מידע שימושי מאחרים למטפלת? למה אתם חושבים שזה בסדר???

מצב
הנושא נעול.
אני לא יודעת מה אצל כל המטפלות והגננות.
אני יכולה להגיד על עצמי
שילד שנשאר איתי שניה אחרי הזמן
מקבל גננת חסרת סבלנות באופן קיצוני :confused:
לא אומרת שמוצדק לאחר.
אבל לדעתי זה משפט נוראי.סורי.
אם דקה אחרי הזמן יש גננת חסרת סבלנות, קצת מלחיץ כמה סבלנות הייתה דקה קודם

לגבי הבלאגן בימי שישי-
יש לי רעיון שאני מיישמת אותו כבר כמה שנים:
הוא עוזר גם לי וגם להורים.
את "קבלת השבת" אני עורכת מיד לאחר התפילה- ע"ח מפגש בוקר,
אח"כ ארוחת בוקר, מעט משחק ואם נשאר זמן- מפגש.
כך אני לא לחוצה מהורים שבאים לקחת את הילד, והם יכולים לבוא בכל עת ובכל זמן.

תציעו לגננות...
רעיון חזק
אבל מה עושים עם חלוקת הממתק?

לי היו 2 ילדים במרחק 5 דקות נסיעה ברגיל,
אבל ביום שישי יש פקקים וכולם מסיימים באותו זמן
פותחים את הדלת ב11:55!!! וצריך לקחת את הילד עד 12:00...
ניגשתי לגננת והסברתי לה שיש לי ילד בגן אחר,
או שאני מגיע ב12:05 או שאני מקדים, שתבחר
היא הבינה וכל יום שישי הייתי מתגנב דרך דלת אחורית ומוציא את הילד כשבחוץ כולם ממתינים...

לדעתי: צריך לתת מרווח זמן סביר (15 דק') לקחת את הילד
להגיד לי בדיוק באיזה דקה לקחת אותו זה קצת חוצפה
אני מאד מעריך אותם אבל לא עובד אצלם
תנו לי מסגרת זמן- אני אעמוד בה
אז אצלינו יש מבנה אחד עם הרבה גנים.
ברוך ה' השנה הגנים אצלינו צמודים אחד לשני אז הגננות עוד סולחות.
ואם היה לי ילדה אחת בגן בכניסה של אותו מבנה אבל מאחורה ולא צמוד?!

וניסיתי לשאול את הגננות מה עושים (אצלינו פותחים רק ב-12:00) ולא הייתה להן תשובה בשבילי.

@227 לאיפה נעלמת? כתבת תגובה ו"שלום עלי נפשי"?

ונניח שתדע שבמקרה שתאחר הילד יחכה ע"י שער הגן ללא שמירה, גם אז תאחר בגלל מגז אויר או מרחק בין מוסדות הילדים?

חוצפה של תגובה.
המתנתי שאחרי שטף של תגובות אמוציונליות, תבאנה תגובות של אנשים שמבינים שהמציאות קצת יותר מורכבת.

1. לא התכוונתי לאיחור קבוע אלא בממוצע של פעם בשבוע
2. לא התכוונתי לאיחור של יותר מארבע דקות
3. הגננות אשמות בכך שהם מקשות על לקיחת הילדים לפני הזמן, בין אם השער סגור, ובין אם הילד התורן שמחלק ממתק עושה זאת בשניה האחרונה ( הילד שלי לא צריך לצאת מהגן בוכה שלא קיבל ממתק !! )
4. לא התכוונתי שזה מצב אידיאלי, אלא שזהו כורח המציאות
5. כל מי שמתעסק עם אנשים יודע שהחיים הם לא מסדר צבאי ותמיד יהיו אנשים פחות מסודרים, אז זה דבר שצריך לקחת אותו בחשבון גם אם לא תמיד הוא מוצדק
6. אם נלך בשיטת 'יקוב הדין את ההר' כמדומני שגם הגננות יצטרכו לשנות כמה דברים...

נערך לאחרונה ב:
לא אומרת שמוצדק לאחר.
אבל לדעתי זה משפט נוראי.סורי.
אם דקה אחרי הזמן יש גננת חסרת סבלנות, קצת מלחיץ כמה סבלנות הייתה דקה קודם
זה לא נכון
כמו שתתקשרי לשירות לקוחות ב15.45 תקבלי מענה אם שירות טוב
ואם תתקשרי ב 15.57 דקה לפני שצריכה לצאת לא תקבלי את אותו שירות

תודה לכולם על התגובות
התחברתי ממש לזה-

כן, גם אם המשפחתון מתנהל בבית ואין אוטובוס שצריך להספיק- עדיין, זו לא הצדקה לאיחורים, גם לא של 'כולה 2 דקות...'
גם המטפלת היא בן אדם אנושי עם צרכים וכמה שאוהבת את הילדים והעבודה- יש לה חיים, ואיחור הכי קטן יכול לפגוע בתוכניות שלאחרי העבודה...
כאמור אין שום הצדקה לאיחורים
אבל כשהבוס /הלקוחות או מי שזה לא יהיה מעכב בדקה עובדת הייטק/משרד , הכל בסדר והחיים ממשיכים לזרום.
גננות אם אחרו להם בדקה, העולם מת. ההורים רשלנים. והקוצר רוח בעננים.
כולם עובדים. כולנו רוצים הביתה, וכמו שרוב בעלי התפקידים שורדים עיכוב של דקה ויותר, גם הגננות לא ימותו מזה.
ושוב לא נכנסת לעניין הגזל, ולעובדה שצריך לאסוף א הילד בזמן, אומרת את זה מהכיוון שלא ברור למה דווקא גגנות חושבות שהטרגדיה שלהן גדולה משל כולם

אבל כשהבוס /הלקוחות או מי שזה לא יהיה מעכב בדקה עובדת הייטק/משרד , הכל בסדר והחיים ממשיכים לזרום.

אומרת את זה מהכיוון שלא ברור למה דווקא גגנות חושבות שהטרגדיה שלהן גדולה משל כולם

כי לעובד הייטק יש בוס אחד,
ולגננת 30 בוסים בו זמנית.

זה לא נכון
כמו שתתקשרי לשירות לקוחות ב15.45 תקבלי מענה אם שירות טוב
ואם תתקשרי ב 15.57 דקה לפני שצריכה לצאת לא תקבלי את אותו שירות
ועדיין...
אין לי טיפת סבלנות לילד שלפני דקה היית אמורה לאהוב...

כולם עובדים. כולנו רוצים הביתה, וכמו שרוב בעלי התפקידים שורדים עיכוב של דקה ויותר, גם הגננות לא ימותו מזה.
ושוב לא נכנסת לעניין הגזל, ולעובדה שצריך לאסוף א הילד בזמן, אומרת את זה מהכיוון שלא ברור למה דווקא גגנות חושבות שהטרגדיה שלהן גדולה משל כולם
כל מילה !!!

(@שואל לעניין - ללא קשר לתגובתך...)
גם הגננת מאוד מעריכה את ההורים- אבל לא עובדת אצלם!
זה מסקרן אותי
אז להבנתך ההורים הם נותני שירות לגננת?
(מספקים לה ילדים שלא תשתעמם או משהו כזה?)
חשבתי שהמודל של נותן שירות - מקבל שירות זה דבר פשוט

אבל כמובן זה לא סותר את זה שיש גבולות לחוזה בין ההורים לגננת
לדוגמה: היא שומרת על הילדים מ7:30 עד 13:30
לא דקה פחות ולא דקה יותר
ושני הצדדים צריכים לכבד את הגבולות

כמדומני שהכל תלוי בעבודה,
עובד בהייטק אין לו את מה שיש לגננת
ולגננת אין את מה שיש לעובד הייטק זה שני דברים שונים,
וכנראה שעבודה עם ילדים יותר קשה מהייטק

וכמו שהשכן שהיה רגוע תמיד כי היה עובד מפעל, ומאז שהתחיל לעבוד כנהג אוטובוס הוא הפך לאיש עצבני במיוחד.

המתנתי שאחרי שטף של תגובות אמוציונליות, תבאנה תגובות של אנשים שמבינים שהמציאות קצת יותר מורכבת.

3. הגננות אשמות בכך שהם מקשות על לקיחת הילדים לפני הזמן, בין אם השער סגור, ובין אם הילד התורן שמחלק ממתק עושה זאת בשניה האחרונה ( הילד שלי לא צריך לצאת מהגן בוכה שלא קיבל ממתק !! )
1 - פעם בשבוע זה המון!!!
2 - איחור של ארבע דקות להורה יכול להיות עיכוב של אוטובוס וארבעים דקות לגננת
3. זאת באמת בעיה

ההורים באמת רשלנים
השבוע ביקשתי משכנה לקחת את הבת שלי מהקייטנה גמרו ב 13.30 ב13.35 אני מקבלת טלפון מהגננת למה לא באתי
לקחת, אמרתי לה מה השכנה לא לקחה ..... האהא הרגע הגיעה
פגשתי את שכנתי אחרי כמה דקות סיפרתי לה שהתקשרו אלי
ומה עונה
מה הם עושים כזה סיפור מ 5 דקות
אבל אני יודעת שהגננת הפסידה את האוטובוס של 13.30 וצריכה עכשיו לחכות ל 13.50
כן אני גרה קרוב לגן אני רואה פשוט הורים אדישים הולכים בסי הרוגע בדקה ה 99

ההורים באמת רשלנים
השבוע ביקשתי משכנה לקחת את הבת שלי מהקייטנה גמרו ב 13.30 ב13.35 אני מקבלת טלפון מהגננת למה לא באתי
לקחת, אמרתי לה מה השכנה לא לקחה ..... האהא הרגע הגיעה
פגשתי את שכנתי אחרי כמה דקות סיפרתי לה שהתקשרו אלי
ומה עונה
מה הם עושים כזה סיפור מ 5 דקות
אבל אני יודעת שהגננת הפסידה את האוטובוס של 13.30 וצריכה עכשיו לחכות ל 13.50
כן אני גרה קרוב לגן אני רואה פשוט הורים אדישים הולכים בסי הרוגע בדקה ה 99
יש. יש רשלנים כמובן. יש לקוחות מעצבנים. ויש כל מיני.
וכל אחד צריך לשאוף לעשות את הטוב, בטח בחברה שלנו.
ועדיין ההסתכלות הזאת, כאילו כל הורה הוא גנב בפוטנציאל, והחוסר יכולת להכיל מורכבויות / מקרי חרום וכו זאת הסתכלות שמשום מה פוגשים רק אצל גננות, ולא ממש ברור למה.

4. לא התכוונתי שזה מצב אידיאלי, אלא שזהו כורח המציאות
5. כל מי שמתעסק עם אנשים יודע שהחיים הם לא מסדר צבאי ותמיד יהיו אנשים פחות מסודרים, אז זה דבר שצריך לקחת אותו בחשבון גם אם לא תמיד הוא מוצדק
6. אם נלך בשיטת 'יקוב הדין את ההר' כמדומני שגם הגננות יצטרכו לשנות כמה דברים...
פעם בשבוע???? ולזה אתה עוד קורא קצת..

חושב שעדיף שתמשיך לשתוק.

לפעמים אני שומע שני צדדים למטבע, בסיפור כאן אני לא מבין מה הצד השני?
שמה??
שזה בסדר לאחר? שזה בסדר לעכב את הגננת כי לא יצאת מספיק מוקדם?
אף אחד לא מדבר על מקרה אונס חריג שהייתה תאונה בכביש, נכון? מדברים על זמנים נורמלים ושגרתיים, ועיכובים שאתה קורא להם 'כורח המציאות', איזו מין מחשבה זאת שזה בסדר לאחר???
מה אתה ילד? לא מצליח להבין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה