נכתב ע"י ת'כלס;2096276:מדובר על אתרי עבודה, על אתרים שהיו פתוחים בעבר
אם יש איזה מילה אחת שמפריעה אז זה נחסם , גם לאחר הגשת בקשה
אני מותשת כבר כל היום לרדוף אחריהם.
נכתב ע"י ON וידיאו;2096474:אלבום דיגטלי
גוגל דרייב
מה שנצרך לעבודה
ולא מוכנים לפתוח
נכתב ע"י רמה פלוס;2096504:לא אציע לעבור לנטפרי,
רק אציע לכם לנסות. לא תפסידו.. זה בחינם.
רובכם לאחר הנסיון, תשארו שם.
בהצלחה.
בהצלחה.
בהצלחה.
אלו קישורים למשל?נכתב ע"י חפציבה;2096533:תודה על ההמלצה
אבל לפי מה שנוכחתי להבין דווקא כאן בפרוג, יש הרבה קישורים שנקיים לחלוטין, וגם שימושיים ונצרכים - שמשום מה חסומים בנטפרי.
ואלו דברים שכן פתוחים לי באתרוג, זו הסיבה היחידה שאני לא רואה טעם לנסות.
נכתב ע"י GolanArt;2096550:זה כי אין עצמות במקלדת...
נכתב ע"י start;2096561:אלו קישורים למשל?
נכתב ע"י חפציבה;2096645:מה זה אומר?
זכור לי שראיתי בהרבה תגובות במקומות שונים בפורום שיש דברים שחסומים
האם זה לא נכון?
ובכל אופן, אם רוצים, איך אפשר רק לנסות?
הרי צריך להתקין תוכנה על המחשב ואחר כך אין אפשרות לגלוש מאותו מחשב בלי הסינון, לא כך?
נכתב ע"י אמונה1;2096663:כנראה הם השאירו אפשרות חיפוש בגלל המילה שבת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים