- הוסף לסימניות
ולמי שיש תמונות ושם איך זה נקרררא ,
אשמח מאד...
אשמח מאד...
דרוש מידע לצורך תוכנית, צריכה את כל המשחקים שיצאו "כהפרעות קשב וריכוז"... החל מספינר ועד עונת המקלדות המתקתקות הנוכחית... למי שזוכר, אם היה משו לפני הספינר...כן כאלה דבריםהיו משחקים לא יודעת אם לבעלי קשב וריכוז אבל מאוד עזרו...
מר גמיש, סליים (שניםםם) קוביה הונגרית, הדבר הזה שסופר עד 9999
קוראים לזה מונה ידנילזה התכוונת?
צפה בקובץ המצורף 2163977
כן כןקוראים לזה מונה ידני
וואו נכון שכחתי
לא מכירהבובה כזו שמתכווצת. אחד האהובים!
או את האמהות שיכלו לקנות דירה עם השטויות האלו....נראה לי הכי יעיל יהיה לשאול את המורות שבינינו![]()
קשה לי להאמין שהיה כזה הרבה כאלואבל אני מורה, ואני צריכה לפחות 40-50 שמות [אח"כ אמצא תמונות] של דברים כאלו
נו זה לא באמת הוגדר כקשב וריכוז... התלמידים שיחקו עם זה בשיעורים ואמרו שזה עוזר להם להתרכז...קשה לי להאמין שהיה כזה הרבה כאלו
אא"כ את מתכוונת לסתם טרנדים שלא בהכרח היו קשורים לקשב לריכוז...
אוקי, אז לא חסר במה תלמידים התעסקו בשיעורים...נו זה לא באמת הוגדר כקשב וריכוז... התלמידים שיחקו עם זה בשיעורים ואמרו שזה עוזר להם להתרכז...
וואו מעולה זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: