דרוש מידע מאיזה תכנית היית נהנית?

• הוסף לסימניות
אני מארגנת ערב מעניין בנושא של בריאות טיפוח ויופי לנשים, ומחפשת להביא תכנית מעניינת בנושא,
מאיזה תכנית הייתן נהנות בערב כזה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי נהנית מסדנה לשדרוג מראה הבית,
סוג של עיצוב חללים, צבע, תמונות, DIY וכו,

• הוסף לסימניות
מופע עם זמרת, שירה בשיתוף קהל

• הוסף לסימניות
היי, אם מעניין אותך, אני סטייליסטית אישית חרדית.
מעבירה סדנאות בנושאי אופנה סוטיילינג אישי, לפי התאמה לקהל.
כל הסדנאות בליווי מצגת מושקעת + אביזרים ובגדים שאני מביאה איתי+ הדגמות על הקהל.
נשים ממש נהנות, וזה גם נושא חדש ופחות מוכר במגזר, אם את מחפשת תוכן לא ממוחזר:)
אם רלוונטי לך, אשמח לתת פרטים באישי

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות בנושא בריאות דווקא?
או שצחוק זה מספיק בריא...?

הייתי בתכנית "אלתור ברגע"
מדהים ומצחיק!!
כולן נהנו עד הגג!!!

• הוסף לסימניות
או איפור או גרפולוגיה.
בהצלחה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

השתתפתי היום בערב ספרות לנשים (המחלקה לספריות, י-ם). היה ערב מקסים ב"ה.
במהלך הערב, התעוררה תקלה במדונה של השחקנית. בנוסח קצת פחות חגיגי: הרמקול שלה לא פעל.
נו, קורה. אי אז בימות הסמינר זה קרה פחות או יותר בכל תכנית שהיא.
פרק תהילים בכוונה, רכזת פעילות שרצה מכאן לשם, מורה צעירה נלהבת שמביאה מאנשהו רמקול חלופי ו... יצאנו. נו.
כשמדובר בערב מושקע כ"כ, זה כן קצת יותר דרמטי, לא בשביל הקהל (שסה"כ נהנה מכל שניה של מנוחה...) בעיקר בשביל המנחה. במצח מקומט היא קוראת לעובד ההגברה (ככה קוראים לזה?): המדונה לא עובדת! המדונה....
כמה שניות של המולה, העובד נחפז לבמה, משמיע כמה משפטים קצרים.
אני, ממקומי, לא שומעת את דבריו.
אני רק רואה את המנחה מזדקפת, ובהקלה היא מכריזה: יש מישהו למעלה (מצביעה על היציע) שמסדר את העניינים.
הנהונים בקהל, והיא פותחת בסיפורון נינוח. בלי לחץ, הרי הענין בטיפולו של מומחה ההגברה.
ענין של זמן עד שהתקלה נפתרת והתכנית מתחילה, בע"ה.
היתה תכנית מדהימה. באמת. עוצמתית ומהדהדת.
אבל אני הייתי תפוסה במשהו אחר.
יש. מישהו! למעלה! שמסדר. את העניינים!
איזו הקלה!
די. די לדאוג. די. המומחה לקח הכל על אחריותו. הוא מסדר את העניינים.
אולי סיפורון קטן, בינתיים? עד שהכל יסתדר?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה