דרוש מידע לשים מטפחת כדי לקחת 2 3 ספרתי לי....

• הוסף לסימניות
לשים מטפחת כדי לקחת
2 3 ספרתי לי,אחד ממשי אחד מצמר
איפה לשים את המטפחת שלילילילי
איפה לשים את המטפחת שלילילילי

משהי יודעת איך משחקים את המשחק הזה?

• הוסף לסימניות
כולם יושבים במעגל ועוצמים עיניים
אחת מחוץ למעגל עם מטפחת ביד, מסתובבת מחוץ למעגל וכולם שרים את השיר
כשמגיעים למילים: פה אשים את המטפחת שלי מי שבחוץ מניחה את המטפחת מאחורי אחד המשתתפים, כולם בודקים מאחורי הגב אם המטפחת מאחוריהם, מי שמגלה את המטפחת מאחוריו צריך לרוץ ולתפוס את מי שהניח את המטפחת והוא רץ שלא יתפסו אותו עד שתופס את מקומו של מי שהיתה המטפחת מאחוריו.
וממשיכים...
מקווה שמובן:p

• הוסף לסימניות
וואו שיר נוסטלגי...
יושבים במעגל ואחד מהמשתתפים יוצא, וכל שאר המשתתפים שרים את השיר הנ"ל בעיניים עצומות, ואותו אחד שיצא צריך לשים חפץ מאחורי הגב של אחד מהמשחקים.
ואז כשמסיימים לשיר את השיר, כל אחד בודק אם החפץ נמצא אצלו.
ומי שזה היה אצלו, צריך לתפוס את מי ששם את החפץ,
אם הצליח לתפוס אותו, אז הנתפס יושב בתוך המעגל, ושרים -
"גולם חיש, כך פטיש, לך למעגל, ואל תרעיש..."

• הוסף לסימניות
משחק נוסטלגי...

• הוסף לסימניות
חחח... העלית נוסטלגיות
נראה לי שהמילים הנכונות הן
לשים מטפחת כדי לקחת
שתיים שלוש תפרתי/ סרגתי לי אחד ממשי אחד מצמר
איפה אשים את המטפחת שלי
פה אשים את המטפחת שלי

חמוד לראות גירסה דינקותא עם כל משמעותה;)

• הוסף לסימניות
יש אותו בשיר???
יש למישהו את השיר אם כן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה