D
Deleted member 107321
אורח
- הוסף לסימניות
בהכרח ובהכרח.לא בהכרח.
תלוי כמה את היסטרית
יש דרך לטפל בהיסטריות אבל אין שום דרך להחליט בלי התחושה (בשיתוף השכל, כמובן).
בהכרח ובהכרח.לא בהכרח.
תלוי כמה את היסטרית
נקיפות מצפון לא בהכרח תמיד אוביקטיביות. לא חושבת שזה המדד
אוח.. מוציאה לי תהודעות מהמקלדתלא בהכרח.
תלוי כמה את היסטרית
הרבה אסונות קרו בצורה תקינה.מגיל חמש זה נחשב תקין להשאיר ילד לבד באמבטיה.
טוב אז אנחנו מדברים על הנורמה לאתלוי כמה את היסטרית
הנושא פה הוא בכלל לא אשמה אלא אחריות מנימלית שיש לנו על ילדנו
נחליף את המילה אשמהנקיפות מצפון לא בהכרח תמיד אוביקטיביות. לא חושבת שזה המדד
אז תכלס עד החתונה ילד לא חוצה כביש לבד?הרבה אסונות קרו בצורה תקינה.
הרבה אמהות לא נושמות בשביל להיות "תקינות".
ההשתדלות שלנו זה להיות תקינים ולא להיות אמהות לא נושמות - זה ממש לא מה שנדרש מאיתנוהרבה אסונות קרו בצורה תקינה.
מדויק.ההשתדלות שלנו זה להיות תקינים ולא להיות אמהות לא נושמות - זה ממש לא מה שנדרש מאיתנו
רוב האסונות קרו לא 'בצורה תקינה'. מוזמן לבדוק.הרבה אסונות קרו בצורה תקינה.
רב המיסתערים כוונת המשורר הוא ממתי אפשר להתחיל ללמד ילד להיתקלח לבד....
לפי התקן, עד גיל תשע, אבל למה לא להגזים ולהנות? ככה לא צריך להרגיש לא נוח שלא עומדים בכללים.אז תכלס עד החתונה ילד לא חוצה כביש לבד?
אני חושבת שזה אכן לא תקין.(לא אשכח שהייתי אצל חברה בכתה ב' כדי לישון. התקלחתי ואמא שלה הציצה מידי פעם הרגשתי נורא שמישהו רואה לי... היום אני מבינה אותה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //