דרוש מידע למתכוונות ללדת בהדסה

שלום וברכה אני חייבת דחוף עזרה!!
כבר שלחתי להם מספר הודעות הבנתי שהכרטיסים אמורים להגיע בדואר עברו שלושה שבועות ולא קיבלתי כלום!!
מישהי יודעת איך יוצרים איתם קשר מענה אנושי????

שלום וברכה אני חייבת דחוף עזרה!!
כבר שלחתי להם מספר הודעות הבנתי שהכרטיסים אמורים להגיע בדואר עברו שלושה שבועות ולא קיבלתי כלום!!
מישהי יודעת איך יוצרים איתם קשר מענה אנושי????
אצלנו זה היה בלי כרטיסים...
הם עדכנו את הדסה ביבי...
רק הבנתי שהיום הם הפסיקו עם זה לא?

דיברתי איתם בפלאפון והם אמרו שבסדר והם ישלחו לי בדואר כרטיסים וזה יגיע בתוך שבועיים ואין עם מי לדבר!!!

דיברתי איתם בפלאפון והם אמרו שבסדר והם ישלחו לי בדואר כרטיסים וזה יגיע בתוך שבועיים ואין עם מי לדבר!!!
טוב אז כן אישרו לכם....
מוזר לנו לא אמרו כזה דבר...
תנסו להתקשר להדסה ביבי תשאלו אותם....
אולי זה השתנה מאצלנו הסיפור שלנו זה מפני שנה!

משהו יודעת האם יש ארגון נוסף פעיל עבור יום נוסף בהדסה בייבי ?
כי בתא קולי של שערי רווחה אומרים שכרגע לא פעיל.
משהו יודעת על ארגון נוסף?

משהו יודעת האם יש ארגון נוסף פעיל עבור יום נוסף בהדסה בייבי ?
כי בתא קולי של שערי רווחה אומרים שכרגע לא פעיל.
משהו יודעת על ארגון נוסף?
אשמח גם למידע,
שלחתי מייל ואמרו לי שהגמ"ח נסגר....

מישהי הצליחה להרשם ללידה באתר של הדסה?
מהבוקר הוא נתקע כל פעם בהעלאת ת.ז. אני מעלה קבצים,
והוא עדיין רושם שדה חובה,
ולא נותן להתקדם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה