- הוסף לסימניות
תפסתי את כל הסיעוריות במכה אחת אני רואה...
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1430791:להלן מקבץ מהטיוטות שלי: פסטה, סוכריות, פופקורן, נעליים, כלי בית.
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1430792:תפסתי את כל הסיעוריות במכה אחת אני רואה...![]()
רעיון טוב, אבל תעשי אריזות מיוחדות! (יש המון רעיונות)נכתב ע"י BBC;1430795:עלה לי רעיון של בונבוניירות, מה אומרים??
נכתב ע"י batyar;1430844:אגב
זה כבר לא הולך ששולחים למרים/מאירה במיל?
מאירה נראה לי כבר בחופש...נכתב ע"י batyar;1430844:עכשו זה הרבה יותר טוב
אגב
זה כבר לא הולך ששולחים למרים/מאירה במיל?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1430862:מאירה נראה לי כבר בחופש...![]()
נכתב ע"י showow1;1430865:שלום לכל ההדמיות (:
דאבל אימפקט.
ההדמיות יפה! רואים שהשקעת
עשית לכל אחד הדמיה מעולה אבל החיבור של כולם יחד לא נכון.
שימי אותם על שולחן אמיתי עם פרספקטיבה ותאורה נכונה ואז תתני להם אור וצל לפי הסביבה שתהיה לך
כך תתחילי ואז בפעם הבאה שתצרי עוד הדמיה תנסי ליצור סביבה ותאורה מהניסיון וההבנה שתגיע.
מעניין מה יצא לך, תתקני ונראה שוב.
הקופסא של הקפה יש יותר מידי הברקות והצל שם צריך blur הוא מידי מצוייר ולא אמיתי
הצלחה וכל הכבוד לך (:
שרה.
נכתב ע"י chyz;1430887:איזי כבר לא מלמד הדמיות?
וואו! איזו תגובה מפורטת! תודה!נכתב ע"י showow1;1430865:שלום לכל ההדמיות (:
דאבל אימפקט.
ההדמיות יפה! רואים שהשקעת
עשית לכל אחד הדמיה מעולה אבל החיבור של כולם יחד לא נכון.
שימי אותם על שולחן אמיתי עם פרספקטיבה ותאורה נכונה ואז תתני להם אור וצל לפי הסביבה שתהיה לך
כך תתחילי ואז בפעם הבאה שתצרי עוד הדמיה תנסי ליצור סביבה ותאורה מהניסיון וההבנה שתגיע.
מעניין מה יצא לך, תתקני ונראה שוב.
הקופסא של הקפה יש יותר מידי הברקות והצל שם צריך blur הוא מידי מצוייר ולא אמיתי
הצלחה וכל הכבוד לך (:
שרה.
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1430910:וואו! איזו תגובה מפורטת! תודה!
אז בעצם את אומרת שלא לסיים כל הצללה ותאורה בנפרד אלא גם בסוף ליצור לכולם יחד משהו אחד?
דרך אגב, הסתבכתי עם עובי החומר של הזכוכית (בצדדים). איך אפשר לשפר את זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים