דרוש מידע לרוכשי רוטשילד באחיסמך (גני איילון)

מצב
הנושא נעול.
מעונות זה לא גנים

זה עסק פרטי ורווחי שאנשים מקימים נטו למטרות רווח והגיוני מאוד שבשנה הראשונה בכלל לא יהיה מעון.

תמיד אפשר גנים פרטיים או מטפלות פרטיים
זה מה שעושים שיולדים באמצע שנה
וגם הגיוני שיהיה משפחתונים שזה צריך לברר אם קיים בעיר כזה דבר

מה שבטוח שזה לא דבר שאי אפשר להסתדר בלעדיו
ואולי יפתחו לאחרי החגים

הכל בסדר אתכם מדובר על קרוב ל400 ילדים במעונות בתחילת אכלוס לפחות

אני הבנתי שהגנים + השטח נבנה ע"ח הרוכשים ומכספם
איך יתכן שמישהו אחר ישתמש בזה?

כתוב בהודעה שצוטטה שזה גנים של העיריה
הם לא על חשבוננו

אין דבר כזה
למה לחשוב שקר אנחנו שילמנו והם לא?
כמו שרק אנחנו שילמנו מליונים על התוכניות תב"ע עם כל השינויים והם מיד קיבלו הכל מן המוכן בלי להוציא שקל..
יתכן שגם בגנים זה כך, ראש העיר עיכב את הבניה עד שתהיינה תוכניות מסודרות למוסדות על חשבונינו, זה היה הרבה לפני שמחיר למשתכן התבייתו על המקום.
אח"כ כשהם הגיעו כבר יש מוסדות מוכנים..

כמו שרק אנחנו שילמנו מליונים על התוכניות תב"ע עם כל השינויים והם מיד קיבלו הכל מן המוכן בלי להוציא שקל..
יתכן שגם בגנים זה כך, ראש העיר עיכב את הבניה עד שתהיינה תוכניות מסודרות למוסדות על חשבונינו, זה היה הרבה לפני שמחיר למשתכן התבייתו על המקום.
הכל יכול להיות
השאלה
מי אמר שזה אכן כך
מי אמר שאכן שילמנו את כל הגנים?
מי אמר שהם לא שילמו כלום?

לא מדויק.
כל הפרויקטים שקנו קרקע נתקעו בגלל שנדרש שינוי תב"ע משכונה חילונית לשכונה חרדית,
שזה אומר הקצאת יותר שטח למוסדות,בנינים יותר נמוכים ,פחות חניות וכו.
מחיר למשתכן הגיעו אחרי שהתב"ע החדש היה מאושר,וממילא התהליך אצלם היה קצר וקל, בפרט שלא היו להם את בעיות המימון כפי שיש בקבוצת רכישה.

20190205_133840.jpg

שלום לכולם,

בימים אלו מתארגנת קבוצה מבין דיירי הפרוייקט, לרכישת מרוכזת ומוזלת של סורגים. מבדיקה שערכנו, הפער בין רכישה פרטנית לרכישה קבוצתית יכול להגיע לאלפי שקלים לכל דירה !!! . כמובן שהדבר מותנה במספר המשתתפים.

יש בידינו הצעות טובות במיוחד מחברות הסורגים הטובות והמובילות בשוק, המייצרות סורגים באיכות מעולה ועם אחריות מלאה.

ניתן להצטרף לקבוצה רק באמצעות שליחת מייל בקשה לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> (לאחר ההצטרפות יישלח אליכם קובץ עם כל הפרטים).

באם תתנהל הקבוצה ביעילות נוכל להשתמש בה בעתיד לדברים נוספים, כגון מזגנים, מוצרי חשמל ועוד.

בברכה

נ.ב. אין כל קשר בין הקבוצה הזו למה שהתפרסם בעבר. גם מי שכבר הצטרף בעבר לאיזו קבוצה, מוזמן להצטרף לקבוצה הנוכחית.

בנתיים יש כבר שלשה תלמודי תורה? איפה יהיו להם מבנים? בתכניות נראה רק מבנה אחד לתלמוד תורה

לא קראתי את ההמשך אבל כמה שזכור לי רק מ- 5 חד' יש יחידת הורים

לכן כתבתי את השורה האחרונה
ואח''כ באמת כתבו שרק מ5 חד' יש
שאגב, זה מאד מוזר לבנות דירה חדשה בלי יחידת הורים
אח שלי גר בדירת 3 חד' ויש יחידה, ולכן זה היה ברור לי שיש

לכן כתבתי את השורה האחרונה
ואח''כ באמת כתבו שרק מ5 חד' יש
שאגב, זה מאד מוזר לבנות דירה חדשה בלי יחידת הורים
אח שלי גר בדירת 3 חד' ויש יחידה, ולכן זה היה ברור לי שיש
אני זוכרת שכשעמדנו לבחור דירת ארבעה חד' ראיתי שאין יחידת הורים ומאד הפריע לי אז ישבנו וחשבנו על מה אפשר להתפשר (קומה למשל) ואיך אפשר להתאמץ עוד קצת ללכת על חמישה חד'. כך הרווחנו חדר נוסף, יחידת הורים וכמובן שטח גדול יותר לדירה.
באמת למה לא עושים יחידה ל3 חד' לא מבינה סה"כ תוספת של שטח קטן וזה דבר כ"כ פרקטי ונח ולדעתי מאד נצרך בבית עם ילדים גדולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה