דרוש מידע למתכוונות ללדת בהדסה

דחוף
1. מישהי יודעת אילו החזרים יש על בית החלמה?
2. דרך איזה ארגון להירשם לעין כרם?
3. והאם זה רק בעין כרם?
4. ואם בסוף אלד בשערי צדק? (בגלל שבת...)
5. ועדיין מקבלים יום בבית החלמה מעין כרם?
6. משנה איזה בית החלמה? אני יכולה לקבל החזר מעין כרם על טלזסטון?
תודה

מה המחלקה הכי טובה בהדסה עין כרם?
נקיה, חדשה וכו
בביות חלקי

אשמח לשמוע פירוט הטבות ליולדת בהדסה עין כרם או בהר הצופים
תודה!
יומיים בית החלמה,
500 ש"ח החזר על דולה,
החזרי נסיעות (וניות הלוך חזור, עם קבלה כמובן)

בהדסה הר הצופים, אבל נראה לי עין כרם אותו דבר

מישהי יודעת מה בשערי צדק?
הם נותנים החזר על תומכת? לילה בבית החלמה?

אני קיבלתי לפני כמעט שנה,
ואחותי קיבלה עכשיו
יכולה לומר דחוף איך?
שערי רווחה אומרים שהם לא נותנים יותר,
שלחתי רישום דרך ארגון מחיה נפשות והם לא מגיבים.
מישהי יודעת אם מקבלים גם בשערי צדק?
500 ש"ח החזר על דולה,
איך מקבלים ואיפה זה כתוב?
איך מקבלים החזר על בית החלמה?
צריך להביא חשבונית ואז מקבלים?
זה משנה על איזה סכום?
אני מתכוונת אם זה מוגבל לסכום מסוים או שזה החזר ליום, לא משנה כמה?
מי שיודעת, אם אפשר תשובה דחוף דחוף, כי באתר שלהם לא מופיע.
תודה

אגב,
מה זה המועדון יולדות של הדסה? מה אני מרוויחה מזה?
ואם אני נרשמת , זה אומר שאני רשומה ללידה ואז אני לא אוכל לקבל החזר דרך מחיה נפשות?

זה מה שכתבו לי מועדון יולדות של הדסה השבוע:
במידה ואת יולדת אצלנו תהי זכאית להחזר על קורס הכנה ללידה עד חמש מאות שקלים במידה ומי שעשית אצלה את הקורס היא איתנו בהסדר,
לילה בבית החלמה (הדסה בייבי זה שובר מלא, ביכורים וטלזסטון זהו שובר בשווי בערך של 570),
החזר על מונית הלוך או חזור מהכתובת בת.ז,
וחניה חינם לאורך השהות.

מוזמנת להתקשר לרישום
בברכה,
שירה משריקי
yoldot1 @ hadassah.org.il

אין צורך להרשם לבית חולים לפני הלידה, אם נרשמים הם שולחים חוברות הסבר ומדבקות ובמילא כשמגיעים ללדת אז מדפיסים מדבקות חדשות...

נישמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות כאן באשכול החשוב הזה את כל כל כל ההטבות שאפשר לקבל הן מקופת החולים והן מבית החולים והן ללידות חוזרות [שלא צריך הכנה ללידה ויש אפשרות לשיעור קצר מוקלט ואז לקבל החזר מבית החולים] תודה רבה רבה

הם אמרו שעד עכשיו היה צריך בשביל להתחרות עם הבתי חולים,
עכשיו כשביקור חולים נסגר, אז כבר אין צורך בתחרות...
לא שמעתי על מישהי שהתלבטה בים עין כרם לביקור חולים, זה לא אותו כיוון בכלל...
ניסיתי לפנות ל"מחיה נפשות" שע"י "חסדי ישעיה", במייל הם לא מגיבים, ובאלפון זה נשמע שאין להם יותר החזרים.
מישהי יודעת דחוף דחוף על ארגון אחר שאפשר להירשם דרכו ולקבל יום בבית החלמה?

מישהי יודעת דחוף דחוף על ארגון אחר שאפשר להירשם דרכו ולקבל יום בבית החלמה?
ההטבה היתה מטעם בית החולים.
הם העבירו את זה דרך אירגונים רק כדי שלא יקפצו עליהם שהם מפלים (ע״ע ישיר למהדרין)
עכשיו בית הולים הפסיק עם זה, אז לא תמצאי ארגון אחר להרשם דרכו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה