קורונה לשמוע קול שופר או קול קורונה??

מצב
הנושא נעול.
לגמרי.
אדם הגיע מחו"ל, מתאכסן במלונית על חשבון כספי ציבור, הפר בידוד ועוד קוראים לו בעיתונות שלנו "מוסר נפש" ומקלסים אותו על סיכון הבריות בזמן שיכל לשבת בנחת במלונית, להתפלל ולשמוע תקיעות שופר.
בושה וחרפה.
כנראה שאנחנו לא מבינים כלום

הכספי ציבור הם בסה"כ כסף שהציונים גנבו
הקורונה זו המצאה ציונית כדי למנוע מאנשים לקיים את המצוות שהם המציאו וכו וכו וכו

הילדה הייתה חהרשות הפלסטינאית, חולת לוקמיה בת 6
דיברתי על ילדה אחרת. חרדית.
אין לי כוח לחפש את הסיפור המלא, וזה גם לא משנה.
המסר היה:
1. יש סיבוכים. על תזלזלו.
2. שמירה בגלל גורמי סיכון לא מחייבת הכנסת הילד לחרדה (ולזו ששאלה, אני מכירה כאלו. באמת הורים מיוחדים)
3. אל תשפטו

שמעתי דימוי מתאים למצב
לא יודעת למה אנשים לא מבינים את זה

מחבל מתאבד מסתובב ברחובות
למה אתם לא עוצרים אותו??

מחלה קשה מתפשטת ברחובות.
למעלה מ-1000 אנשים קיפחו את חייהם
כן, אלף לוויות
אלף משפחות ישבו שבעה
אלף משפחות נפרדו לנצח מיקיריהם
חלקם גם היו צעירים והשאירו יתומים קטנים בבית!!

כמה אלפים כאן בארץ היו מונשמים
הם נשארו בחיים, אבל מי שלא יודע איך יוצאים מהנשמה, כנראה חושב שזה סוג של קיטנה ...
מה לא ברור????

ולעצם האשכול-
אני התפללתי במנין שהתקיים באויר הפתוח (כן היה חם ולא ניעם, אבל מרומם ובטוח יותר)
אולי לא הייתי בוחרת בזה מרצון- אבל ככה הסתדר
המנין הוקם בשביל כמה מבוגרים ובעלי סיכון שיוכלו להתפלל במנין
והנה- מידי פעם נכנסו נשים צדקניות (ואני לא מזלזלת) והצטרפו לתפילה.
תבינו, אנשים עשו שמיניות באויר כדי להתפלל בצורה בטוחה
חישבו בדיוק איך לסדר את המקומות בלי שיהיו קרובים ועוד ועוד
ואז נכנסות נשים- רק כדי "לתפוס" תקיעות

זה באמת לא נעים- אבל אין ברירה!

נערך לאחרונה ב:
מגיבים יקרים!
הנכם צודקים בכל תשובותיכם.
הנני מסכימה עם כל אחד ואחת כאן.
אל תתפסו איתי על קטנות או שמא הנכם רוצים פרטים מדויקים
אז בעזרת הנשים היו 14 נשים מלבדינו בשטח של 20 מ"ר
ואנו עמדנו ממש בפתח

ושוב.
סיכמתי בשאלה כללית,
לא איבדנו את הפרופורציות??
סתם שאלה. האם היו מודעות כמו "אין כניסה" רק ל...?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה