה? לא מכירה נראה לי
יכול לעזור גם לכרטיס מצלמה בנפח גדול 256GB בלי קשר לגודל הקבצים?סתם לאינטלגנציה,
מקרן שלא קורא קבצים כבדים כמו חתונות וכו....
יש לחבר את האונקי לכבל מעביר נתונים שבשתי הקצוות יש כניסה לUSB, פותר את רוב הבעיות.
אני צריכה את החלק של הקוצץ הדק לפשטידות /קיגל הוא נהרס לי עקב שישמוש רב כאילו החום של המיקסר אכל את זה יכולה לשלוח לי פרטי התקשרות שנוכל לתאם אני צריכה לפסח תודה מראשמעבד מזון כמעט חדש. כשר לפסח.
הקערה נשברה ולא משתלם לקנות קערה חדשה.
סימנתי באיקס את החלק החסר - רק הקערה עצמה. המכסה של הקערה קיים.
יכול לעזור למי שמעוניינים בבלנדר ובמטחנה הקטנה, או למי שצריכים חלקים.
נשמח למסור.
מירושלים.צפה בקובץ המצורף 1984080
להלוות? מאיפה את? איזה צבע?מחפשת מגפונים לילדה בכיתה ח לצורך מסיבת גמר למי שיש אשמח לקבל מידה 34-35
תודה מראש
רלוונטי?למסירה:
טלפון אלחוטי חדש באריזה. דגם ישן(כ10 שנים).
שעון קיר
קופסת פלסטיק גדולה.
בב"ב. רחוב השלושה.
אין לי אפשרות להעביר לעיר אחרת.
כבר לארלוונטי?
למיטה זוגית?למסירה מצעים חדשים זוגיים בד כותנה איכותי במיוחד
מצרפת תמונה בביתר
לפנות למייל barofir4688 שטרודל בגימייל
אמור להיות לי מגפונים שחורים, אני מב''ב. יכולה לפנות בפרטי? אם כן תרשמי לאחותי @בת של הקב"ה!!! טלפון או דרך ליצירת קשר.כן,
לא כל כך משנה היא צריכה להיות רוסיה נראה לי חום או שחור
אשדוד יכולה לקחת מבני ברק וירושלים
עדיין רלוונטי?למסירה מצעים חדשים זוגיים בד כותנה איכותי במיוחד
מצרפת תמונה בביתר
לפנות למייל barofir4688 שטרודל בגימייל
איזה מידה? איזה אזוראמור להיות לי מגפונים שחורים, אני מב''ב. יכולה לפנות בפרטי? אם כן תרשמי לאחותי @בת של הקב"ה!!! טלפון או דרך ליצירת קשר.
עם נמחקה כנראה שיש סיבהמי שכתבה על משחק המגנטים משום מה נמחקה ההודעה אשמח לדעת אם עדין רלונטי
לא הבנתי כי הרגע ענו לי תשובה ונמחק לכן שאלתיעם נמחקה כנראה שיש סיבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים