שוטפת כלים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה הכוונה סופרקריל משי?
הקבלן אוצר לי שהוא צובע לי סופרקריל משי
הכוונה משי משי או סופרקריל?
סופרקריל משי הכוונה למשי משיעוקבת
אכן, הרבה ממליצים לא לצבוע, ויש אמת מאחורי ההצעה, אבל לדעתי בפועל לא נכון להמנע מצביעת משי.אגב, הוא לא הבעל מקצוע היחיד שאומר לנו את זה
זה רק בגלל שקשה יותר לצבוע בו?
אנחנו גם עשינו ככה, ויש מקומות ששפכטל 4 ידיים ( על גבס ) ועדיין ההמלצה של בעלי מקצוע חד משמעית לא לעשות עכשיו משיאנחנו גם בבניה עכשיו
עושים טיח מייקים ואז שפכטל 2 ידיים +
זה משנה את ההמלצה של לא לצבוע במשי?
וואו תודה!!!סופרקריל משי הכוונה למשי משי
מה שנקרא כאן סופרקריל הכוונה לסופרקריל 2000 או לסופרקריל מט
מצרף תמונות
צודקת.בנוגע לתזוזות, אמרה לי המעצבת בצדק שאם לא אעשה בבניה, הסיכויים שאביא מישהו לעשות שפכטל (זה לכלוך אדיר) וצבע כמו שצריך אחרי זה הוא אפסי. והיא צדקה לגמרי.
ספציפית אצלנו בבניה(בנינו לבד לא בנין חדש) בקושי נוצרו סדקים. אולי 2 בחיבורים לישן.
חבל מאוד שבגלל זה לא היינו עושים.
אני רואה בגוגל שיש לנירלט סידרה רחיצה שנקראת אקווניר
לא ראיתי שהמליצו עליה
משהיא מכירה מנסיון??
יש לי ב2 חדריםאני רואה בגוגל שיש לנירלט סידרה רחיצה שנקראת אקווניר
לא ראיתי שהמליצו עליה
משהיא מכירה מנסיון??
עובדתית לא נכון! מניסיון שלי וגם במשפחה המורחבת!לפני צביעה של בית חדש בניה חדשה מאפס
הצבעי אומר שלא ממליץ בכלל על משי משי
כי אח"כ כל סדק וכל בעיה קטנה א"א לעשות תיקון במשי משי וצריך לצבוע קיר שלם
ממליץ על סופרקריל 2000
מציינת שהחומר לא הוא מביא ככה שאין לו אינטרס
אשמח לשמוע תשובות מהמבינים
תודה
היניסיתי על לא מעט קירות
גם אחרי בניה
אם השפכטל האמריקאי מיושם בצורה מקצועית
זה מומלץ מאד!
אני יותר ממליצה על צבע שהיישום שלו נקרא קאברס
זה צבע חזק מאד! יש אותו בכמה גוונים
הוא רחיץ ברמה שקטשופ יורד עם מגבון
הוא אמנם פחות מודרני כי הוא לא צבע חלק אלא יש לו טקסטורה בגוון (לא טקסטורה בהרגשה, רק בגוון)
ולגבי דפיקות בפינות
אני אומרת לקבלנים ש"יגרדו קצת את הפינות, וידביקו פינה מפלסטיק ומעל זה יבצעו את השפכטל והצבע
היתרון- לא רואים את הפינה הפלסטיק המכוערת והפינות לא נדפקות גם אחרי שנים
מדויק. אנחנו אותו סיפור,אנחנו עברנו לפני כמעט שנה לבניין חדש וצבענו משי משי בלי החלקה של שפכטל , יצא מושלם!
כי הקירות היו יחסית ממש חלקים (לא כמו 3 שכבות של שפכטל)
תכלס צבענו משי משי ואני מרוצה מאדדדד יש בחדר אחד סדק בקושי נראה שעדיף פי מליון אותו ובתמורה כל הבית נראה מהמם ורחיץ. (כל שכנה עשתה משהוא אחר לחלקם באמת נהיה סדקים, אבל מה הבעיה לתקן אחרי שנתיים, לא הבנתי? לגבי רטיבויות אין לי ניסיון...)
ההבדל בין משי משי לסופרקריל 2000:
מה שאני הבנתי שבגלל שהקירות חדשים והתזוזה שקורית צריך צבע נושם, ומשי משי פחות נושם לכן לא ממליצים כי הוא יכול להגביר את הסדקים,
אבל אנחנו צבענו ומאד מרוצים.
בנוסף היו לנו כל מיני תיקונים ודפיקות בקירות מהמעבר דירה, תיקנו עם שפכטל וצבענו משי משי ונראה מצוין.
(לקחת בחשבון שאחרי שהקירות כבר נהרסים אחרי שנתיים יש עלות מאד גבוהה של שפכטל + צבע עניין של עשרות אלפי שקלים.)
התקין לנו זוויות דקורטיביות נחמדות בפינות סוג של קרניז כזה שומר מצוין.. וגם ממש חמוד.הי
ביקשתי שיעשו את מה שאמרת
כבר קנינו פינות מפלסטיק
אבל הצבעי וגם עוד איש מקצוע שהבאנו אומרים שזה לא ילך, כי אחרי תקופה קצרה הפינות מתחילות להיסדק בצורה הזו
הסבירו שהפלסטיק לא מחזיק מעמד על שפכטל, משהו כזה
תכלס, איך שומרים על הפינות??
יש לך תמונה של הזוויות?מדויק. אנחנו אותו סיפור,
צבענו במשי של טמבור כמובן צבעי מקצוען בשם מרדכי הצבעי שכולם המליצו כאן באתר וזה בלי לרוץ להחלקה מיותרת על כל הבית ולשלם הון תועפות, יצא מושלם! אגב על פי המלצתו איש ישר.
התקין לנו זוויות דקורטיביות נחמדות בפינות סוג של קרניז כזה שומר מצוין.. וגם ממש חמוד.
דווקא אצלינו השפכטל הוא שמנתבלת"ק חלקי
מבירורים אצל הרבה אנשים וכן בעלי מקצוע:
א' בקירות חדשים לא מומלץ משי משי כי נוצרים סדקים
ב' באופן כללי משי משי עושים רק אחרי 3 ידיים שפכטל
אם לא עושים 3 ידיים שפכטל, יבלוט מאוד החספוס והנקודות של הטיח
ג' אם עושים משי מומלץ מאוד לעשות צבע לבן או קרוב מאוד ללבן כי אחרי זה כל דפיקה בקיר וקצת קילוף יבליט מאוד את השפכטל שהוא לבן לגמרי
ד' משי משי טמבור הוא היחיד שבאמת רחיץ, פרקטי מאוד למשפחה עם ילדים וכמובן מראה חלק מבריק ויוקרתי
ה' תיקוני צבע במשי משי אכן מתקבל פחות טוב מאשר בצבע מט וכדי לקבל מראה טוב עדיף לצבוע את כל הקיר
משי לא נראה שמן.משהו כאן שמע על הצבע ברייט סיל?
מחפשת צבע רחיץ ממש ושלא יראה צבע שמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים