לרופאים של פרוג

• הוסף לסימניות
עד שנגיע לרופא:
מה זה אומר:
1.עין קופצת (לא חסרות שעות שינה)
2.דקירות בגב בצד ימין בתדירות של פעם ביום - יומיים

• הוסף לסימניות
לפי המרוקאים, עין קופצת זה סימן שאורחים בדרך אליך :D

וברצינות, באמת מעניין ממה זה

• הוסף לסימניות
1. לחץ לחץ לחץ לחץ לחץ לחץ לחץ

• הוסף לסימניות
עין קופצת- אצלינו במשפחה סובלים מזה הרבה, לא קשור לשעות שינה אלא מאובחן יותר כסוג של דלקת בעין,מטריד מאוד אבל עובר בד"כ מקסימום אחרי שבוע.

• הוסף לסימניות
ושכחתי לכתוב- רופא המשפחה שלנו אומר שאין מה לטפל, כמו שזה בא ככה זה הולך...

• הוסף לסימניות
עין קופצת

לפני כמה חודשים זה קרה גם לי. מעצבן מאד . רופא העיניים אמר שיעבור לבד ואכן כך היה..

• הוסף לסימניות
עין קופצת - אם ממשיך הרבה זמן כדאי לבדוק הליקובקטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגורט;1391720:
עד שנגיע לרופא:
מה זה אומר:

לגבי השאלה הראשונה- היתה לי תקופה שהעין קפצה לי בבקרים, ואבי שהוא רופא אמר לי שזה קשור למתח נפשי.
והשאלה השניה- אולי שריר תפוס, כדאי לבדוק באופן מקיף.

• הוסף לסימניות
עין קופצת, ידוע לי שזו עייפות של העין.

מעצבן אבל אין מה לעשות, גיליתי שאם משפשפים בעזרת האגרוף בצורה מעגלית לרוב זה פוסק.

דקירות בגב, אני לא מרגישה מה שאת מרגישה, אבל כשלי יש דקירות בגב, זה בדרך כלל הצטברות של בועות לא היה להם מאיפה לצאת ונתקעו פשוט שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגורט;1391747:
הליקובקטר איפה?

הליקובקטר הוא חידק שאחראי להרבה מאוד מחלות ובין ביתר יכול לגרום גם לטיקים בעין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגורט;1391720:
עד שנגיע לרופא:
מה זה אומר:
מדי פעם אני מטפל בעיסוי סיני (רפואה סינית שלמדתי בעבר), למרות שכיום אינני מבצע
איבחונים (בטח לא על "גלי הפורום"), השאלה ממתי זה התחיל?
באיזה מקום בגב הדקירות?
האם הם התחילו ביחד?
כאשר הדקירות ו/ או קפיצות העין מופיעות, האם בעקבות תנועה מסוימת, קורים דברים מסוימים מסביבך?
האם הם באים ביחד?
בקיצר יש שאלות רבות ועוד שאלות שנגררות מהשאלות, מומלץ ללכת לטיפול ברפואה משלימה.
ודרך אגב גם אם זה יעבור, זה אומר שהסימפטומים עברו, אך לא הבעיה.
ואין כאן המקום להרחיב.

רפואה שלמה.

• הוסף לסימניות
אולי מעייפות?

• הוסף לסימניות
b12
בדקת לאחרונה?

• הוסף לסימניות
עין קופצת זה כלום. תעשי חיפוש בגוגל 'רטט בעפעף/פיים'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שמתי לב לדבר ששמעתי גם מאחרים ונראה לי שלא כל כך מוכר.

נניח שנתנו לך כתובת בבאר שבע (לצורך העניין אני מניח שזו עיר שמעולם לא ביקרת בה) ואמרו רחוב פלוני מספר 53 (ונניח שהמספרים אכן כתובים לפחות בחלק משמעותי מהבתים).

אז אם נכנסת לרחוב מהאמצע, דבר ראשון אתה צריך לראות אם אתה בצד של הזוגי או של הלא זוגי. אבל אחר כך איך תדע לאיזה צד ללכת נניח כעת אתה ב-65...

אז אפשר כמובן לחפש את המספר הבא, (ואפשר גם לשאול מישהו...) אבל בדרך כלל המספרים מתחילים באופן ש-1 בצד שמאל ו-2 בצד ימין, כמו סדר כתיבת המספרים. כאילו כותבים בזיגזג.

לכן תראה אם כעת 65 בצד ימין שלך ואתה צריך 53 אז אתה בכיוון הנכון. אם לא, פשוט תסתובב ב180 מעלות ואז הוא יהיה בצד ימין שלך.

ברחוב צפניה בירושלים זה הפוך וזה המקום היחיד שנתקלתי בו כך. מעניין מה גורם לחריגה, ואיפה יש עוד חריגים.

נ.ב. מדובר רק על מקומות שסדר המספרים זוגי בצד אחד ולא זוגי בצד השני, לא ברחובות או שכונות שמסודרים בלוקים כמו סנהדריה המורחבת או רמות פולין.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה