- הוסף לסימניות
מכה רעהו בסתר(בפרט אחרי שמקבלים נאצות באישי)
מכה רעהו בסתר(בפרט אחרי שמקבלים נאצות באישי)
העליתי גם לדרופבוקס@מנוחהלה
יש אפשרות לקבל הסרטות למייל? משום מה מה שהעלו בג'מבו לא עובד אצלי במחשב
אין לי אפשרות, אני חסומהאולי תעלו במג'יקודhttps://magicode.me/send-file/upload
אני לא מאמינה!!תודה רבה!
זה מאוד מחזק.
(בפרט אחרי שמקבלים נאצות באישי)
סליחה שאלה קטנה,התלוננתם?(למשרד התחבורה)לחכות מ4 עד 6 לשאטל זה 100 אחוז??
תבדקו מה קרה לאוטובוסים של אפיקים מכרמיאל ביום חמישי
אבל שמעתי שהיה שיפור אדיר משנים קודמות...
אני בדרך להגיש תלונה ... אבל אני רוצה לשמוע מתי בסוף הגיעו האוטובוסים ...כי אני חזרתי לפניסליחה שאלה קטנה,התלוננתם?(למשרד התחבורה)
אולי השעון פיגר בחצי שעהרק אני סבלתי מהתח"צ??????????
איך זה שכותבים שעה מסוימת וכשמגיעים לתחנה מגלים שיצא חצי שעה קודם (בשני מקרים גם בלילה וגם ביום?
לא חייבים להידחף בכח פנימה, רבי שמעון נמצא שם בכל מקום...לא הבנתי.
אמורי מלכתחילה להעמיד שוטרים שיגעו בנשים?
ככה אני יספר לכם סיפור:
דבר ראשון: השנה קו 333 של אגד ממירון לירושלים הופעל על ידי קבלן חרדי שעבד מאד קשה על ההצלחה.
דבר שני: מצד משרד התחבורה היו מאמצים על!, יש שם יהודי יקר בשם דרור גנון ראש אגף התחבורה ציבורית במשרד התחבורה שעובד קשה מאד על התחבורה ציבורית בכלל והשנה השקיע כבר כמה חודשים לתכנן באמת הכל לפרטי פרטים.
באמת מגיע לו תשואות חן!!!
בל"ג בעומר הוא עמד בחניון והזיע קשות כדי לבדוק מקרוב שהכל דופק ואף דאג להזמין אוטובוסים נוספים (כן, פשוט לא להאמין) כשכולם השתאו "מטעם איזה חברה הוא סדרן..."
באמת הגיע זמן להודות, להראות הכרת הטוב ולתת דלק לעבוד הלאה...
חשבתי על רעיון אבל כדרכם של דברים שכחתי אחרי יומיים....
עד שאני רואה פה בפרוג שיש לנו כח עצום!!!!
אז בואו נפעל ביחד שנראה לו הכרת הטוב שיתן לו דלק לשפר את התחבורה ציבורית הלאה והלאה ובפרט בל"ג בעומר....
נחתום כולנו על תודה בעצומה נתחיל עם 500 חתימות ואחר כך נוסיף הלאה.
חתמו העבירו לכל אנשי הקשר שלכם שאכפת להם
http://www.atzuma.co.il/mirondg
אבל זה לא מצדיק את האלימותלא חייבים להידחף בכח פנימה, רבי שמעון נמצא שם בכל מקום...
למה להכניס את עצמי למצב שיצטרכו להפעיל נגדי אלימות??
הייתי שם ,ולרגע לא חשבתי להיכנס פנימה, מסיבה זו ואחרות...
יש אולי אנשים שלא מבינים אחרת... וד״ל...אבל זה לא מצדיק את האלימות![]()
את ממש ממש לא צודקתיש אולי אנשים שלא מבינים אחרת... וד״ל...
לא הבנתילא חייבים להידחף בכח פנימה, רבי שמעון נמצא שם בכל מקום...
למה להכניס את עצמי למצב שיצטרכו להפעיל נגדי אלימות??
הייתי שם ,ולרגע לא חשבתי להיכנס פנימה, מסיבה זו ואחרות...
לדעתי היו צריכים לחלק את המערה לשתיים-יצרו תהליך מסודר, שמאפשר לכל אישה שרוצה להיכנס ולהתפלל בתוך הציון.
יכולה להעיד מנסיון אישי, נעמדתי בתחילת התור החיצוני ב14:00(ביום חמישי), ויצאתי מהמערה ב15:00.
מתחילים להתפלל כבר בתור, במקום לדחוף! וממה שראיתי, כל עוד לא היו דחיפות השוטרים היו ממש מנומסים ולא נקטו בשום אלימות.
ברגע שנשים התחילו לדחוף (ולדחוף מסיבית, הייתי בשוק) השוטרים נלחצו ופעלו בהתאם.
אני אישית התפללתי בכל זמן ההמתנה, וגם בתוך המערה, במקום להידחף ולהתעלף ולהתפלל, זכינו לעמוד בנחת ולהתפלל- נכון, תוך כדי הליכה, אבל בזכות זה נכנסנו..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים