טיול לרנקה קפריסין עזרה באירגון טיול

• הוסף לסימניות
מישו מכיר דירה/מלון מומלץ קרוב לבית חבד בלרנקה/איה נאפה (אם יש באיה נאפה בית חבד..)
וגם כמה אינטרנט צריך לקנות ל3 ימים?
ואם כדאי לשכור רכב שם או עדיף מוניות או אוטובוסים?
תודה רבה
למישו יש עוד מידע?
יעזור לי מאוד
תודה

• הוסף לסימניות
למישו יש עוד מידע?
יעזור לי מאוד
תודה
דירה תחפשו בבוקינג באזור בית חב"ד (הדירות שם ממש זולות).
בית חב"ד באיה נאפה פעיל.
אנחנו היינו באזור פסח ושכרנו רכב ואמרו לנו שם שאם לא מתכננים לצאת מאיה נאפה אז כדאי לשכור טרקטורון לכל השהות זה ממש זול שם! ואולי בחורף זה לא כדאי .
וברור שמבחינת רכב או תח"צ עדיף רכב כי זה ממש זול, וכמובן אל תשכחו לעשות ביטוח מקיף על הכל כי ההגה שם הפוך ומספיק שיפשוף בטעות במעקה בטיחות...

• הוסף לסימניות
אני ההיתי בחורף ומאוד נהנהתי
אני גם יכול לעזור למי שרוצה טיסות זולות ומלונות זולים אפילו יותר זולים מבוקינג!!!
אצלי בפרטי

• הוסף לסימניות
כאן יש לך גם רשימה עדכנית של מסעדות כשרות בלרנקה וגם המלצה על מלונות ודירות מומלצים ליד חב"ד לרנקה:

• הוסף לסימניות
גם בלימסול יש בית חב"ד ומכולת אם מוצרים כשרים רוב המוצרים מיובאים מהארץ
לגבי רכב הנהיגה שם הפוך ההגה בצד ימין וזה קשה קצת

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר חברה להשכרת רכב אמינה מהשדה?
תודה

• הוסף לסימניות
מישו מכיר דירה/מלון מומלץ קרוב לבית חבד בלרנקה/איה נאפה (אם יש באיה נאפה בית חבד..)
וגם כמה אינטרנט צריך לקנות ל3 ימים?
ואם כדאי לשכור רכב שם או עדיף מוניות או אוטובוסים?
תודה רבה
נסעתם?
היה בסדר מבחינת מזה אוויר?

• הוסף לסימניות
אני הייתי בקפריסין שנה שעברה (חנוכה) באזור לרנקה, ליד חוף מקנזי , ובאזור של חבד. ינסה לתת קצת מידע.
אנחנו לא רצינו לשכור רכב כיוון שהמחיר לא ההיה שווה את זה, לקחנו נהג קבוע כל פעם שהיינו צריכים היינו שולחים לו הודעה והוא היה קובע איתנו שעה ומגיע (מחירים לא זולים מידי, כ15-20 יורו לנסיעה של 10-15 דקות, כמו בארץ.) אבל זול מהשכרה. יש גם נהגים יותר אמינים ומוכרים לחב"ד שם. אפשר לבקש מהם.
אגב, בעיקרון יש שם אוטובוסים , אני אישית לא רציתי לנסות למרות שהיה נראה שיש הרבה...
אם אתם ישנים במיקום מרכזי או קרוב אפשר ללכת ברגל, מאד יפה ומענין... מחוף לחוף וכולי.
אכלנו ארוחות בחבד של לרנקה, אוכל טוב מחירים סבירים (כמו מחירים בארץ בערך של מסעדות רגילות)
כשאנחנו היינו פתאום ירד גשם לא צפוי והרס לנו את התכנונים של טרקטורונים וכו. ויחסית היה קר יותר מישראל...
יש שם במרינה שייטים נחמדים בזמן שקיעה לשעה וחצי נוף מאד יפה.
קניות וטיפולי יופי וכו יותר זול שם מישראל.
בעיקרון איה נאפה יותר מענין וכן פאפוס. בלרנקה קצת משעמם...קצת מזכיר את ישראל:)
אם יש עוד משהו שיוכל לעזור אני ישמח.
אינטרנט קנינו סים של חודש אחד שם בחנות , עם גלישה וטלפונים עלה בערך 50 שח... היה שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה