דרוש מידע לרוכשי רוטשילד באחיסמך (גני איילון)

מצב
הנושא נעול.
אני מעדיפה לשלם עוד 10 ש"ח ושיהיה בנין נורמלי ולא יצטרכו לחכות למעלית 10 דק
לידיעתך בערים החרדיות הבעיה היא לא יחידות הדיור, אלא גני הילדים המשפחתונים והמטפלות שיש בכל בנין.
בבניין שלי יש 20 דירות סה"כ אבל בכל קומה יש כ2-3 מטפלות וכדומ' ולפי ההלכה אתה יורד לחיי חבריך אם אתה מעיז להפריע להם להשתמש במעלית ובבניין, עקב הלכלוך, ושעות ההמתנה למעלית בשעות השיא. ואנחנו [דיירי הקומה העליונה] משתמשים במעלית כיום לעיתים נדירות.

אני חושב שהדופלקסים מגיעים עם הכנה לחלוקה כולל לובי קומתי. ומעניין לדעת מה אומרת ההלכה בדבר כזה שברור מצד התוכנית של הבניין שהוא עומד לחלוקה. מצורף התוכניות

קבצים מצורפים

• תוכניות-טיפוס-A_Page_10.jpg
    תוכניות-טיפוס-A_Page_10.jpg
    KB 306.3 · צפיות: 188
  • תוכניות-טיפוס-B_Page_10.jpg
    תוכניות-טיפוס-B_Page_10.jpg
    KB 372.8 · צפיות: 175
חלס עם השטויות של ריבוי דיורין בלי שיודעים את ההלכה! או שתעזבו את ההלכה ותדברו על ערכים של יופי ואסתטיקה והתחשבות בזולת או שתדברו נטו הלכה! כי לפי ההלכה אם הוא מוסיף דיורין בתוך דירתו שלו אין בכך שום בעיה הבעיה היחידה היא אם הוא מוסיף דיורין מכניסה אחרת או משטח של כל השכנים ולפני ההתקפות אנא תשאלו את הרב סילמן או את אחד מהרבנים שמתעסקים בזה וחלס עם ההמצאות
ולא, אין לי תיכנון לחלק את דירתי כלל

חלס עם השטויות של ריבוי דיורין בלי שיודעים את ההלכה! או שתעזבו את ההלכה ותדברו על ערכים של יופי ואסתטיקה והתחשבות בזולת או שתדברו נטו הלכה! כי לפי ההלכה אם הוא מוסיף דיורין בתוך דירתו שלו אין בכך שום בעיה הבעיה היחידה היא אם הוא מוסיף דיורין מכניסה אחרת או משטח של כל השכנים ולפני ההתקפות אנא תשאלו את הרב סילמן או את אחד מהרבנים שמתעסקים בזה וחלס עם ההמצאות
ולא, אין לי תיכנון לחלק את דירתי כלל
ממש שטויות.
תפסיק לבלבל את המוח ריבויי דיורין הוא בדיוק יחידות
וזה נקרא הוספת פתח

אני חושב שהדופלקסים מגיעים עם הכנה לחלוקה כולל לובי קומתי. ומעניין לדעת מה אומרת ההלכה בדבר כזה שברור מצד התוכנית של הבניין שהוא עומד לחלוקה. מצורף התוכניות
מה מחולק בדיוק?
לכל הדיירים הנכבדים שרוצים לחלק
לפי הבנתנו מראש העיר יהיה אכיפה מלאה בנושא.
כך שאדם שיפצל יזכה לקנס של 300,000 ש"ח
בהצלחה

מה מחולק בדיוק?
לכל הדיירים הנכבדים שרוצים לחלק
לפי הבנתנו מראש העיר יהיה אכיפה מלאה בנושא.
כך שאדם שיפצל יזכה לקנס של 300,000 ש"ח
בהצלחה
מעולה
אכיפה זה הדבר הכי טוב
לא הגיוני שיוסיפו עוד דיירים, המעלית שגם ככה נמתין לה עד בוש זה דבר אחד
חדר עגלות מפוצץ זה דבר שני ועוד ועוד
בואו נשמור אנו על שכונתינו החדשה נעימה, אסתטית ונורמלית
מי שלקח דירה ענקית לקח בחשבון שיהיה עליו לשלם את המשכנתא ואף אחד לא אמר לו מראש שיבנה על יחידת דיור להחזרי משכנתא!

רק קצת מחשבה גם על הזולת, ואם שייך חלוקה ללא כניסה מהבניין, בדירה עם חצר, אז לא נראה לי שיש סיבה למנוע חלוקה, רק מצרות עין.

אם יש באמת בניינים עם 36 דירות, על אותו התכנון, בית דין יכול לפסוק בשקט שאין טענה על ריבוי דיורין כיון שיש חלק מהבניינים עם מספר כזה של דירות. וכיון שכל אחד יכל ליפול לכזה בניין בהגרלה, ובא על דעת כן, שוב אין לו טענה.

אין פה ענין של בי"ד יהיה אכיפה מלאה בנושא מצד העיריה כך שגם אם בי"ד יפסוק כך או אחרת את הקנס' הם יקבלו

אין פה ענין של בי"ד יהיה אכיפה מלאה בנושא מצד העיריה כך שגם אם בי"ד יפסוק כך או אחרת את הקנס' הם יקבלו

בדרך כלל כל ההצהרות האלה לא עומדות במבחן המציאות
כי ראש עיר שרוצה שיתמכו בו לא ילחם עם התושבים סתם

בדרך כלל כל ההצהרות האלה לא עומדות במבחן המציאות
כי ראש עיר שרוצה שיתמכו בו לא ילחם עם התושבים סתם

אלא אם כן יהיו באזור "חרוצים" שידאגו ל"סדר" העירוני:(

אוף, למה הצרות עין הזו??

אם בי"ד יפסוק שזה בסדר, אנחנו יהודים מאמינים ואמורים לקבל את הפסק הזה
ולא אמור להיות לנו שום עניין שמישהו מאיתנו ייקנס ע"י העירייה במאות אלפי שקלים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה