- הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;721415:בכלל, בזמן האחרון אני שומעת בהרבה מקומות שמאוחדת מפשלים....
מה נסגר?![]()
הם כנראה בטוחים שאנחנו בכיס שלהם...
נכתב ע"י studio dv.d;721415:בכלל, בזמן האחרון אני שומעת בהרבה מקומות שמאוחדת מפשלים....
מה נסגר?![]()
תבדקי אם בתור מבוטחת חדשה הוא יקבל אותך, או שכבר התמלאה מכסת המבוטחים שהוא מקבל והתחייב שלא יקבל עוד. (זה היה חלק מהסכם מעבר, במטרה למשוך מבוטחים מתוסכלים שלא הצליחו למצוא תור זמין בזמן המתנה סביר)נכתב ע"י adr;721828:קופצת על האשכול
אני במאוחדת
עברתי לפני תקופה קצרה למודיעין עילית
מתלבטת אם לעבור לכללית במיוחד בגלל דר' פקטרוביץ
יש מישהו שמכיר את מרפאות כללית באזור ברכפלד
יש להם יחס טוב? שרות?
רופאים טובים בכל התחומים?
נכתב ע"י נוי;721866:תבדקי אם בתור מבוטחת חדשה הוא יקבל אותך, או שכבר התמלאה מכסת המבוטחים שהוא מקבל והתחייב שלא יקבל עוד. (זה היה חלק מהסכם מעבר, במטרה למשוך מבוטחים מתוסכלים שלא הצליחו למצוא תור זמין בזמן המתנה סביר)
נכתב ע"י studio dv.d;721220:באיזה קופה אתם, אם יורשה לי....?
לא בכללית?
הכרות די מינימלית ברוך ה', ויהי רצון שלא נצטרך להכיר יותר טוב.נכתב ע"י adr;721885:וחוץ מזה את מכירה את המרפאות?
היית ממליצה להצטרף מבחינת יחס, מקצועיות? שירות?זמני המתנה?
נכתב ע"י adr;721828:קופצת על האשכול
אני במאוחדת
עברתי לפני תקופה קצרה למודיעין עילית
מתלבטת אם לעבור לכללית במיוחד בגלל דר' פקטרוביץ
יש מישהו שמכיר את מרפאות כללית באזור ברכפלד
יש להם יחס טוב? שרות?
רופאים טובים בכל התחומים?
נכתב ע"י נוי;722226:הכרות די מינימלית ברוך ה', ויהי רצון שלא נצטרך להכיר יותר טוב.
מזכירות חביבות ומלאות רצון טוב.
זמינות רופאי ילדים- נהדר! מהיום להיום.
חדר תרופות במרפאה- עוד יותר נהדר! יוצאים מהרופא ומקבלים תרופה במקום.
מקצועיות? עושה רושם חיובי. (טרם סיימתי את לימודי הרפואה שלי כדי לבחון אותם באופן מקצועי)
כללית סמייל- שיניים: זוועה. עד שיש תור פנוי- יוצאת הנשמה, ובהמתנה במרפאה לתור הנשמה פורחת.![]()
הלכתי לדר' כץ (קיבלתי עליו המלצות חמות) ולטורצקי. (גישה סבלנית, וותק, והסברים מפורטים) מיד כשהייתי צריכה- היה תור באותו יום.נכתב ע"י משי 1;722346:זמינות לרופא ילדים : מעניין איך את משיגה תור כ"כ מהר אולי את הולכת על כל רופא?...
בענין כללית סמייל אכן מחכים לתור פנוי מס' חודשים (אגב גם במאוחדת חיכיתי כך) אך יש רופאה מקסימה לילדים (נדמה לי רות) היא פשוט מדהימה מלאת סבלנות ונראית מקצועית, דווקא לא חיכיתי בתור, קבלתי תור ראשון על הבוקר, בענין קביעת תור- הבנתי שכדאי להתקשר כל פעם יום לפני שהיא נמצאת לראות אם יש ביטולים ולנסות להכנס...
נכתב ע"י מנגו;721958:לדעתי, לגבי אנשים שב"ה בד"כ בריאים,
נכתב ע"י mig;722359:מספיק פעם אחת קצת אחרת לאנשים בריאים בשביל להתאמץ ללכת לסניף קצת יותר רחוק.
כשהייתי צריכה החזר כספי ממאוחדת- אפילו שלא הייתי זכאית לזה לפי הספר (חמישה חדשים אחרי שנכנסתי ל"עדיף" ולא שישה, כפי שהם מתחייבים)נכתב ע"י bracha;721394:בעלי בכללית נהנה מאד
אני במאוחדת גם נהנית.
הילדים שלנו - אוטומט נרשמים במאוחדת (לפי האמא).
אנחנו כבר 8 שנים מתלבטים לאיזה קופה לעבור, הוא למאוחדת או אנחנו לכללית.....
לאחרונה, אני די מאוכזבת ממאוחדת, הם די עושים צחוק, הרופאים שלהם אמנם טובים, אבל די אנטיפטיים, ולילדים, זה לא הדבר הכי נחמד.
בכללי, הייתי מציעה לך לבדוק באיזור מגורך ספיציפית על הרופאים, והסניף של הקופה.
כי בתכל'ס זה הדבר שמשתמשים הכי הרבה.
כשזה מגיע להחזרים כספיים, כולם זבל...
מה נסגר?![]()
נכתב ע"י שקוף;722458:אין שם מכבי?
לפי מה שידוע לי יש..
אין כמו מכבי
שירות | מקצועיות | אמינות | אחריות | החזרים...
ה כ ל
אני לא מהמשווקים שלהם.. אני פשוט עוד לקוחה שככל המשפחה שלה כבר שנים במכבי מרוצים עד הגג.
נ.ב. נכון שלא שאלת על מכבי אלא על כללית
אבל זו המלצתי. עשי בה כטוב בעיניך...
נכתב ע"י נוי;722352:הלכתי לדר' כץ (קיבלתי עליו המלצות חמות) ולטורצקי. (גישה סבלנית, וותק, והסברים מפורטים) מיד כשהייתי צריכה- היה תור באותו יום.
את פקטרוביץ' אני שומרת רק למקרים מיוחדים (שלא יבואו)
נכתב ע"י סתם;722501:למען ה' מה עשה לך פקטרוביץ
האליל של ברכפלד >>> חוץ מכל עונה וכל תקופה שיש לו שגעון אחר, (ויטמינים ועוד')
אני .... לא מברכפלד,
מרוצה ממאוחדת בירושלים
אם כי הקופה רחוקה מאד! ( אבל רופאה לילדים יש קרוב ב"ה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים