דרוש מידע מאיזה גיל מותר להשאיר ילד לבד באמבטיה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה אכן לא תקין.
היא יכלה לקרוא לך מאחורי הדלת לשאול אם את בסדר.
זה בסדר הכל מחול לה.. כי אני זאת שפישלתי וביקשתי בלי בושה שתבדוק לי כינים :sne: כי תמיד אמא בודקת לי אחרי האמבטיה ;)(הייתי שם בשבוע שאמא שלי ישבה שבעה.. חברה טובה שלי..)

• הוסף לסימניות
זה כבר לנושא אחר אבל גם לי קרה מעיין זה שהייתי ילדד
דודה שלי נכנסה לבדוק מה קורה אתי והיא מדברת תוך כדי ואם צריך עזרה:sne:
לפעמים ההיסטריה מעבירה על....

• הוסף לסימניות
זה בסדר הכל מחול לה.. כי אני זאת שפישלתי וביקשתי בלי בושה שתבדוק לי כינים :sne: כי תמיד אמא בודקת לי אחרי האמבטיה ;)(הייתי שם בשבוע שאמא שלי ישבה שבעה.. חברה טובה שלי..)
לבדוק כינים זה משהו אחד
אבל להיכנס לילדה בת 8 לאמבטיה זה אפילו קצת הטרדה, בטח אם זו הייתה התחושה שלך

• הוסף לסימניות
אצלי אין אמבטיה יש רק מקלחת, וכך אני מתכננת לעשות גם בדירה הבאה.
זה חוסך החלקה, טביעה... המון...
מזה זאת ההמצאה המוזרה- אמבטיה, למה נועד הדבר המסוכן הזה?

• הוסף לסימניות
חבל מאד בשבילם....
זה נותן המון המון לילד
התחושה לשבת במים
ולהתנסות עם החויה הזאת
גם מילדותי זה זכור לי כחויה כיפית וגם הילדים שלי אם אני אומרת להם שזה יהיה אמבטיה ולא טוש(שזה בלי להשים פקק) הם רצים להתקלח

• הוסף לסימניות
חשמל יש לך בדירה? סכנת נפשות!!!
גז? ה' ירחם.
סכין? אמאל'ה ואבאל'ה
ליסוע ברכב? ה' ישמור.
פחד פחדים.
מזה ההמצאות המוזרות האלה? למה נועדו הדברים המסוכנים האלה????

• הוסף לסימניות
או אה נסחפתםם
את באמת חושב שהתקנתי את המקלחת הזו רק כי חששתי שה' ישמור...
זה מה שהיה לי בתחילה ואימצתי את הרעיון גם הלאה.
ויותר מזה... זה קו הגנה אצלי בבית. בשונה מדברים אחרים שאני הכי מאפשרת...
אה..
ויש להם גם מנוי לבריכת שחיה ברוך ה'
ולפעמים הם גם מורשים להכנס לג'קוזי ביחידת הורים. לא חסרים דבר ברוך ה'. מאושרים.

• הוסף לסימניות

בטיחות ילדים במים ובבריכות שחייה​

כ-12 ילדים בממוצע מתים מדי שנה בגין טביעות. כך עולה מדו"ח שפרסם ארגון "בטרם" לבטיחות ילדים בסוף השבוע שעבר.

על כל ילד שמת מטביעה נמנים בין ילד אחד לארבעה ילדים שמאושפזים וסובלים מאירועים רפואיים חמורים, המותירים אותם עם מוגבלויות רפואיות קבועות.

במהלך חודש יוני 2005 ערך ארגון "בטרם" סקר טלפוני בקרב מדגם מייצג של 521 הורים לילדים עד גיל 15. בסקר נשאלו ההורים מאיזה גיל אפשר להשאיר ילד לבד באמבטיה לכמה דקות. רק 20% מההורים השיבו תשובה נכונה, ולפיה הגיל עומד על 5 שנים; 21% מההורים השיבו תשובה שגויה, כלומר ציינו גילאים נמוכים מ-5 שנים; 6% לא ידעו להשיב על שאלה זו; 53% ציינו גילאים מבוגרים מ-5 שנים.

בנושא הגיל המומלץ ללימוד שחייה קיים חוסר ידע בקרב ההורים. ההורים נשאלו באיזה גיל לדעתם, אם בכלל, ילדים צריכים ללמוד שחיה.96% מההורים סברו כי ילדים צריכים ללמוד שחייה, אבל רק 20% מההורים ידעו שהגיל המתאים לכך הוא גיל 5. 47% ציינו גיל צעיר יותר, ו- 33% ציינו גיל מבוגר יותר.

שיעור המדווחים על לימוד שחייה עולה ככל שרמת ההכנסה עולה: 74% בקרב בעלי הכנסה גבוהה מהממוצע לעומת 50% בקרב בעלי הכנסה נמוכה מהממוצע. בקרב חרדים שיעור המדווחים על לימוד שחייה של ילדם נמוך יחסית.

לדברי אנשי הארגון, ניתן למנוע 80% ממקרי הטביעה, אם נוקטים באמצעים מתאימים. בדו"ח מציינים מהן האסטרטגיות שהוכחו בעולם כיעילות בצמצום ההיפגעות של ילדים במים. מדובר בלימוד שחייה, תוכניות חינוך והסברה, שמקנות ידע בנושא הבטיחות במים, וכן גידור בריכות שחייה פרטיות. גם שימוש באפודי הצלה תקניים בפעילות
יש מקום שמוכנים ללמד שחיה בגיל 5?
עדיין לא מצאתי.

• הוסף לסימניות
כיתה א' או ב'
וגם אז להציץ מידי פעם
לראות שהכל בסדר

• הוסף לסימניות
יש מקום שמוכנים ללמד שחיה בגיל 5?
עדיין לא מצאתי.
כן אצלנו ...
האחיינית לומדת.
ולעצם העניין אנחנו עושים אמבטיה עם גובהה מים עד למעלה זה כייף לילדים חוויה טובה מבקשים כמעט כל יום
אבל אין מצב שאחד ההורים לא נמצא מעולם לא קרה שנשארו לבד !!!!!

• הוסף לסימניות
ויש להם גם מנוי לבריכת שחיה ברוך ה'
ולפעמים הם גם מורשים להכנס לג'קוזי ביחידת הורים. לא חסרים דבר ברוך ה'. מאושרים.
מאחר ששתי אלה את כן מאפשרת אז הדעה הזו מבוטלת ממש... :sneaky:

ש מקום שמוכנים ללמד שחיה בגיל 5?
עדיין לא מצאתי.
אפשר גם בגיל 3
אמנם לפי דברי המדריכים שדיברתי איתם לפני גיל 5 זה פחות יעיל לימודי השחיה, אבל זה אפשרי גם בגיל 3.
לפני גיל 3 זה רק אם התחילו בגיל פיצי ממש.

• הוסף לסימניות
תלוי באחריות של הילד ,כמה הוא בוגר
לדעתי מגיל בין גיל 3 ל4 יכול להיות לבד .תלוי בילד
כמובן שברקע אין מוזיקה בווליום כך שהאמא תיהיה קשובה לאמבטיה
אין לצאת למרפסת או מהבית ליותר מדקה /חצי דקה

• הוסף לסימניות
תלוי מאד בילד , יש ילדים בני 5 שובבים שאי אפשר לסמך עליהם ויש שכן בכל אופן גם אם משאירים צריך להיות קשובים למה שקורה באמבטיה.

• הוסף לסימניות
תלוי באחריות של הילד ,כמה הוא בוגר
לדעתי מגיל בין גיל 3 ל4 יכול להיות לבד .תלוי בילד
כמובן שברקע אין מוזיקה בווליום כך שהאמא תיהיה קשובה לאמבטיה
אין לצאת למרפסת או מהבית ליותר מדקה /חצי דקה
מותר לי להגיד שאני לא מסכימה איתך!?

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי כמה מים ממלאים
כמה תושיה יש לילד
וכמה את קרובה וקשובה לשמוע מה קורה שם

המדד שלי הוא אם ח"ו הילד ימעד הוא יסתדר להתעשת לבד?
נראה לי לפני גיל 5 זה לא שייך
במיוחד שאצלי חדר האמבטיה לא נמצא באמצע הבית ואני לא יכולה לשמוע משם כל רחש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה