נכתב ע"י sukimeni;n5019866:מנסיון שלי מה שעזר זה רק כדורים.
אמר לי ד"ר טראו-רופא עור גדול, שקצת נסחפו עם הסטיגמה על הכדורים של הפטריה
ובמעקב מסודר אפשר לקחת בלי בעיה, כמובן להיות במעקב ובהתאם למצב אישי של המטופל.
נכתב ע"י שרינה;n5020093:
נכתב ע"י אגוזי;n5020968:מישהי פעם כתבה כאן להשרות את הרגל במים + סודה לשתיה למשך 20 דק',
ואח"כ למרוח משחה - לא זוכרת איזו.
מישהו זוכר אולי?
כמה סודה לשתיה צריך לשים, ובאיזו משחה מדובר?
גם אני אשמח לדעת...
נכתב ע"י אגוזי;n5020968:מישהי פעם כתבה כאן להשרות את הרגל במים + סודה לשתיה למשך 20 דק',
ואח"כ למרוח משחה - לא זוכרת איזו.
מישהו זוכר אולי?
כמה סודה לשתיה צריך לשים, ובאיזו משחה מדובר?
גם אני אשמח לדעת...
נכתב ע"י Sigalit;n5021113:הבעיה הגדולה של כל הטיפולים האלטרנטיביים זה שהם לוקחים הרבה זמן, וחייבים להתמיד בהם. גם השרף של התאנה, האקנומיקה וכו צריך להתמיד כמה חודשים.
לילה אחד ללימון? נשמע מוזר. הפטרת בציפורן מתחילה מהשורש שלה, ולכן אם לא מתמידים היא מדביקה את עצמה בחזרה.
אל תספרו לי על דודה חברה, סבא,
לכם משהו עזר? מכלי ראשון בלבד. לא כדורים, כי אני לא מחליפה פרה בחמור.
נכתב ע"י cha123;n5020245:לפני שאת קונה שמן ומבזבזת כסף, ממליצה לך לנסות את הלימון
אמא שלי ניסתה את זה אחרי ההמלצה שקיבלה מקרובת המשפחה
והפטריה נעלמה לה בבוקר (אחרי ששמה לימון תקוע באצבע כל הלילה)
נכתב ע"י Sigalit;n5021113:הבעיה הגדולה של כל הטיפולים האלטרנטיביים זה שהם לוקחים הרבה זמן, וחייבים להתמיד בהם. גם השרף של התאנה, האקנומיקה וכו צריך להתמיד כמה חודשים.
לילה אחד ללימון? נשמע מוזר. הפטרת בציפורן מתחילה מהשורש שלה, ולכן אם לא מתמידים היא מדביקה את עצמה בחזרה.
אל תספרו לי על דודה חברה, סבא,
לכם משהו עזר? מכלי ראשון בלבד. לא כדורים, כי אני לא מחליפה פרה בחמור.
נכתב ע"י cha123;n5021346:אמא שלי סיפרה לי בעצמה על עצמה
היתה לה פטריה שנעלמה אחרי לילה אחד של שימוש בלימון
והיא סיפרה לי את זה בתור משהו מעניין ושאני אדע מזה
מקווה שלא יהיה צורך
אבל הבנתי ממך שאני צריכה להדבק, לטפל, ורק לאחר מכן אוכל להעז לספר לכם
קיבלתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים