- הוסף לסימניות
ממש לא נכון, הם לא צריכים מתגייסים הכל שטויות וכסות עיניםהם פשוט מחפשים מתגייסים לצבא ולא עצירים לכלא.
ממש לא נכון, הם לא צריכים מתגייסים הכל שטויות וכסות עיניםהם פשוט מחפשים מתגייסים לצבא ולא עצירים לכלא.
מה הקשר כאן להפגנות?נשמע קצת מצחיק,
נראה להם שאם הם יתפסו בחור שיש לו תלוש משכורת והוא בחור ישיבה לא יהיו הפגנות?
לא נראה לי שיש מה לחשוש לאברכים שבאמת עושים השתדלות לפרנסה,
ובחורים אולי עדיף לא להתחיל איתם,
אך הצבא לא באמת יצליח,
יהיו בעז"ה ובהכוונת מרנן ורבנן שליט"א מספיק הפגנות שאם לא ירצו לפתוח חזית נוספת...
א. הם צריכים בהחלט מתגייסים. יש חסר בכוח אדם.ממש לא נכון, הם לא צריכים מתגייסים הכל שטויות וכסות עינים
בדיוק על זה אני מדבר,א. הם צריכים בהחלט מתגייסים. יש חסר בכוח אדם.
ב. הם צריכים אותם דווקא בתפקידים קרביים
מה שהם לא צריכים - זה עיסוק בעריקים ובבתי הכלא (העיסוק הזה תועלתי כדי להרתיע אנשים מלהיות עריקים אבל הוא עול וטירטור לצבא)
מה שהם פחות צריכים - זה מתגייסים עם אפס מוטיבציה לשירות קרבי.
בגץ כופה עליהם לגייס 3000 מבני המגזר החרדי
הם מנסים להגיע למספר של 3000 מגוייסים ולא 3000 עריקים - עדיף כאלו שיביאו תועלת.
וודאי שזה סכנה רוחנית חמורה,אנחנו בכל מקרה חוששים מהכלא הצבאי במידה שווה לצבא עצמו - בשתיהם אותם תנאים רוחניים גרועים.
דברים כהוויתןזה לא אומר שיש ענין להתחיל איתם, אך לפחד מהם זה וודאי לא נכון,
וגם אם יתחילו מעצרים, כמו שהם יעצרו - הם ישחררו בעז"ה.
היו מקרים בעבר, ואני לא שמעתי עדיין על בחור שהפך לחייל בעל כרחו.
אין שום סיבה לדאגה..
ויכוח חסר טעם, אבל רק שתדעי עובדותא. הם צריכים בהחלט מתגייסים. יש חסר בכוח אדם.
ב. הם צריכים אותם דווקא בתפקידים קרביים
מה שהם לא צריכים - זה עיסוק בעריקים ובבתי הכלא (העיסוק הזה תועלתי כדי להרתיע אנשים מלהיות עריקים אבל הוא עול וטירטור לצבא)
מה שהם פחות צריכים - זה מתגייסים עם אפס מוטיבציה לשירות קרבי.
בגץ כופה עליהם לגייס 3000 מבני המגזר החרדי
הם מנסים להגיע למספר של 3000 מגוייסים ולא 3000 עריקים - עדיף כאלו שיביאו תועלת.
ואם יתפסו בחור שעובד בפיצה או בכל מקום אחר ורשום באיזה מוסד פושע שרשם אותו בשביל לקבל עליו כסף?נשמע קצת מצחיק,
נראה להם שאם הם יתפסו בחור שיש לו תלוש משכורת והוא בחור ישיבה לא יהיו הפגנות?
לא נראה לי שיש מה לחשוש לאברכים שבאמת עושים השתדלות לפרנסה,
ובחורים אולי עדיף לא להתחיל איתם,
אך הצבא לא באמת יצליח,
יהיו בעז"ה ובהכוונת מרנן ורבנן שליט"א מספיק הפגנות שאם לא ירצו לפתוח חזית נוספת...
טענות שחוקות של חרדים שמאמינים כבר לעצמם ...ויכוח חסר טעם, אבל רק שתדעי עובדות
א. יש כח מילואים לא מגוייס יותר מחצי מיליון. כך שאם יש צורך בכוח אדם הם הכתובת הראשונה הזמינה ביותר לעכשיו, כי להכשיר חיילים לקרבי לא יעזור למלחמה הזאת.
ב. אם חסר היעד הריאלי יותר זה להתעסק בהפחתת כמות המשתמטים בציבור החילוני כרגע היא ענקית כ60 אחוז- חלקם רקע אידאולוגי אקדמי או סתם זמריםוזמרות
ג. האלוף חליוה אמר שאין מחסור ויש עודף נראה לי שהוא יודע על מה הוא מדבר.
ד. מכירה כמה חרדים שהתגייסו לכבוד המלחמה ועזבו עבודה ומשפחה, וגילו שאין מה לעשות איתם ומבזבזים תזמן על לצבוע שלטים במחנה הצבאי, או ספירת מלאי חוזרת ונשנית בלי שום תכלית.
אם הבחור עובד בפיצהואם יתפסו בחור שעובד בפיצה או בכל מקום אחר ורשום באיזה מוסד פושע שרשם אותו בשביל לקבל עליו כסף?
יש לדאבוני הרבה יותר מ3000 כאלו בציבור החרדי היה להם נוח לא להתגייס ולרכוב על הסדר תורתו אומנתו כנראה שזה צריך להפסיק.
לא שמענו על בחור שהפך לחייל בעל כורחווודאי שזה סכנה רוחנית חמורה,
אך לא נראה שיתנו לזה לקרות,
בעבר היה עצרת המליון ועכשיו שזה יותר וחמור וממשי,
ובעז"ה יעשו הכל כדי שאף בחור לא יפגע מהשטויות שלהם,
זה לא אומר שיש ענין להתחיל איתם, אך לפחד מהם זה וודאי לא נכון,
וגם אם יתחילו מעצרים, כמו שהם יעצרו - הם ישחררו בעז"ה.
היו מקרים בעבר, ואני לא שמעתי עדיין על בחור שהפך לחייל בעל כרחו.
אין שום סיבה לדאגה..
בעברית פשוטה קוראים לזה:אברך לפני גיל 26 לא יכול לעבוד בלבן ולהוציא תלוש?
או להיות עצמאי?
ישר ינסו לגייס אותו?
אם זה נכון,זה הזוי כי יש כאלו שנשואים גם חמש ושבע שנים עד לגיל הזה ולא הגיוני שעדיין לא עובדים בשום מקום.
תכל'ס?בעברית פשוטה קוראים לזה:
תורתו אומנותו
הזמן יגיד מה יהיהבדיוק על זה אני מדבר,
אחד שלא בא לו ללכת לצבא, יש דבר אחד שהם ינסו לעשות נגדו, וזה גזירות תקציביות, ביטול הנחה בארנונה, וכדו',
אך אין מה להיות לחוץ מעצם העניין, כי הם לא יכניסו לכלא, אין להם מה לעשות איתם בכלא.
תכל'ס?
לא ניכנס לויכוח האם אברך יושב ולומד עד גיל 60 זה הגיוני או לא
לענינינו- לפני גיל 26-מוציא תלוש=גיוס מיידי=אי יציאה מהארץ?
זה לא משנה אם הגיוני שלומדים או לא -תכל'ס?
לא ניכנס לויכוח האם אברך יושב ולומד עד גיל 60 זה הגיוני או לא
לענינינו- לפני גיל 26-מוציא תלוש=גיוס מיידי=אי יציאה מהארץ?
למה הזלזול, מי שמך, ואיך ההכללה והדיבור בלשון רבים הופך את טענתך לטובה יותר משלי - אינני חרדים, אני אחת שבין שאר עיסוקי גם חרדית אבל יודעת בהחלט מה מדברת.טענות שחוקות של חרדים שמאמינים כבר לעצמם ...
כל הצבא בזה כך שכל מה שכתבת בשמם ראוי לתוית זו.טענות של אלופים בעבר כשהאמינו שהגענו לעידן שבלון תצפית מספיק - אינן רלוונטיות לרגע זה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים