- הוסף לסימניות
הייתי בוודאי שהייתי... כנראה שכל אחד רואה מה שרוצה לראות.טוב עכשיו בטוח שלא הייתם במירון !!!!
הייתי בוודאי שהייתי... כנראה שכל אחד רואה מה שרוצה לראות.טוב עכשיו בטוח שלא הייתם במירון !!!!
היית בעת המהומות?הייתי בוודאי שהייתי... כנראה שכל אחד רואה מה שרוצה לראות.
זה כבר היה שנה שעברה וכתבו מכתבים וזה לא עזר הלוואי שיעזור השנה הרי רק היה כמעט הרוגים ולא הרוגים ואז אין צורך בהפקת לקחיםאז במקום לצעוק פה, אפשר לשלוח מכתב מכובד שמסביר שכמו שאצל הגברים לא היה צורך בכוחות משטרה, והיה נפלא לפי מה שאתם אומרים,
כך בשנה הבאה נשמח שגם אצל הנשים לא יהיה כוחות....
היו שם המון סדרנים נחמדיםאבל מאיפה אתם יודעים מה קורה בתוך המרוצים?!? הייתם שם בפנים, בקהל?
בכל הפגנה או דוחס או חוסר משמעת לאנשי ביטחון, מפעילים כח..
אם הכל היה חלק מצידינו מסתבר שלא היה צורך בהפעלת כח, מספיק להרגיש קורבן, שרק רוצים להרע לנו.. כמו ילדים קטנים שמפחדים ממשטרה...
לא אמרתי אגרסיביים, אבל בהחלט לא תמיד ממושמעים...היו שם המון סדרנים נחמדים
אף אחד לא העיז לצעוק שלא נדבר על דחיפות
למה זה אמור להיות מקום דוחס???
שיתקצבו אוהלים נורמלים
למה נראה לך שהחרדים יותר אגרסיביים מהם???????
אצל הנשים הם יותר מידיי ממושמעיםלא אמרתי אגרסיביים, אבל בהחלט לא תמיד ממושמעים...
לא דובר על כוחות הביטחון אלא על אנשים ונשים מאיתנו שלא ממושמעים להוראות הביטחון..אצל הנשים הם יותר מידיי ממושמעים
דווקא אצל הגברים שהרבה פחות ממושמעיםלא דובר על כוחות הביטחון אלא על אנשים ונשים מאיתנו שלא ממושמעים להוראות הביטחון..
למה נראה לך ששם אין!!! לכל הארועים מגיעים כל הנוער הנושרלא דובר על כוחות הביטחון אלא על אנשים ונשים מאיתנו שלא ממושמעים להוראות הביטחון..
אחרי כ"כ הרבה תלונות על אגד בשנים עברו על הכשלונות (קריסה בלע"ז)החמורים בתחבורה במירון נראה לי שהשנה מגיע להם מילה טובה היה מוצלח גם בהלוך וגם בחזור נראה לי בעיקר בעקבות כך שפתחו מס' אוטובוסים בו זמנית כך שלא אילצו מאות אנשים להדחף יחד לאותו אוטובוס מהיושר שניידע גם להודות לאגד שהכל היה מוצלח
נדמה שאפילו פרסמת כאן את המכתב אינני זוכרת איפה ראיתי מכתב בנושא אולי תועילי להעלות כאן את המכתבדווקא אצל הגברים שהרבה פחות ממושמעים
הכל זרם חלק כי לא היו שוטרים...
לפני יומיים קיבלתי את תשובת המשטרה
(על מכתב ששלחתי לפני כמה חודשים)
היות ומדובר בפעילות מבצעית,
משטרת ישראל היא הקובעת את אופי הכוחות שישלחו
ואת אופי הפעילות בהם יתנהלו הכוחות.
היות ומדובר בעניין שהוא סכנת נפשות אין מקום להיכנס לדיון האם לשלוח כוח נשי או האם לפנות את האזור בצורה כזו או אחרת...
אז אחרי תשובה כזאת, מי אני שאדבר...
אלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו..
העליתי שבוע שעבר מה שהבת שלי הסריטה ורואים שהם גוררים אשה החוצה ודוחפים נשיםאז אני אכתוב בקטן, המשמעות תישאר או הדבר -
אלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו..
אין לי עניין בכלל להכנס לוויכוח מי צודק ומי אשם
אני רק ראיתי בשבוע שעבר סרטונים ממצלמות האבטחה שכל המתחם מרושת בהם
סרטונים שלך לעולם לא יתנו לראות, יש שם דברים מסמרי שיער, זה הכל.
כמו מה?סרטונים שלך לעולם לא יתנו לראות, יש שם דברים מסמרי שיער, זה הכל.
אם לא נעשה לזה "סטופ"! - זה פשוט ימשיך, הפורן יצרים של דחיפות יהיה דבר שבשגרה - ואנחנו נשאר חסרי אונים ועונים.כמו מה?
כמו חיילי מג"ב גוררים נשים על הרצפה?
כמו שוטרי יס"מ דוחפים באכזריות נשים מבוגרות?
כמו מה?
מעניין מאוד, למי כן נותנים גישה למצלמות?
איך אפשר להגיע אליהם?
אחת מהאגודות לזכויות האדם אליהם פניתי עם ההסרטות,לפחות כמו שהשמלאנים מטפלים נגד פיזור הפגנות האש של הערבים.
בהמודיע היה סיקור נרחב וזעזוע על מה שהיה עם מייל לשליחת תמונות / תלונותאחת מהאגודות לזכויות האדם אליהם פניתי עם ההסרטות,
טענה שהיות ולא מדובר בשימוש בנשק חם (!)
הם לא רואים צורך להתערב.
כנראה שבמשטר דמוקרטי מותר לאנשי החוק להתנפל על אזרחים
בלי מה ובלי למה להשפיל, לקלל ולדחוף...
יש לך מושג של מי המייל?בהמודיע היה סיקור נרחב וזעזוע על מה שהיה עם מייל לשליחת תמונות / תלונות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים