- הוסף לסימניות
אני חושבת שאין פה תחכום גדול מידי
אם זה לא תחכום גדול, אלא לב גדול-היה פה ניסוי חברתי
זה לא ניסוי חברתי. זה חברתי וזהו, בלי ניסוי
אני חושבת שאין פה תחכום גדול מידי
אם זה לא תחכום גדול, אלא לב גדול-היה פה ניסוי חברתי
סטנדאפיסט?מה שמאוד השפיע היה לא רק הכתיבה השופעת, שממש יוצאת מהשרוול, ולא צריך לשבת עכשיו לכתוב תסריט שלם. (גלנט- עוד יצא ממך סטנדאפיסט)
אלא מה, יש כאן מנהיג בלתי מוכתר.
יש כאן עיצוב דעת קהל שמחלחלת במשך תקופה ארוכה.
תארו לעצמכם אותה כתיבה שופעת, אך מניק לא מוכר, ההישגים ישאפו ל....
הניק בעמו יושב.
יוכיח ההתנגחות באשכול ********** סנטר. תקופה ארוכה מאוד הניק הוביל התנגדם דעת קהל שלילית לחלוטין, ולכן כאשר ניסו אלפא להיכנס בדרכם הבוטה, הציבור דחה אותם. ולא נותר מהם דבר...
בנוסף יש את שאר הדברים שהזכירו, הצ'ופרים בהפתעה, הצילומי מסך
ומעל הכל, סיעתא דישמיא עצומה
חילך לאורייתא!
לדעתי זה הרבה קשור לרוח הנדיבות שנשבה מיד בתחילת המגבית ע"י @באבא קמא ו @רותי קפלר , שהמריצה מאוד לתרום, ולהרגשתי זה היה יזום.
העיקר שזה הצליח.
כל הניתוחים מיותרים למי שבריא.
סליחה, לא התכוונתי לפגוע, דוקא זה היה נראה לי מהלך חכםאם 'יזום' נקרא שחיכיתי שייפתח כבר הלינק כדי לתרום, אז כן, זה יזום...
התרומה הייתה אמיתית וולנטרית לגמרי, לא סיכמתי עליה עם אף אחד, תרמתי מרצוני החופשי, בכרטיס האשראי הפרטי, בלי שום תמורה או החזר.
את רעיון ההדסטארט הצעתי לר' נתן גלנט וחבורתו לפני הפרסום של ההודעה עליו באשכול. (לא הייתי מעלה הודעה כזו בלי לקבל את הסכמתם מראש, זה לא הוגן). האם זה הופך אותו ל'יזום'?
(את באבא קמא איני מכירה ואין לי מושג מי הוא).
מזה חששתי, מהרגע הזה בדיוק.אני מפחדת לגלות מה היה סוד שלא נתחרט חלילה ...
אף אחד לא אוהב לשמוע שעשו עליו איזה תחכום בשביל שיתרום
ז ה י ר ו ת !, לא להוציא את הרוח מהמפרשים!
אני ממליצה על שקיפות מלאה
זה לא יעבוד.אני מפחדת לגלות מה היה סוד שלא נתחרט חלילה ...
אף אחד לא אוהב לשמוע שעשו עליו איזה תחכום בשביל שיתרום
ז ה י ר ו ת !, לא להוציא את הרוח מהמפרשים!
אני ממליצה על שקיפות מלאה
סליחה, אבל לא הבנתי איזה מסר...פשוט להסביר את המסר הזה^,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים