כללי לנשום ברסלב | מגזין "אוצרות"

• הוסף לסימניות
איש קטן. הכל עשוי בטוב טעם, בצורה מכובדת ונפלאה. ממש דפדפתי בכל ה108 עמודים בריתוק.

מקווה שלא תכעס: אישית זה אפילו שפר לי את התדמית על ברסלב, לגלות בה גם את החלקים האלו.

• הוסף לסימניות
אני מנותב, ואני לא מצליח לפתוח, ואין לי סבלנות לקבל את זה בנתב"ג. שנה שעברה עשיתם גליון יוצא מן הכלל, וידידי שעוסק בזה אמר לי שהשנה עולה עליו אלף מונים....... ואני מלא כיסופים לראותו כבר....
איך אפשר לקבלו??? מה גם שחשוב שיקבלו זאת כמה ימים קודם הנסיעה כדי לעכל את החומר לפני שמגיעים לרבינו ז"ל.

• הוסף לסימניות
ואוו איזה השקעה-גליון מהמם
אני קורא אותו כל שבוע (את הארבעה עמודים השבועים)

• הוסף לסימניות
ואוו איזה השקעה-גליון מהמם
אני קורא אותו כל שבוע (את הארבעה עמודים השבועים)

• הוסף לסימניות
אתמול שוחחתי (וירטואלית) עם שי מ"נתיב", והוא פתח את הלינק לנתיבים, והוסיף: "רק תבהיר שעל מנת לבדוק את זה עליהם להפעיל את תוכנת נתיב מחדש".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;449361:
אתמול שוחחתי (וירטואלית) עם שי מ"נתיב", והוא פתח את הלינק לנתיבים, והוסיף: "רק תבהיר שעל מנת לבדוק את זה עליהם להפעיל את תוכנת נתיב מחדש".
תודה רבה רבה, זה באמת מה שהיה צריך ולא ידעתי.
גליון מדהים מדהים, כל מילה רק תגרע. חומרים מגוונים ומענינים. עיצוב משגע. יש כבוד לברסלב. האם ניתן כבר להזיג את המודפס, שיהיה עם מה להתכונן בשב"ק.??

• הוסף לסימניות
אשרייך עליייך! עיינתי! עבודה מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;448581:
אל תלחץ על רענן, פשוט תחכה, עד שזה עולה. בפעמים הבאות במחשב שלך, זה יעלה יותר מהר. בצפייה הראשונה הוא דורש מאמץ, (מה שתלוי כנראה גם במהירות הגלישה).

עבודה מדהימה באמת!
אבל...זמן העליה תלוי פחות במהירות הגלישה מאשר בנפח הפלאש שהעלית לאתר. הוא גדול מדי ולוקח לו הרבה זמן לעלות [ואני עם מקסימום מהירות גלישה].
צריך להקטין את כל התמונות ולהוריד באיכות כדי שזה יעלה טוב.
אם עשית זאת דרך אינדיזיין, אתה יכול להגדיר איכויות נמוכות יותר כדי שהקובץ יהיה יותר קטן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה