- הוסף לסימניות
- #1,541
אפשר תמונה? זה מפורק?למסירה פרגולה למרפסת 3.5*4.5 מטר
באלעד
אפשר תמונה? זה מפורק?למסירה פרגולה למרפסת 3.5*4.5 מטר
באלעד
יש לנו ממש מידות קרובות לזה ויתכן שממש יתאים לנו. רק אשמח לעוד פרטיםאפשר תמונה? זה מפורק?
חיפשתי ואין לי תמונהיש לנו ממש מידות קרובות לזה ויתכן שממש יתאים לנו. רק אשמח לעוד פרטים
הפרגולה נסמכה על עמודים מעץ? או שהיו מקיר לקיר? ואם אפשר תמונה איך שזה בנוי, ממש תודה
לא עניתי עד כעת כי אין לי גישה כל הזמן לפרוג.חיפשתי ואין לי תמונה
רוחב אחד היה מחובר לקיר, ורוחב שני על 2 עמודים
זה יכול להתאים אתם יכולים לבוא אלי לראות איך זה היה בנוילא עניתי עד כעת כי אין לי גישה כל הזמן לפרוג.
לנו רוחב המרפסת הוא החלק הארוך יותר והעומק הוא הקצר יותר האם נראה לכם שיתאים לנו הקרשים?
אני גר בביתר, יש לי הורים באלעד.זה יכול להתאים אתם יכולים לבוא אלי לראות איך זה היה בנוי
אני גר בר’ יהודה הנשיא למעלה ממש מגביל להמאיריאני גר בביתר, יש לי הורים באלעד.
אשמח שתשמרו לי ואחרי שבועות או שאשלח אחד מבני המשפחה או שאבוא בעצמי לראות.
ישר כח ושבת שלום
רלונטי?מצ"ב תמונה
עד מחר אפשר לקחת
אם רלוונטי ולא לקחו אשמח שתדברו איתי אני גם מביתר 0527148019מצ"ב תמונה
עד מחר אפשר לקחת
נמסראם רלוונטי ולא לקחו אשמח שתדברו איתי אני גם מביתר 0527148019
תודה
אם זה עוד רלוונטי אני אשמח יש לנו את אותו מרפסת באותן מידות
עדיין רלוונטי? אני מוכנה גם לשלםלמסירה 2 בנדים חסידיים מקורל. בעיר חיפה.
טוב אני ירדתי מזה. תודה למוסר האדיבאם זה עוד רלוונטי אני אשמח יש לנו את אותו מרפסת באותן מידות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //