מידע שימושי ל"ג בעומר במירון תשפ"ב

מצב
הנושא נעול.
ספר להם על זה:

אולי יש להם את הממשק הזה (או אחר) ויש להם איזה תקלה בממשק שהמפתחים לא מצליחים לפתור
זה בהחלט נכנס להגדרה של "בינתיים לא הולך"....

בקשה ותחינה:

אנא, אל תיכנסו לדיונים מיותרים.
אל תכתבו מילים חריפות על משתמשים וקהילות.
אל תהפכו את האשכול לאמוציונלי, למרות שהנושא הוא כזה.
ואל תאלצו אותנו לעבוד שעות נוספות לנקות אחריכם.

תודה, המנקים.

בס"ד
אם אני גרה קרוב ויכולה להגיע ברגל
אני גם צריכה לשלם?
וסתם בשביל העניין לאן הולך הכסף?
לשיפוץ המקום?

מי יודע מתי או האם יהיה אפשרות בכלל להזמין כרטיסים באתר?
כי אולי ידחו את ההילולא כדי שיספיקו להתארגן

תפסיקו לדאוג, הולכים למכור לכולם, בקושים שהם מכרו מוקדם יותר לקהילות..
לפי מה ששמעתי הכרטיסים הולכים להימכר, ורק 15% מכל הכרטיסים, מחולקים קודם לכן ע"י משרד הדתות דרך הארגונים למיניהם, והחסידויות שיש להם כבר זיקה לל"ג בעומר משנים עברו.

דיי תרגיעו!!!
אפשר לחשוב שאנחנו יום לפני ההילולא בס"ה יש עדיין שבועיים
אז חברה... נא להוריד פרופיל ונחכה בשקט עד שהכרטיסים יחלו להימכר:):):)
דרך אגב בנדרים פלוס כתבו שהצפי הוא ליום ראשון הבא

משרד הפנים מפרסם את טיוטת תקנות הסדרת אירוע הילולת רשב״י במירון: 16 אלף איש יוכלו לשהות על ההר בו זמנית. השהייה במירון ללא ״היתר שהיה״ (כרטיסי נסיעה) היא עבירה פלילית עם ברירת קנס, אסור להתכנס מעל 300 איש בשטח ההר. כך דיווח איתי גדסי

משרד הפנים מפרסם את טיוטת תקנות הסדרת אירוע הילולת רשב״י במירון: 16 אלף איש יוכלו לשהות על ההר בו זמנית. השהייה במירון ללא ״היתר שהיה״ (כרטיסי נסיעה) היא עבירה פלילית עם ברירת קנס, אסור להתכנס מעל 300 איש בשטח ההר. כך דיווח איתי גדסי
מה זאת אומרת?
ומה זה מפריע להם?

ישנה אפשרות השנה להגיע באמצעות הרכבת דרך כרמיאל?

ההדלקה של ר' מיילך בידרמן השנה מישהו יודע?
איפה ומתי?

כן הייתי פעמיים מאז.
פעם אחת בחופש. זוכרת את הלב שלי דופק כל הדרך מכרמיאל למירון... עשיתי שחרור כמו שצריך והסתובבתי בכל ההר, בכל מקום שאולי רק דרכתי בו בל''ג בעומר.
הייתי עוד פעם בעשרת ימי תשובה, אבל מאז... אני מחכה לל''ג בעומר.
שה' יעזור לי להחליט. אני באמת מבולבלת.
ממתי מתחילות בפועל כל ההגבלות ואיסור כניסה להר?
אם נרצה להגיע לפני כן ולחזור באותו יום, לא להישאר שם בל''ג בעומר.
מתי בעצם מתחיל בפועל כל הבלאגן של הכרטיסים וכ'?

בכל השנים, בלי קשר לקורונה ובלי קשר לאסון ה"י
ההוראות מאד מבלבלות ועד מוצאי ל"ג בעומר, אף אחד לא יודע אם יהיה אירוע ואיך יראה האירוע, לאכול עכשיו את הלב על אירוע שיכול מאד להיות שבס"ד יתקיים על הצד הטוב ביותר וכולם יוכלו להגיע בשלום ובשלווה זה קצת...

והסיבה שהאירוע יוכל בעז"ה להתקיים בשלום - עתירה שהוגשה לבג"ץ בעניין הכרטיסים ומלחמות עולם בין הגורמים השונים.

כולנו תפילה ותקווה שהחונן לאדם דעת ושומרנו מכל רע, ייתן בכל אחד דעה להיזהר שלא להיכנס למקום סכנה, גם אם ממש בוער לעמוד על איזה גג רעוע וכדו'.

נערך לאחרונה ב:
ממתי מתחילות בפועל כל ההגבלות ואיסור כניסה להר?
אם נרצה להגיע לפני כן ולחזור באותו יום, לא להישאר שם בל''ג בעומר.
מתי בעצם מתחיל בפועל כל הבלאגן של הכרטיסים וכ'?
ע"פ הרשום בתזכיר תקנות זה מתחיל מיום שלישי ט"ז אייר בשעה 07:00 בבוקר
1651762692665.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה