תמר מהמרכז
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני במקום עבודה שלי סיום העבודה הוא ב4, ואני מתכננת את היום שלי מראש כאילו אני מסיימת ב4:30 והרבה פעמים יצאתי אפילו אחרי, ואני לא היחידה וספציפית אצלנו יש אחריות לעובדת לסיים את המטלות הדחופות באותו יום וזה לא יעזור להתלונן גם לא לבוס ואף אחד גם לא עושה את זה (כי המטלות הן מול לקוחות של החברה וללקוחות החברה ודאי שאי אפשר להתלונן בשונה מגננות שיכולות לצעוק על ההורים...)ואני באמת לא אפתח אשכול חדש על דבר כזה כי זה יהיה מגוחך... (פעם אחת ויחידה התלוננתי כשביום שישי סיימתי בשתיים אחרי צהרים (שעתיים אחרי הזמן...!!))בכל עבודה שנותנת שירות לקוחות יש מרווח של שעה
כל חנות שזמן הסגירה שלה זה 21:00 העובדים
מסכמים עם העובד עד 22:00
ואגב לא חושבת שאני מרוויחה הרבה יותר מגננת 8-16.
כן אני מבינה שאצל גננות זה שונה כי הן מקבלות את התוספת בשקלים (אסופים בעשרות אגורות מהארנק של האמא או שבכלל אין לה מזומן באותו רגע או שהיא צריכה עודף וכו'...) וגם שלהשאר עם ילדים זה לא להשאר עם מחשב.
אבל בכל אופן (ולא שאני מצדיקה איחורים קבועים) גננת צריכה לקחת בחשבון שהיום עבודה שלה עלול להסתיים כמה דקות (יותר מ3-4 דקות) אחרי הזמן, בדיוק כמו הרבה עובדות כמוני שמתכננות את זה מראש כל יום.
ואם למישהי קשה עם זה (ולא מדברת על הורה ספציפי שמגיע כל יום רבע שעה באיחור אלא על המציאות הרגילה של להשאר 5-15 דקות כל יום בגלל הורה אחר שזה חד פעמי אצלו) אז היא צריכה לחשוב אם היא יכולה להמשיך לעבוד עם זה (לא כי היא לא מתאימה!! אלא כי התנאים של המשרה לא מתאימים לה טכנית),
ואז היא יכולה לחפש מוקדי שרות לקוחות או קופות חולים שסוגרים את המענה רבע שעה - חצי שעה קודם, לא אומרת את זה בזלזול אלא רק שכל אחד צריך לדעת מה מתאים לו, יש כאלו שבאמת לא מסוגלים לאי-יציבות ולשינויים בשעת הסיום.
הנושאים החמים