- הוסף לסימניות
לתושבות ביתר ומודיעין עילית נותנים גם אם הבעל לא אברךהם שואלים אם הבעל אברך
לתושבות בית שמש נותנים ג"כ כמעט לכולן, ייתכן שצריך לתת עוד סיבה (מרובת ילדים/בעל אברך/הריון קשה ועוד) אבל נותנים ממש בקלות.
לתושבות ביתר ומודיעין עילית נותנים גם אם הבעל לא אברךהם שואלים אם הבעל אברך
הדסה נותנים לילה אחד חינםהאם הכוונה ל2 לילות חוץ מהלילה שניתן מהדסה?
2 הלילות האלו הם חינם לגמרי (בחדרים הרגילים) תמורת שובר.על הלילות האלו אפשר להוסיף את הזכאות מקופת החולים?
תודה על הפירוט!2 הלילות האלו הם חינם לגמרי (בחדרים הרגילים) תמורת שובר.
מהלילה השלישי אפשר להמשיך לשהות, ולבקש החזר מקופ"ח. אבל קופ"ח לא נותנים החזר מלא.
זוכרת שהיו כאלו שביקשו קבלה עבור כל הימים, כולל היומיים הראשונים, כדי לקבל יותר החזר מקופ"ח, אבל לא זוכרת אם בית ההחלמה הסכימו ואם זה עובד בקופ"ח.
בביכורים הם נותנים את האופציה לשלם מלא, ואז אפשר להגיש לקופת חולים את החשבון המלא, ואז לקבל בעוד חודש וקצת את ההחזר של ה-1000+ ש"ח (אני קיבלתי יומיים, תודה למי שהעלתה פה את הטפסים!) ישירות לחשבון הבנק.זוכרת שהיו כאלו שביקשו קבלה עבור כל הימים, כולל היומיים הראשונים, כדי לקבל יותר החזר מקופ"ח, אבל לא זוכרת אם בית ההחלמה הסכימו ואם זה עובד בקופ"ח.
על הלילות האלו אפשר להוסיף את הזכאות מקופת החולים?
גם בטלז סטוןבביכורים הם נותנים את האופציה לשלם מלא, ואז אפשר להגיש לקופת חולים את החשבון המלא, ואז לקבל בעוד חודש וקצת את ההחזר של ה-1000+ ש"ח (אני קיבלתי יומיים, תודה למי שהעלתה פה את הטפסים!) ישירות לחשבון הבנק.
בכללי, הם מורידים את הסכום של היום/יומיים מהדסה מהסה"כ (ולא על ימים ספציפיים כמו שציינו), כך שניתן עדיין לקבל את ההחזר מקופת חולים על כל הימים.
80% מהסכום עד 351 ש"ח לכל יוםלמי שאין זכאות לסל הריון אבל יש לאומית זהב. כמה החזר מקבלים על בית החלמה?
על כמה ימים אפשר לקבל?80% מהסכום עד 351 ש"ח לכל יום
3 ימיםעל כמה ימים אפשר לקבל?
שואלת בשביל אחותי -בביכורים הם נותנים את האופציה לשלם מלא, ואז אפשר להגיש לקופת חולים את החשבון המלא, ואז לקבל בעוד חודש וקצת את ההחזר של ה-1000+ ש"ח (אני קיבלתי יומיים, תודה למי שהעלתה פה את הטפסים!) ישירות לחשבון הבנק.
בכללי, הם מורידים את הסכום של היום/יומיים מהדסה מהסה"כ (ולא על ימים ספציפיים כמו שציינו), כך שניתן עדיין לקבל את ההחזר מקופת חולים על כל הימים.
אשמח להסבר-לא הבנתי בדיוק .
בהנחה שאני מקבלת 2 לילות(אחד מהדסה ואחד משערי רווחה)
אז קודם כל לשלם לביכורים כדי שיהיה לי קבלה לקופ"ח ואח"כ אקבל החזר מלא על היומיים הללו? איך בדיוק?
בעיקרון אין לי עניין להרוויח אבל אם אני מוסיפה את בעלי זה תוספת של יותר מ300 ליום או אם אני מעונינת בעוד לילה חוץ מ2 הלילות ואז מהקופ"ח מקבלים רק 75 עד375 ש"ח שזה בקושי מכסה באמת.
בקיצור אשמח להסבר מפורט כי קצת הסתבכתי.
אילו טפסים?בביכורים הם נותנים את האופציה לשלם מלא, ואז אפשר להגיש לקופת חולים את החשבון המלא, ואז לקבל בעוד חודש וקצת את ההחזר של ה-1000+ ש"ח (אני קיבלתי יומיים, תודה למי שהעלתה פה את הטפסים!) ישירות לחשבון הבנק.
סליחה, התכוונתי את מספר הטלפון של הארגון (והם שלחו לי במייל את הטפסים...)אילו טפסים?
רק כעת רואה את התשובה המפורטת ממש תודה לך ,עזרת לי מאוד.יש שני אפשרויות:
1. ביכורים מורידים מהסכום לתשלום את הסכום שיש לך מהדסה (520 * 2)
ואז את הקבלה עם היתרה מגישים לקופת חולים. את ההחזר מקבלים מהסכום שרשום שם (לדוגמא 75% עד 375 שקל).
2. לשלם את הסכום המלא לביכורים.
את הקבלה המלאה מגישים לקופת חולים ומקבלים את ההחזר מהם. ביכורים מעביר את הסכום מהדסה בנפרד לחשבון הבנק השל היולדת.
הסיבה לשלם כך היא מאחר ובשיטה הראשונה לפעמים לא מקבלים את מלוא ההחזר מקופת החולים (כי הם מגבילים את זה ב-75% מהתשלום)
החסרון הוא שצריך לשלם את הכל מראש ולחכות להחזרים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים