דרוש מידע מאיזה גיל מותר להשאיר ילד לבד באמבטיה?

• הוסף לסימניות
לא בהכרח.
תלוי כמה את היסטרית
בהכרח ובהכרח.
יש דרך לטפל בהיסטריות אבל אין שום דרך להחליט בלי התחושה (בשיתוף השכל, כמובן).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבר סמכות בישראל לקבוע הלכות בטיחות בפעולות זה ''בטרם''
כל השאר זה ספקולציות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא משאירה את בת ה 3 עם פקק,
קרה והייתי צריכה להביא מגבת מהחדר הצמוד,
הוצאתי את הפקק, המתנתי שהמים יצאו ונתתי למים לזרום על זרם חלש בלי שהם נאספים כלל וזה כי היא רצתה מים.
וגם זה היה לחמש שניות.

• הוסף לסימניות
מאד תלוי בילד.. היו ילדים שעשו משחק מי ישאיר יותר זמן ראש במים...
מצד שני מגיע גיל שהילד אומר לי אמא אני יכול כבר להתקלח לבד. אז בהתחלה אני איתו והוא מתקלח ואחר כך אני נכנסת מידי פעם.
(לא אשכח שהייתי אצל חברה בכתה ב' כדי לישון. התקלחתי ואמא שלה הציצה מידי פעם הרגשתי נורא שמישהו רואה לי... היום אני מבינה אותה)
חייבת לציין שיש לי ילדים אחראים וחנונים שלא מפתחים רעיונות משוגעים. אני משאירה בגיל מסוים לשחק לבד עם הצצה של פעם בדקה שתיים. אבל זה בגלל שאני מכירה את הילדים שלי.

• הוסף לסימניות
שאלתי פה פעם, אני לא ממש זוכרת את התשובה כי השאלה לא היתה בשבילי אבל זכור לי שמישהו הביא שם הוראה כתובה של טרם.
אני לא מצליחה למצוא את השרשור, אבל אולי יש פה טובים ממני בחיפוש אחרי שרשורים :)

• הוסף לסימניות
רב המיסתערים כוונת המשורר הוא ממתי אפשר להתחיל ללמד ילד להיתקלח לבד....

• הוסף לסימניות
רב המיסתערים כוונת המשורר הוא ממתי אפשר להתחיל ללמד ילד להיתקלח לבד....
1666119662033.png

• הוסף לסימניות
אני לא שמה פקק לעצירת המים, בחיים.
התינוק שלי בן שנה+ יציב ופעיל משאירה לפעמים (לדקה שתיים)
עם זרם מים דק והוא משחק עם מעט מים על הקרקעית ומשחקים
ברגע שהמים מתחילים להיערם. זאת סכנה!!
לכן חובה לוודא קודם שאין סתימה שיכולה לגרום לכך.

אמבטיה עם הרבה מים את יכולה רק בתנאי שאת לא זזה משם עד שכל המים יורדים!

ורחצה עצמאית הייתי נותנת מגן חובה-כיתה א', לפי התחושה שלך..
וללמד לא למלא אמבטיה עד גובה מסויים (סתם גם כי חבל על המים;))

• הוסף לסימניות
(לא אשכח שהייתי אצל חברה בכתה ב' כדי לישון. התקלחתי ואמא שלה הציצה מידי פעם הרגשתי נורא שמישהו רואה לי... היום אני מבינה אותה)
אני חושבת שזה אכן לא תקין.
היא יכלה לקרוא לך מאחורי הדלת לשאול אם את בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה