דרוש מידע למתכוונות ללדת בהדסה

ההטבה היתה מטעם בית החולים.
הם העבירו את זה דרך אירגונים רק כדי שלא יקפצו עליהם שהם מפלים (ע״ע ישיר למהדרין)
עכשיו בית הולים הפסיק עם זה, אז לא תמצאי ארגון אחר להרשם דרכו.
תודה על העדכון.
אז נשאר שמקבלים רק יום אחד,
אתם יודעים אם אני יכולה לקבל על היום הזה גם מהדסה וגם ממאוחדת?

אני חושבת שזה תלוי באיך הבית החלמה מציג את זה בחשבונית.
מה הכוונה?
אם אני משלמת מראש, כמו תמיד,
ואחר כך אני מציגה את החשבונית לשניהם?
הם רוצים דווקא מקורי?
נראה לי שבבי"ח לא מקפידים על מקורי, יש למישהו מידע ע זה?

מה הכוונה?
אם אני משלמת מראש, כמו תמיד,
ואחר כך אני מציגה את החשבונית לשניהם?
הם רוצים דווקא מקורי?
נראה לי שבבי"ח לא מקפידים על מקורי, יש למישהו מידע ע זה?
אה, זה לא עובד בבית חולים בצורת החזר כמו קורס הכנה ללידה למשל.
כשאת משתחררת מאשפוז הם מביאים לך וואוצ׳ר שאת מביאה לבית החלמה, ובית החלמה מוריד לך את הסכום הזה מהחשבונית.
אם את לא הולכת לחדר המינימלי שעבורו בית חולים שילם לך, את צריכה להוסיף תשלום.
בית החלמה יכול להוציא לך חשבונית על הסכום שהוספת - ואת זה הקופה תחזיר.
(נגיד בביכורים החדר המינימלי עולה 520. אם לקחת חדר פרטי ב850 נניח, הם יוציאו לך קבלה על היום הזה ע״ס 330 ש״ח - ומזה הקופה תחזיר 75% או כמה שהם מחזירים)

אה, זה לא עובד בבית חולים בצורת החזר כמו קורס הכנה ללידה למשל.
כשאת משתחררת מאשפוז הם מביאים לך וואוצ׳ר שאת מביאה לבית החלמה, ובית החלמה מוריד לך את הסכום הזה מהחשבונית.
אם את לא הולכת לחדר המינימלי שעבורו בית חולים שילם לך, את צריכה להוסיף תשלום.
בית החלמה יכול להוציא לך חשבונית על הסכום שהוספת - ואת זה הקופה תחזיר.
(נגיד בביכורים החדר המינימלי עולה 520. אם לקחת חדר פרטי ב850 נניח, הם יוציאו לך קבלה על היום הזה ע״ס 330 ש״ח - ומזה הקופה תחזיר 75% או כמה שהם מחזירים)
מענין, כי היה נשמע פה שיש נשם שעשו את זה.
ואם אני נרשמת לפני הלידה ומשלמת מראש?

יש אפשרות לקבל מהם יומיים בבית החלמה (גם טלזסטון/ביכורים) ואו 1000 ש"ח זיכוי בחנות למוצרי תינוקות אם נרשמים ללידה דרך עמותת "שערי רווחה" בטלפון 029669064
יש למשהו עדכון אם עדין אפשר לקבל את ההטבה?

האם יש ארגון אחר שעושה את זה חוץ משערי רווחה?

האם יש ארגון אחר שעושה את זה חוץ משערי רווחה?
ההטבה היתה מטעם בית החולים.
הם העבירו את זה דרך אירגונים רק כדי שלא יקפצו עליהם שהם מפלים (ע״ע ישיר למהדרין)
עכשיו בית הולים הפסיק עם זה, אז לא תמצאי ארגון אחר להרשם דרכו.

יש אפשרות לקבל מהם יומיים בבית החלמה (גם טלזסטון/ביכורים) ואו 1000 ש"ח זיכוי בחנות למוצרי תינוקות אם נרשמים ללידה דרך עמותת "שערי רווחה" בטלפון 029669064
עדיין רלוונטי?

ואם כבר הוקפץ האשכול, יש מישי שיודעת אולי אם זה נכון שבאמת עשו חרם על הדסה כי הם מטפלים במחבלים, או משו כזה???
ככה שמעתי ואני מנסה לבדוק את העניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה