גבינה צהובה!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איך פונים אליהם?שערי רווחה
איך פונים אליהם?שערי רווחה
029669064תודה
אפשר מספר טלפון?
אצלנו זה היה בלי כרטיסים...שלום וברכה אני חייבת דחוף עזרה!!
כבר שלחתי להם מספר הודעות הבנתי שהכרטיסים אמורים להגיע בדואר עברו שלושה שבועות ולא קיבלתי כלום!!
מישהי יודעת איך יוצרים איתם קשר מענה אנושי????
אז איך זה כן היה???אצלנו זה היה בלי כרטיסים...
הם עדכנו את הדסה ביבי...
רק הבנתי שהיום הם הפסיקו עם זה לא?
דיברתם איתם והם אישרו לכם?אז איך זה כן היה???
אה אז אנחנו דיברנו עם נציגה ...לא יודעת .
אף אחד לא דיבר איתי
הם רק אומרים במענה אלקטרוני להשאיר הודעה
טוב אז כן אישרו לכם....דיברתי איתם בפלאפון והם אמרו שבסדר והם ישלחו לי בדואר כרטיסים וזה יגיע בתוך שבועיים ואין עם מי לדבר!!!
02-5608555מה המספר של הדסה בייבי?
עוד מס'02-5608555
אשמח גם למידע,משהו יודעת האם יש ארגון נוסף פעיל עבור יום נוסף בהדסה בייבי ?
כי בתא קולי של שערי רווחה אומרים שכרגע לא פעיל.
משהו יודעת על ארגון נוסף?
אכן דברתי עם הדסהאשמח גם למידע,
שלחתי מייל ואמרו לי שהגמ"ח נסגר....
מישהי??מישהי הצליחה להרשם ללידה באתר של הדסה?
מהבוקר הוא נתקע כל פעם בהעלאת ת.ז. אני מעלה קבצים,
והוא עדיין רושם שדה חובה,
ולא נותן להתקדם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים