- הוסף לסימניות
הרכבים עם הגה הפוך כמו בבריטניהואם כדאי לשכור רכב שם או עדיף מוניות או אוטובוסים?
הרכבים עם הגה הפוך כמו בבריטניהואם כדאי לשכור רכב שם או עדיף מוניות או אוטובוסים?
למישו יש עוד מידע?מישו מכיר דירה/מלון מומלץ קרוב לבית חבד בלרנקה/איה נאפה (אם יש באיה נאפה בית חבד..)
וגם כמה אינטרנט צריך לקנות ל3 ימים?
ואם כדאי לשכור רכב שם או עדיף מוניות או אוטובוסים?
תודה רבה
בבית חבד עצמו יש מלון שהם מתפעלים, נראה לי שקוראים לו 'רימון'.למישו יש עוד מידע?
יעזור לי מאוד
תודה
דירה תחפשו בבוקינג באזור בית חב"ד (הדירות שם ממש זולות).למישו יש עוד מידע?
יעזור לי מאוד
תודה
metaylimbkipa.com
metaylimbkipa.com
כמה זול?אני גם יכול לעזור למי שרוצה טיסות זולות ומלונות זולים אפילו יותר זולים מבוקינג!!!
אצלי בפרטי
משמעותי תיצור קשר בפרטי ותבדוק אותי 🫨כמה זול?
סוכן בי אגנט?אני ההיתי בחורף ומאוד נהנהתי
אני גם יכול לעזור למי שרוצה טיסות זולות ומלונות זולים אפילו יותר זולים מבוקינג!!!
אצלי בפרטי
אפשר עזרה ממך??אני ההיתי בחורף ומאוד נהנהתי
אני גם יכול לעזור למי שרוצה טיסות זולות ומלונות זולים אפילו יותר זולים מבוקינג!!!
אצלי בפרטי
תיצרי קשר בפרטי tisotbzol שטרודל גימייל.....אפשר עזרה ממך??
נסעתם?מישו מכיר דירה/מלון מומלץ קרוב לבית חבד בלרנקה/איה נאפה (אם יש באיה נאפה בית חבד..)
וגם כמה אינטרנט צריך לקנות ל3 ימים?
ואם כדאי לשכור רכב שם או עדיף מוניות או אוטובוסים?
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים