כללי לקוחות לא עומדים בזמנים!

• הוסף לסימניות
אתמול התקשר אלי לקוח של הינומה, שיכול לקבל פרסומת בחינם דרך המגזין. אבל עלה בדעתו שהוא רוצה את אותה הפרסומת גם בתכלס ולענין, אז הוא מוכן לשלם 400 ש"ח. אמרתי לו שבשבועיים הקרובים אני מאד עסוקה ואם זה יכול להמתין והתשובה היא - אני לא יכול, זה לחוץ לי לסיים לפני הדד ליין של תכלס ביום חמישי. למה דווקא יום חמישי הזה? כי ככה התחשק לו.

אז לקוח כזה לא איכפת לי לסרב לו בנימוס ושילך לחפש מישהו אחר שיכול לעשות לו מהרגע להרגע כי לא מתחשק לו להמתין אפילו שבוע אחד נוסף!

• הוסף לסימניות
הכל נכון מאוד, יפה מאוד וטוב מאוד. בתאוריה.
במציאות למדתי שאסרטיביות מול לקוח היא פשוט מוצר יקר ערך שנרכש עם השנים והנסיון.
אני משערת שכל אחד ואחת עברו בתחילת דרכם תהפוכות ותנודות עד לעמידה יציבה של רצונותיהם מול הלקוח.
ככל שתהיי בטוחה בעצמך ותעמדי יציב מול הלקוח גם בנושא הזמן, העניין יהפוך לברור מאליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתי מילר;761166:
הכל נכון מאוד, יפה מאוד וטוב מאוד. בתאוריה.
במציאות למדתי שאסרטיביות מול לקוח היא פשוט מוצר יקר ערך שנרכש עם השנים והנסיון.
אני משערת שכל אחד ואחת עברו בתחילת דרכם תהפוכות ותנודות עד לעמידה יציבה של רצונותיהם מול הלקוח.
ככל שתהיי בטוחה בעצמך ותעמדי יציב מול הלקוח גם בנושא הזמן, העניין יהפוך לברור מאליו.

את צודקת שזה תהליך, ואני יכולה להכביר כאן כמה סיפורי זוועות שקרו לי בתחילת הדרך, אבל הדרך לא חייבת להיות כ"כ ארוכה ולא צריכה לקחת 20 שנה.
לא חייבים לחטוף על הראש 100 פעמים כדי להחליט לשנות גישה. אפשר בהחלט לקבל את ההחלטה הזאת אחרי פעם-פעמיים בלבד.

• הוסף לסימניות
אהובה - דבר ראשון פשוט קחי עבודה אחרת בינתיים.
וכשההוא ייזכר - יחכה מעט במטותא.
מלבד זאת, תוכלי להזכיר לו את העובדה הזו,
שאת מקבלת הצעות אחרות ואת עוברת לעבוד עליהן כרגע -
כך שאין לו ביטוח לגבי הלו"ז.
כלומר, אם הוא היה שולח עד לסוף שבוע הבא את כל החומר - אז כן, אבל...
שיטה יעילה בעליל.
לגבי שעות עבודה - ענין של העדפה,
אבל בטח לא להשאר ערה בעל כרחך כי הלקוח לוחץ,
אלא אם כן התחייבת לתאריך ובאשמתך הכל התעכב.
כרגיל חייבים סיפור פיקנטי -
גברת אחת הבינה ממני (איך?) שאוכל להתחיל לה את העבודה ביום X ולגמור תוך שבוע. (למה?)
הודעתי לה ברגיעה שזה לא יקרה כיוון שיש עבודות קודמות שלא גמרתי, ועלי לסיימן קודם לכן...
חוץ מזה שלא סכמנו כלום, אבל זה כבר לא היה חשוב.
קיבלתי מנה הגונה על הראש, שרובה עסקה ב - אל תשני בלילה, תשלחי את הילדים למישהו,
העיקר שהעבודה תהיה מוכנה!!!
כמעט הצעתי לה שירות נקיון בביתה בשעת הצורך.
את העבודה לא לקחתי, אבל זו שלקחה - בהחלט לא ישנה בלילה.
(:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה