לא נראה לי שתוכנה תעשה יותר מדויק מבן אדם
אם התכנה תעשה מדויק 'כמו בן אדם' ולא 'יותר מבן אדם' זה יהיה הישג עצום...לא נראה לי שתוכנה תעשה יותר מדויק מבן אדם
הגהה על הטעויות יכול להיות יותר זמן מאשר הקלדה מחדש!
יפה. להשערתי - לצורך סינון תמונות אוטומטי יש צורך להזין תכנה מהסוג שציין הפרופסור בהרבה הרבה יותר קבצי תמונות מאשר מסד הקבצים הדרוש לסינון מלל (שגם הוא אמור להיות עצום, כפי שציינו כבר). אגב, ניתן לראות בנטפרי את ההבדל בין סינון התמונות לבין סינון הטקסטים הנעשה ע"י רובוט (ונתקלתי במקרים מגוחכים, שהרובוט סינן פסוקים מהתנ"ך אבל השאיר דברי כפירה). בכל אופן, אשמח לקבל נתונים מדעיים הסותרים את דברי הפרופסור המצוטט.בנטפרי למשל, התבססו על מחקרים שמוכיחים שאין תחליף ליכולות האנושיות.
בדיקת התמונות אנושית ולא ממוחשבת מהסיבה הזו.
לא ירחק היום... אני מאמין וגו'.לפי ההקשר של הטקסט.
אבל אל דאגה, זה לא יקרה
(אלא אם כן כל העולם או לפחות כל הסינים יחליטו לעבור לדבר בעברית)
היא לא קשורה לפרופסור יותר מאשר לכל אחד אחר. מי שכתב את הפוסט הביא את זה כחלק מההסבר על בינה מלאכותית.לא הבנתי
איך תוכנה של גוגל קשורה לפרופסור?
התכוונתיהיא לא קשורה לפרופסור יותר מאשר לכל אחד אחר. מי שכתב את הפוסט הביא את זה כחלק מההסבר על בינה מלאכותית.
איפה הוזכרה גוגל בכתבה?התכוונתי
שגם לו יצוייר שיש דבר כזה
איך אב טיפוס של טכנולגיות חדישות של גוגל
שהושקעו בהם סכומי עתק
יגיעו לשימושו של איזה פרופסור בשביל לההדיר כתבי יד?
מסתבר שהוא רחוק שנות אור מהגעה לטכנולוגייה זו
ההתקדמות שהושגה בבינה המלאכותיתאיפה הוזכרה גוגל בכתבה?
מה שהוזכר זה העיקרון, וכל אחד יכול להשתמש בו בתחום אחר.
Says who?ההתקדמות שהושגה בבינה המלאכותית
היא בתוכנה שמפותחת על ידי חברת גוגל
אשריוSays who?
אני מעתיק מתוך ויקיפדיה:
"משה קוֹפֶּל הוא פרופסור למדעי המחשב באוניברסיטת בר-אילן.
משה קופל נולד בניו יורק למשפחה של חסידי גור. קיבל תואר דוקטור מאוניברסיטת ניו יורק, ואחר כך הצטרף למכון למחקר מתקדם בפרינסטון.
עוסק בלמידה חישובית וביישומיה לאחזור מידע טקסטואלי. בין מחקריו: ניתוח סטטיסטי ממוחשב של טקסטים, לשם זיהוי מאפייני הכותב. קבוצת מחקר בראשותו פיתחה אלגוריתם שמחלק כל מקור ספרותי למספר חלקים נתון לפי הסגנון הספרותי."
היה לפני כמה שנים תחקיר שנמצא ביוטיוב תחת הכותרת השמדה עצמית.שמעתי את זה מחבר לפני שנים. לצערי לא זוכר איפה ומתי.
מסקרן אותי אם יש איזושהי התקדמות מדעית או טכנולוגית שאפשר לשמור היום בסודי סודות בלי שתגיע למי שזה מעניין אותו.ההתקדמות שהושגה בבינה המלאכותית
היא בתוכנה שמפותחת על ידי חברת גוגל
לא נראה לי שההתקדמות הזו פתוחה לאי מי
ואם מדברים סתם על בינה מלאכותית זה סיפור ישן
וקשה להאמין שיצא מז משהו כמו שמתואר בכתבה
א כןמסקרן אותי אם יש איזושהי התקדמות מדעית או טכנולוגית שאפשר לשמור היום בסודי סודות בלי שתגיע למי שזה מעניין אותו.
הדד-ליין נגמר. איפה התוכנה?למשל, בעוד שבוע שבועיים תעלה תוכנה שיכולה לנקד כתב יד במקצועיות רבה מאד. המחשב כבר לא צריך "להבין" אם מדובר בזכר, נקבה, עבר, עתיד וכדומה, אלא מכניסים לתוכנה כל הטקסטים שנוקדו כבר, ובהתאם לכך, היא יכולה לקחת כל טקסט ולנקד אותה בדיוק מושלם.
טוב שהזכרת. אולי מישהו מכאן שיש לו מהלכים 'שם' (בפורום אוצר החכמה) יוכל לברר בשבילנו? הבטיחו - שיקיימו...הדד-ליין נגמר. איפה התוכנה?
מישהו באוצר החכמה הביא דברי פרופסור שהבטיח... אין לי קישור, כי ה'אוצר' חסום לי. בני העביר לי את הפוסט משם ככתבו וכלשונו (הפוסט הראשון באשכול זה). כמדומני שלאחד המגיבים פה באשכול האתר ההוא פתוח. אם יתרצה לברר שם - מה טוב. אם לא - אטריח את בני.לא הבנתי, מי הבטיח, מערכת אוצר החכמה או אחד הניקים שם?
יש קישור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים