- הוסף לסימניות
מעשה שהיה כך היה:
התקשרה לקוחה, ששמעה עליי המלצות מלקוחה מרוצה אחרת.
ביקשה לוגו לעצמה, וכן כרטיס ביקור וניירת בפורמט של קובץ word שבו מוטמע הלוגו.
לגבי הכרטיס והניירת, הדגישה שזה צריך להיות הכי פשוט ופורמלי שיש, ללא שום "התפרעות" בעיצוב, מכיוון שהיא עוסקת במקצוע רפואי וצריכה לשדר פורמליות ורצינות.
אמרתי לה בטלפון את סדר הגודל של המחיר, והדגשתי שאשלח הצעת מחיר מפורטת בכתב.
בהצעה נתתי מחיר סביר למדי שכולל הן את הלוגו והן את הכרטיס והניירת. בדרך כלל אני גובה מחיר נוסף עבור הפריטים הנוספים, אך הפעם אמרתי שמכיוון שמדובר בכרטיס וניירת מאוד מאוד נקיים ובלי שום גרפיקה מיוחדת, "נעשה ג'סטה" ונכניס את זה במחיר הלוגו.
למטה הוספתי, כהרגלי, באותיות קטנות, את תנאי העבודה (3 סקיצות, 2 סבבי תיקונים, תיווך מול בית הדפוס). תנאים סטנדרטיים לגמרי כמדומני. או שמא לא?
הבוקר אני מקבלת מייל כדלהלן:
"קראתי בעיון את הצעתך אך היא אינה מתאימה לי.
בעבור המחיר הגבוה (ממש לא!) שאת גובה, התנאים שלך קשוחים מדי.
התרשמתי מאוד ממקצועיותך וכו' וכו' וכו', אולי עוד ניפגש בעתיד וכו' וכו' וכו'."

הבעיה אצלי? אצלה?
קרה לכם שתנאי ה"חוזה" או הצעת המחיר הבריחו את הלקוח? או אולי זו היתה דרכה האלגנטית (?) "לרדת מהעץ"?
זו פעם ראשונה שזה קורה לי.
התקשרה לקוחה, ששמעה עליי המלצות מלקוחה מרוצה אחרת.
ביקשה לוגו לעצמה, וכן כרטיס ביקור וניירת בפורמט של קובץ word שבו מוטמע הלוגו.
לגבי הכרטיס והניירת, הדגישה שזה צריך להיות הכי פשוט ופורמלי שיש, ללא שום "התפרעות" בעיצוב, מכיוון שהיא עוסקת במקצוע רפואי וצריכה לשדר פורמליות ורצינות.
אמרתי לה בטלפון את סדר הגודל של המחיר, והדגשתי שאשלח הצעת מחיר מפורטת בכתב.
בהצעה נתתי מחיר סביר למדי שכולל הן את הלוגו והן את הכרטיס והניירת. בדרך כלל אני גובה מחיר נוסף עבור הפריטים הנוספים, אך הפעם אמרתי שמכיוון שמדובר בכרטיס וניירת מאוד מאוד נקיים ובלי שום גרפיקה מיוחדת, "נעשה ג'סטה" ונכניס את זה במחיר הלוגו.
למטה הוספתי, כהרגלי, באותיות קטנות, את תנאי העבודה (3 סקיצות, 2 סבבי תיקונים, תיווך מול בית הדפוס). תנאים סטנדרטיים לגמרי כמדומני. או שמא לא?
הבוקר אני מקבלת מייל כדלהלן:
"קראתי בעיון את הצעתך אך היא אינה מתאימה לי.
בעבור המחיר הגבוה (ממש לא!) שאת גובה, התנאים שלך קשוחים מדי.
התרשמתי מאוד ממקצועיותך וכו' וכו' וכו', אולי עוד ניפגש בעתיד וכו' וכו' וכו'."
הבעיה אצלי? אצלה?
קרה לכם שתנאי ה"חוזה" או הצעת המחיר הבריחו את הלקוח? או אולי זו היתה דרכה האלגנטית (?) "לרדת מהעץ"?
זו פעם ראשונה שזה קורה לי.
הנושאים החמים