- הוסף לסימניות
מישהו יודע מתי צפי האיכלוס של בנין a8?
מבחינת מה?
ועל איזה בנינים את מדברת?
מה חסר שם?הבניינים הצפוניים (14,15 וכו') מבחינת הגימור והפיתוח
כל זה אפשרי במידה ויש לך דירה לקחת עליה משכנתא...א"א לעקוף אותם?
לדוגמא לקחת מבנק משכנתא, ולשלם את כל הסכום על ההתחלה לאגוז
?
העלנו כבר קישור.מה עושים עם בתי ספר גנים וחיידר מי שיתאכלס בניסן????
משכנתא אפשר לקחת באופן פרטי.במשכנתא שיצטרכו לקחת כדי להחזיר לאגוז, גם הולך להיות משהו כזה כללי?
מבחינת ציפחה הם מאפשרים אם אני ימשכן דירה של קרוב משפחה?כל זה אפשרי במידה ויש לך דירה לקחת עליה משכנתא...
אבל על הדירה באחיסמך א"א לקחת משכנתא..
בטוח?הבנק לא יתן לך את זה במשכנתא על הדירה
על הדירה באחיסמך וודאי שלא השאלה אם ציפחה תסכים שאני ישיג משכנתא על דירה קיימת במקום אחר ולא מאגוז?בטוח?
אין לחברה בעיה.על הדירה באחיסמך וודאי שלא השאלה אם ציפחה תסכים שאני ישיג משכנתא על דירה קיימת במקום אחר ולא מאגוז?
אין בעיה לקחת משכנתא, רק שזה לא בתנאים של משכנתא לדיורהבנק לא יתן לך את זה במשכנתא על הדירה
בהנחה וזה לשנתיים עד לאיכלוס הרי שמסתבר מאוד שזה הרבה יותר משתלם מאגוז אע"פ שזה ריביות יותר גבוהות ואח"כ לקחת משכנתא חדשה על הדירה החדשה ולהחזיר את הקודמתאין בעיה לקחת משכנתא, רק שזה לא בתנאים של משכנתא לדיור
אני מדבר על שלב א' שיצטרכו משכנתא כדי להחזיר לאגוז, רק על הסכום שחייבים לאגוז יקבלו משכנתא בתנאי דיור, כל סכום נוסף יהיה אפשר למשכן את הדירה אבל לא לקבל תנאי דיור.בהנחה וזה לשנתיים עד לאיכלוס הרי שמסתבר מאוד שזה הרבה יותר משתלם מאגוז אע"פ שזה ריביות יותר גבוהות ואח"כ לקחת משכנתא חדשה על הדירה החדשה ולהחזיר את הקודמת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים