לצלמות בלבד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552853:
זה אולי רעיון הבעיה שכל ההערות הלא רלוונטיות כממעט, הם על צילומי ילדים.
ומה הועילו חכמים בתקנתם?

הועילו פעמיים..

גם נבדיל את צילומי הילדים משאר נושאי הצילום, ואולי נחזיר עטרה ליושנה
גם נתחום את הקשקשת והמריבות - לתת הפורום ולא בפורום הראשי

מה תעשו בתוך תת הפורום עם הבעיה הזו - זבשכ"ם (אני יכול להמליץ על מה ש'אנחנו' עושים היום - בעיקר שותקים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1552857:
הועילו פעמיים..

מצטערת, לא הבנתי???
צילומי ילדים הם נתח משמעותי מתחום הצילום בציבור החרדי....
בתור צלמת ילדים אני אמורה לספוג את כל הרעל הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552860:
מצטערת, לא הבנתי???
צילומי ילדים הם נתח משמעותי מתחום הצילום בציבור החרדי....
בתור צלמת ילדים אני אמורה לספוג את כל הרעל הזה?

עדכנתי את התגובה לפני שראיתי את תמיהתך, תציצי למעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1552857:
הועילו פעמיים..

גם נבדיל את צילומי הילדים משאר נושאי הצילום, ואולי נחזיר עטרה ליושנה
גם נתחום את הקשקשת והמריבות - לתת הפורום ולא בפורום הראשי

מה תעשו בתוך תת הפורום עם הבעיה הזו - זבשכ"ם (אני יכול להמליץ על מה ש'אנחנו' עושים היום - בעיקר שותקים)

לענ"ד אתם לא ממש עושים..
בקושי מעלים תמונות ובקושי מגיבים. חבל מאוד.

מבחינתיזה אופציה מצערת וחדלונית ולכן אחפש פתרונות יותר יעילים ופוריים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552876:
לענ"ד אתם לא ממש עושים..
בקושי מעלים תמונות ובקושי מגיבים. חבל מאוד.

לא נפתח את זה עכשיו..

אבל בגדול זהו שילוב של כמה סיבות
נטישה של ניקים משמעותיים מאוד (שלא יכלו לראות את הפורום לובש צורה חדשה)
מגבלת העלאת תמונות מסויימות (לא כולם מצלמים ילדים חמודים עם פאייעס מתבדרים ברוח..)
חוסר זמן

את התקנון לא נשנה, ואת הזמן אף אחד לא יכול להרחיב
אבל אם נפריד את הפורום, אולי האריות הזקנים ישובו לשמורה, או לכל הפחות יתפתח פה דור חדש של אריות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1552885:
לא נפתח את זה עכשיו..

אבל בגדול זהו שילוב של כמה סיבות
נטישה של ניקים משמעותיים מאוד (שלא יכלו לראות את הפורום לובש צורה חדשה)
מגבלת העלאת תמונות מסויימות (לא כולם מצלמים ילדים חמודים עם פאייעס מתבדרים ברוח..)
חוסר זמן

את התקנון לא נשנה, ואת הזמן אף אחד לא יכול להרחיב
אבל אם נפריד את הפורום, אולי האריות הזקנים ישובו לשמורה, או לכל הפחות יתפתח פה דור חדש של אריות.

מבינה למה אתה מתכוון.
בכ"ז לי חשוב שגם בתוך הפורום צילום ילדים יהיה אפשר להתפתח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552892:
מבינה למה אתה מתכוון.
בכ"ז לי חשוב שגם בתוך הפורום צילום ילדים יהיה אפשר להתפתח.

אז אם יש לך תמונה של ילדים שאת רואה בה מעבר למסחרי נטו תעלי לפורום האומנותי, מקצועי או איך שיגדירו אותו.
יש תמונות ילדים שהן סוג של "מוצר פצצה", כמו עגלה יוקרתית וכאלה, אלו תמונות מאוד יפות שאנשים שרואים בצילום ילדים סוג של מוצר מוכנים לשלם עליהן את כספם כמו על חולצה חדשה ויפה. כמעט לכל אמא יש לפעמים חשק לתמונות כאלה לילדים שלה( גם לצלמת שכל כולה אומנות ואמירה לדעתי) וזה בעיקר התמונות שאנחנו משווקים. מבחינה צילומית אין הרבה לאמר עליהן, חוץ מטוב או לא טוב טכנית. הרבה פעמים הן נעשות בהתאם לטעם של האמא נטו כדי שהיא תקבל את התמונות שעליהן חלמה, אין בהם איזה אמירה אישית וכאלה.
ויש תמונות, גם תמונות ילדים, שכל כולן נשמה, או משהו מעבר, או לשם האומנות, או תפיסה חמודה, או סתם תמונות שאנחנו לא יודעים אם הן טובות כדי לשווק ורוצים לשמוע דעות מקצועיות ולהתייעץ.
לדעתי כשאת כבר בתוך התחום יש הפרדה די ברורה איזה תמונה שלך שייכת לכל קטגוריה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1552920:
אז אם יש לך תמונה של ילדים שאת רואה בה מעבר למסחרי נטו תעלי לפורום האומנותי, מקצועי או איך שיגדירו אותו.
יש תמונות ילדים שהן סוג של "מוצר פצצה", כמו עגלה יוקרתית וכאלה, אלו תמונות מאוד יפות שאנשים שרואים בצילום ילדים סוג של מוצר מוכנים לשלם עליהן את כספם כמו על חולצה חדשה ויפה. כמעט לכל אמא יש לפעמים חשק לתמונות כאלה לילדים שלה( גם לצלמת שכל כולה אומנות ואמירה לדעתי) וזה בעיקר התמונות שאנחנו משווקים. מבחינה צילומית אין הרבה לאמר עליהן, חוץ מטוב או לא טוב טכנית. הרבה פעמים הן נעשות בהתאם לטעם של האמא נטו כדי שהיא תקבל את התמונות שעליהן חלמה, אין בהם איזה אמירה אישית וכאלה.
ויש תמונות, גם תמונות ילדים, שכל כולן נשמה, או משהו מעבר, או לשם האומנות, או תפיסה חמודה, או סתם תמונות שאנחנו לא יודעים אם הן טובות כדי לשווק ורוצים לשמוע דעות מקצועיות ולהתייעץ.
לדעתי כשאת כבר בתוך התחום יש הפרדה די ברורה איזה תמונה שלך שייכת לכל קטגוריה.

נשמע לי מאוד מסורבל להתעמק מה שייך לאיזה פורום.
מוציא את החשק להעלות בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552931:
נשמע לי מאוד מסורבל להתעמק מה שייך לאיזה פורום.
מוציא את החשק להעלות בכלל.

למה, מסובך להפריד בין תמונות מסחריות שלך לתמונות שהן מעבר לזה מבחינתך? לא יודעת, לי יש המון כאלה והמון כאלה וברור לי בדיוק מה זה מה.
לדעתי זה ממש יתן אוויר לפורום שתהיה הפרדה בין צילום מסחרי לצילום כצילום, אנשים ירגישו יותר בנח לנתח תמונה, להתעמק בה ולהתפעל מהאמירה שלה או לתת חוות דעת לא הכי מחמיאה אם צריך כי ידעו שזה מה שבן אדם מצפה כשהוא מעלה לפורום הזה. אולי נתחיל לראות כאן, וגם לצלם תמונות מעניינות ברמה מעל מה שיש עכשיו. לי זה נשמע טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1552944:
למה, מסובך להפריד בין תמונות מסחריות שלך לתמונות שהן מעבר לזה מבחינתך? לא יודעת, לי יש המון כאלה והמון כאלה וברור לי בדיוק מה זה מה.
לדעתי זה ממש יתן אוויר לפורום שתהיה הפרדה בין צילום מסחרי לצילום כצילום, אנשים ירגישו יותר בנח לנתח תמונה, להתעמק בה ולהתפעל מהאמירה שלה או לתת חוות דעת לא הכי מחמיאה אם צריך כי ידעו שזה מה שבן אדם מצפה כשהוא מעלה לפורום הזה. אולי נתחיל לראות כאן, וגם לצלם תמונות מעניינות ברמה מעל מה שיש עכשיו. לי זה נשמע טוב.

אצלי זה הולך ביחד.
משתדלת לתת נישה אומנותית לכל סט צילומים
ברור שיש גם תמונות יותר סתמיות בכל סט ואותן לא אבחר להעלות.

לפעמים מעלה תמונות סתמיות בשביל הדיון על הדיוק בתאורה וכו.

• הוסף לסימניות
תשובה לא נחמדה- מי שרוצה לפרוש- שתעשה את זה עכשיו.

הענין נעוץ בשאלה פשוטה.

כמה מצילומי הילדים כאן הם באמת "צילום מקצועי"?
התשובה היא - לא הרבה .

רוב מוחלט של הצלמות כאן אינם מקצועיות.
זה קשור לציוד בו הם עובדות. זה קשור לרמת הידע- זה קשור לרמת ההשקעה.

ורוב התמונות שהם לגמרי לא מקצועיות זוכות בפורום כיום בעיקר למקסים ונהדר.

קשה להתקדם בשלב הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1552952:
תשובה לא נחמדה- מי שרוצה לפרוש- שתעשה את זה עכשיו.

הענין נעוץ בשאלה פשוטה.

כמה מצילומי הילדים כאן הם באמת "צילום מקצועי"?
התשובה היא - לא הרבה .

רוב מוחלט של הצלמות כאן אינם מקצועיות.
זה קשור לציוד בו הם עובדות. זה קשור לרמת הידע- זה קשור לרמת ההשקעה.

ורוב התמונות שהם לגמרי לא מקצועיות זוכות בפורום כיום בעיקר למקסים ונהדר.

קשה להתקדם בשלב הזה.

מקצועיות היא ענין יחסי.
אני מעוניינת להתקדם מהמקום שלי ,וטובות/ים ממני מהמקום שלהם/ן.

כמובן מי שמטריח אותו להגיב לא חייב, ההתעייפות מובנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552945:
אצלי זה הולך ביחד.
משתדלת לתת נישה אומנותית לכל סט צילומים
ברור שיש גם תמונות יותר סתמיות בכל סט ואותן לא אבחר להעלות.

לפעמים מעלה תמונות סתמיות בשביל הדיון על הדיוק בתאורה וכו.
אין בעיה
תעלי, ולפי התגובות תדעי אם זה מספיק אמנותי, או שזה סתמי..
יש מקום לדון בזה.
העובדה שיש בתמונה ילד, לא אמורה לפסול את התמונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552984:
מקצועיות היא ענין יחסי.
אני מעוניינת להתקדם מהמקום שלי ,וטובות/ים ממני מהמקום שלהם/ן.

כמובן מי שמטריח אותו להגיב לא חייב, ההתעייפות מובנת.

הכל יחסי.

ועדיין בפורום במתכונתו הנוכחית- אי אפשר לעלות שום שלב או להתקדם לאיפשהו כשאין אף סייג טכני או מקצועי לתמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1553049:
הכל יחסי.

ועדיין בפורום במתכונתו הנוכחית- אי אפשר לעלות שום שלב או להתקדם לאיפשהו כשאין אף סייג טכני או מקצועי לתמונות.
אז יאלה תגרום לסייג כזה לקרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1553049:
הכל יחסי.

סתם כדי לקדם את זה לכיוון מעשי
אז מה הסייג המוגדר שצריך להיות לדעתך?
אנשים עם רמת ידע מסויימת? ציוד מסויים? איך אפשר להגדיר את זה?

• הוסף לסימניות
אין לזה תשובה מוחלטת של קו שחור לבן.

הנקודה היא שכיום אין סייג בכלל ואם מישהו מעז לכתוב למישהו שמצלם באיכות פלאפון שזה לא מקצועי הוא חוטף על הראש ונחשב מתנשא ו"פעם גם אתה היית מתחיל".

תעברי על כל הפוסטים בעמוד הראשום ותגידי לעצמך כמה מהם באמת מציגים רמה מקצועית וכמה הם בשלבים הכי ראשוניים של הצילום / סתם שתוף של "תראו מה ראיתי אתמול"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1552659:
לא.
הריטינג הוא בגלל התמונות.

אם נסכם כמה ימים כולנו לא להעלות תמונות תגלו שאין פעילות בפורום צילום,כמעט.

תלונות על סוג התמונות יופנו להנהלה.

אם ברצונך לפתוח אשכול על התמונות שלא מצאו חן בעיניך בבקשה, לא באשכול שלי.

היי
רייטינג הרבה יותר גבוה קיים באיש את רעהו.
אולי גם שם יוחלט על אי פעילות, והשבתה.. ?
בכל פורום שהוא יש לנהוג בכבוד
אבל כמו שכתבו לכל צד יש צד שני
ואם את בעד משהו מסויים יש צד אחר שממש לא בעדו
אפשר להבין גם אותך וגם אותו, אפשר לשמוע בשקט ולהמשיך
למה רק זכותך להביע את דעתך בקול ולשני אסור?
כל עוד זה פורום פתוח ניתן לקבל קשת של תגובות בכל נושא ודעות לכאן ולכאן, לגיטימי ביותר.
קצת מריח לי איראן.. מי שלא מקובל עליו תמונות X שיעוף מכאן.
"כאן נמצאים רק כאלו שבראש שלי"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1553109:
אין לזה תשובה מוחלטת של קו שחור לבן.

הנקודה היא שכיום אין סייג בכלל ואם מישהו מעז לכתוב למישהו שמצלם באיכות פלאפון שזה לא מקצועי הוא חוטף על הראש ונחשב מתנשא ו"פעם גם אתה היית מתחיל".

תעברי על כל הפוסטים בעמוד הראשום ותגידי לעצמך כמה מהם באמת מציגים רמה מקצועית וכמה הם בשלבים הכי ראשוניים של הצילום / סתם שתוף של "תראו מה ראיתי אתמול"?

אז אולי צריכה להיות הגדרה מסויימת של ידע, היא צריכה להיות די בסיסית כדי לתת גם למתחילים אפשרות להתקדם, למשל בן אדם שהתחיל לימודי צילום, או חובב שמצלם על ידני ויש לו מושג מה כל פרמטר אומר, זאת אומרת שכל מי שמעלה תמונה ומעירים לו שכדאי לסגור צמצם שידע מה זה לסגור צמצם...
אם התמונה היא טובה או לא, מעניינת או לא וכו'- לדעתי בן אדם שאוהב את התחום ורוצה להתקדם בו ישמע ביקורות וככה יתקדם.

• הוסף לסימניות
אני לא מנסה לקבוע חוקים - אני מתאר מצב.
כיום רוב העבודות שעולות ל"פורום צילום מקצועי"- אינן מקצועיות. נקודה.

מי שחושב אחרת לא מבין מה זה צילום מקצועי.

יש כאלה שלא יראו בזה בכלל בעיה וממילא אין פה צורך בפתרון או בקביעת גבולות. יש פה קהילה נחמדה וחובבת צילום וכל אחד משתף מיצירותיו.

יש כאלה שזה הפריע להם עד שהם עזבו את המקום.

תעשו עם זה מה שאתם רוצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה