עזרה לקוחות FOX ושילב, וגם שאינם. אנא חיתמו והפיצו!!! עצומה לסגירת רשת חנויות FOX בשבתות וחגים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
השאלה האם כל החותמים מתכוונים באמת להפסיק לקנות שם?
אם לא אולי עדיף לא לחתום על התחייבות שלא מתכוונים בכלל לעמוד מאחריה?
אדם אחד לבד לא יפסיק, כי לא ירגיש תועלת. אבל אם זו תהיה החלטה רבתי, לא נראה לי שכזה קשה לא לקנות שם!!!!

• הוסף לסימניות
יש שגיאה ואי אפשר לחתום :(

אני כבר כמעט 3 שנים שכבר לא קונה שם בגלל זה..
החלטתי החלטה די קשה ולמרות שלפעמים ממש מגרה אותי לקנות שם ועם ההנחות הרבות של יום הולדת ועוד יוצא גרושים אבל החלטתי להשתדל לא לקנות בחניות שמחללות שבת.. (וזה כולל גם את נעמן, קסטרו ועוד חניות רבות :( )

ומרגישה שזה שאני מוציאה סכומים יותר גבוהים בחניות אחרות זה סוג של הוצאות שבת.
ויותר מכך מראה לבורא עולם שקשה לי שבועטים בקדושת השבת!

הלוואי שזה יעשה משהו...

• הוסף לסימניות
יש שגיאה ואי אפשר לחתום :(
יש משום מה דרישה לשם משפחה-כברירת מחדל [לא הייתה לי אפשרות לערוך זאת]
מה הודעת השגיאה אומרת?

• הוסף לסימניות
יש משום מה דרישה לשם משפחה-כברירת מחדל [לא הייתה לי אפשרות לערוך זאת]
מה הודעת השגיאה אומרת?

נראה כשגיאה זמנית
1638168110661.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מענין אותי עם זה באמת יעבוד

• הוסף לסימניות
חזר לעבוד

חתמתי

בעיר שלי הם מחללים שבת הלוואי ויפסיקו

שמעתי פעם מהרב פינקוס שזה המהות של חנוכה: שיכאב לנו באמת החילול שבת כי כולנו אותה נשמה וכולנו ניזקים מזה שפלוני מחלל שבת כי כולנו נשמה שנתתה בי טהורה( אותה נשמה כביכול שנחצבה מהשמיים)
וזה היה מלחמת המכבים זה ממש כאב להם רמישת כבוד ד בעולם

• הוסף לסימניות

תזכו למצוות!!!
חתמתי ושיתפתי.

• הוסף לסימניות
י גרושים אבל החלטתי להשתדל לא לקנות בחניות שמחללות שבת.. (וזה כולל גם את נעמן, קסטרו ועוד חניות רבות :( )
הם גם מחללים :( לא ידעתי , חבל, אני מאוד משתדלת שלא לקנות ,
משהו יכול לתועלת כולנו להעלות את הרשימה של החנויות המחללות שבת ,

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם בכל החנויות האלו זו בעלות מלאה של הרשת, או שזה סוג של זכיינים שמחוייבים רק לקנות את התוצרת שלהם אבל מחליטים לבד את שעות הפתיחה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה-אפשר להעלות רשימה (אפילו חלקית) של חנויות מחללות שבת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה