מאחורי הקלעים- בואו נחקור שיווק ביחד- קמפיין ההתרמה הגדול דפרוג

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה שמאוד השפיע היה לא רק הכתיבה השופעת, שממש יוצאת מהשרוול, ולא צריך לשבת עכשיו לכתוב תסריט שלם. (גלנט- עוד יצא ממך סטנדאפיסט)
אלא מה, יש כאן מנהיג בלתי מוכתר.
יש כאן עיצוב דעת קהל שמחלחלת במשך תקופה ארוכה.

תארו לעצמכם אותה כתיבה שופעת, אך מניק לא מוכר, ההישגים ישאפו ל....
הניק בעמו יושב.
יוכיח ההתנגחות באשכול ********** סנטר. תקופה ארוכה מאוד הניק הוביל התנגדם דעת קהל שלילית לחלוטין, ולכן כאשר ניסו אלפא להיכנס בדרכם הבוטה, הציבור דחה אותם. ולא נותר מהם דבר...

בנוסף יש את שאר הדברים שהזכירו, הצ'ופרים בהפתעה, הצילומי מסך
ומעל הכל, סיעתא דישמיא עצומה

חילך לאורייתא!
סטנדאפיסט?
לא בשביל זה באנו לכאן...

ההצלחה הייתה סייעתא דשמיא, כנראה היהודי שלנו עשה מצווה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
מעבר להתרמה, שכל כך רציתי שתצליח, ניסיתי להוריד את משקפי ה'זאת שמאחורי הקלעים', כדי להכנס לתפקיד המשקיפה על ניסוי חברתי.
הייתה פה מגבית בעבר 'מיני-סיני'.
בקשה, אבל בסגנון יותר מנוכר. נכון שזה אחד משלנו, אבל אם תתרום תוכל להגריל. כדאי לך. זה מיני הגרלה, באמת משהו בקטן. נגיד לך תודה על כל שקל שתתרום וכדאי לך לתרום כמה שיותר. לא, אנחנו לא נגלה כמה תתרום, זה ישאר בינך לבינינו לבין קונך. מקסימום תזכה במשהו, ואז יבינו שתרמת את הסכום שמכסה כרטיס כניסה להגרלה הספציפית הזאת.
דרבון? כן, היה. והיו גם שאלות בסגנון 'מה יתן לי לתרום' ו'מי ערב לי שזה אמיתי'. משום מה, ההרגשה היתה כמו הנחתה, וזה משהו שמתברר למפרע, אחרי ההצלחה הגדולה של המגבית הנוכחית.
ומה היה לנו כאן?
שקיפות, כנות, דיבור בגובה העיניים.
ושיתוף. אני תרמתי 50? אני - 100! אה, אם כן - אתרום 150, והיו 200, ומעלה בקודש. לא היה זלזול בשקל, ומנגד - כל מי שתרם ניסה להכנס לרף המכובד התחתון עם 50 שקל. מי שתרם - הרגיש IN, והשיתוף והתודות עשו את שלהן. יחד עם התרומות והשיתוף בסגנון הדסטארט, הרגשנו מצד מנהלי הקמפיין ומדרבניו העיקריים (@נתן גלנט, @רותי קפלר, @שחמט) את גובה העיניים; אנחנו לא טובים יותר מכם. אנחנו צוות היגוי שמנסה להגיע ליעד, בעזרתכם. התרומה שלכם תעזור לנו לכבוש אותו, והוא יקרא על שמכם לא פחות. לא היו קטלוגים פומפוזיוניים, לא היו עיצובים מיותרים. היו חתירה למטרה תוך כדי אסטרטגיה מדוייקת להפליא (@לאה בלוי), ודרבון עדין (אנוכי הקטנה, @יואל ארלנגר)
משום מה, עניין התודות הפך למשהו שפתאום שמים לב אליו... גם זה היווה טריגר מצויין לדרבון.
ישראל קדושים, נתבעים ונותנים.
זו ההרגשה המרוממת שאני יכולה לסכם, שאיתה אני מסכמת את המגבית.
ויהי רצון שלא נצטרך עוד, והמקבל דנן יזכה שהגלגל יתהפך עליו לטובה, ויתן ויחזור ויתן כרחבת ידו הטובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
ארבע, נדמה לי, כבר גלתה.
דפדפי אחורה. יתכן שהיא לא מתגה אותה, לכן לא שמת לב.

• הוסף לסימניות
קרדיט גדול נזקף לזכות של @נדרים פלוס, שהקל על התרומות בצד הטכני (במקום להתקשר, להמתין למענה, לחפש מספר קרן ולהקריא מספר אשראי, הוא הכין לינק ייחודי נגיש, זמין וקל לתפעול).
אבל לא רק בצד הטכני התבטאה השתתפותו במערך ההתרמה. הוא היה מעורה מאד מאחורי הקלעים ונתן כתף והרבה לב ועשה הכל למען הצלחת המגבית מתוך מעורבות ואכפתיות אישית.

• הוסף לסימניות
והעצה הסודית של @לאה בלוי.
אני מפחדת לגלות מה היה סוד שלא נתחרט חלילה ...
אף אחד לא אוהב לשמוע שעשו עליו איזה תחכום בשביל שיתרום
ז ה י ר ו ת !, לא להוציא את הרוח מהמפרשים!
אני ממליצה על שקיפות מלאה

• הוסף לסימניות
מכיוון שמשתתפי הפורום הזה הם מקצוענים, העוסקים בשיווק ובפרסום, ורוצים להתייעל-
דווקא משום כך חשוב לנו לדעת איך כל כך בקלות תרמנו.
אגב, דעתי בענין, מעבר לכל מה שכתבו המומחים לפני,
הקלות שבה ניתן היה לתרום דרך הלינק. פרקטי כל כך. פשוט גאוני.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה הרבה קשור לרוח הנדיבות שנשבה מיד בתחילת המגבית ע"י @באבא קמא ו @רותי קפלר , שהמריצה מאוד לתרום, ולהרגשתי זה היה יזום.

אם 'יזום' נקרא שחיכיתי שייפתח כבר הלינק כדי לתרום, אז כן, זה יזום...
התרומה הייתה אמיתית וולנטרית לגמרי, לא סיכמתי עליה עם אף אחד, תרמתי מרצוני החופשי, בכרטיס האשראי הפרטי, בלי שום תמורה או החזר.
את רעיון ההדסטארט הצעתי לר' נתן גלנט וחבורתו לפני הפרסום של ההודעה עליו באשכול. (לא הייתי מעלה הודעה כזו בלי לקבל את הסכמתם מראש, זה לא הוגן). האם זה הופך אותו ל'יזום'?

(את באבא קמא איני מכירה ואין לי מושג מי הוא).

• הוסף לסימניות
אם 'יזום' נקרא שחיכיתי שייפתח כבר הלינק כדי לתרום, אז כן, זה יזום...
התרומה הייתה אמיתית וולנטרית לגמרי, לא סיכמתי עליה עם אף אחד, תרמתי מרצוני החופשי, בכרטיס האשראי הפרטי, בלי שום תמורה או החזר.
את רעיון ההדסטארט הצעתי לר' נתן גלנט וחבורתו לפני הפרסום של ההודעה עליו באשכול. (לא הייתי מעלה הודעה כזו בלי לקבל את הסכמתם מראש, זה לא הוגן). האם זה הופך אותו ל'יזום'?

(את באבא קמא איני מכירה ואין לי מושג מי הוא).
סליחה, לא התכוונתי לפגוע, דוקא זה היה נראה לי מהלך חכם :)
בכל אופן - יש לך את הזכות להיות מראשוני התורמים ועוד סכום מכובד, שהכניס את הלהט וההתלהבות בבאים אחריך....

• הוסף לסימניות
מזה חששתי, מהרגע הזה בדיוק.
אז לפני שיעלו חששות, אגלה את "העצה הסודית" של גב' בלוי.
שאלתי אותה ברגע האמת:
הגענו ליעד, ובעצם המגבית מתה.
מצד שני, אנשים תורמים בהתלהבות, למה לעצור? חבל, כל שקל חשוב, והיעד היה משמ סתם מספר.
היא הסבירה פשוט להסביר את המסר הזה^, זה הכל.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם מה שכתבו

אבל---
כאחת שביקרה בקושי בשבועיים האחרונים, לא ראיתי את האשכול!!
פתחתי אותו פעם אחת אבל זה היה ארוך מידי לדקות שהיו לי.. עם כותרת שנשמעה כמו תחילת סיפור... אבל איך אומרים- הקבועים הם בעצם "קהל היעד" ...

ברור שזה -*מטרה שווה בין המארגן למשלם. *פתיחות.

• הוסף לסימניות
זה לא יעבוד.
תחכום ועשייה מאחורי הגב לא מחזיקה לאורך זמן.
לדעתי זה פשוט הטקטיקה הפשוטה לתת מידע כנה ואמין.
שקיפות זה סוד המשחק.
אנשים יתנו יותר כשיודעים את המטרה ואפילו אם היא מגמתית "כסף" ולא תעתועים מאחורי הגב וניצול רגשי.

• הוסף לסימניות
לאחר בקשת רשותה של פותחת האשכול - האשכול ננעל...
כי כן, בואו נשאר כולנו בטעם טוב מהמגבית המדהימה, שבה התגלו גולשי פרוג בתפארתם, בלי דיונים מי ומה ולמה, כי ההצלחה הייתה שמימית לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה