דרוש מידע לצורך תוכנית, צריכה את כל המשחקים שיצאו "כהפרעות קשב וריכוז"... החל מספינר ועד עונת המקלדות המתקתקות הנוכחית... למי שזוכר, אם היה משו לפני הספינר...

• הוסף לסימניות
היו משחקים לא יודעת אם לבעלי קשב וריכוז אבל מאוד עזרו...
מר גמיש, סליים (שניםםם) קוביה הונגרית, הדבר הזה שסופר עד 9999

• הוסף לסימניות
לזה התכוונת?
1769278612065.png

• הוסף לסימניות
היו משחקים לא יודעת אם לבעלי קשב וריכוז אבל מאוד עזרו...
מר גמיש, סליים (שניםםם) קוביה הונגרית, הדבר הזה שסופר עד 9999
כן כאלה דברים
כל המשחקים שיום אחד תלמיד אחד התחיל
ולמחרת היה לחצי כיתה

ועד סוף שבוע לכל הבית ספר
אחד ביד
ושתיים בתיק למקרה של החרמה :)

• הוסף לסימניות
נראה לי הכי יעיל יהיה לשאול את המורות שבינינו😉
או את האמהות שיכלו לקנות דירה עם השטויות האלו....
לא?

אבל אני מורה, ואני צריכה לפחות 40-50 שמות [אח"כ אמצא תמונות] של דברים כאלו

• הוסף לסימניות
אבל אני מורה, ואני צריכה לפחות 40-50 שמות [אח"כ אמצא תמונות] של דברים כאלו
קשה לי להאמין שהיה כזה הרבה כאלו
אא"כ את מתכוונת לסתם טרנדים שלא בהכרח היו קשורים לקשב לריכוז...

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שהיה כזה הרבה כאלו
אא"כ את מתכוונת לסתם טרנדים שלא בהכרח היו קשורים לקשב לריכוז...
נו זה לא באמת הוגדר כקשב וריכוז... התלמידים שיחקו עם זה בשיעורים ואמרו שזה עוזר להם להתרכז...

• הוסף לסימניות
סקויצ'י
כדור ג'לי עם רשת
מתח
מגנטים
נזלת🫣
היה גם דבק שעושים ממנו קורי כביש במאחורה אבל לא מכרו במיוחד בשביל זה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נו זה לא באמת הוגדר כקשב וריכוז... התלמידים שיחקו עם זה בשיעורים ואמרו שזה עוזר להם להתרכז...
אוקי, אז לא חסר במה תלמידים התעסקו בשיעורים...
היה את כל הטרנדים החולפים, "סבתא סורגת", בובה כזאת על קפיץ שמקפיצים על השולחן...
והיה ועדין את הדברים בסגנון התנדנדות על הרגלים האחוריות של הכיסא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה