זכריה התימני
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מידע שימושי - כרטיסים למירון, ענייני בלבד!!!
הודעת מנהל: אין לפרסם כתובות מייל בשום פנים ואופן! ואין למכור כרטיסים יותר ממחיר העלות מע"ג הפורום!www.prog.co.il
מידע שימושי - כרטיסים למירון, ענייני בלבד!!!
הודעת מנהל: אין לפרסם כתובות מייל בשום פנים ואופן! ואין למכור כרטיסים יותר ממחיר העלות מע"ג הפורום!www.prog.co.il
ספר להם על זה:
אשמח גם ליותר מאחד...אם אתה רוצה אני יכול למכור לך כרטיס
מה זאת אומרת?משרד הפנים מפרסם את טיוטת תקנות הסדרת אירוע הילולת רשב״י במירון: 16 אלף איש יוכלו לשהות על ההר בו זמנית. השהייה במירון ללא ״היתר שהיה״ (כרטיסי נסיעה) היא עבירה פלילית עם ברירת קנס, אסור להתכנס מעל 300 איש בשטח ההר. כך דיווח איתי גדסי
ומה לגבי טישים שאמורים להיערך? מותר רק באישור ''מלמעלה''?זה נועד למנוע הדלקות נוספות ככה"נ.
פרסמו שלא.ישנה אפשרות השנה להגיע באמצעות הרכבת דרך כרמיאל?
ממתי מתחילות בפועל כל ההגבלות ואיסור כניסה להר?כן הייתי פעמיים מאז.
פעם אחת בחופש. זוכרת את הלב שלי דופק כל הדרך מכרמיאל למירון... עשיתי שחרור כמו שצריך והסתובבתי בכל ההר, בכל מקום שאולי רק דרכתי בו בל''ג בעומר.
הייתי עוד פעם בעשרת ימי תשובה, אבל מאז... אני מחכה לל''ג בעומר.
שה' יעזור לי להחליט. אני באמת מבולבלת.
ע"פ הרשום בתזכיר תקנות זה מתחיל מיום שלישי ט"ז אייר בשעה 07:00 בבוקרממתי מתחילות בפועל כל ההגבלות ואיסור כניסה להר?
אם נרצה להגיע לפני כן ולחזור באותו יום, לא להישאר שם בל''ג בעומר.
מתי בעצם מתחיל בפועל כל הבלאגן של הכרטיסים וכ'?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים