- הוסף לסימניות
שאלתי בתת פורום כאן לגבי פתיחת חיסכון לכל ילד ונראה שזה קשה.
איך אפשר למצוא משהו שאפשר לפתוח?
אני שואלת ע"מ לבדוק אם ניתן לפתוח חיסכון קיים כדי להשתמש לבר מצווה וליישור שינים ולטיפולים ולאבחונים לנער בן כמעט 13 שאנחנו צריכים בשבילו כסףלא הבנתי.
חיסכון לכל ילד זה הפרשה מקצבת הילדים לקופת גמל להשקעה שמשולמת על ידי המדינה.
אפשר רק 57 שקל בחודש או אפשר להכפיל על חשבון הסכום שמגיע להורים ל114 אם הכוונה לזה אז בביטוח לאומי.
עם סתם בקופת גמל להקעה לדעתי עדיף לעשות אותה על שמכם מאשר על שם הילדים.
הדירוג אשראי שלי ירד, לצערי, בגלל סיבות שחלקן לא תלויות בילא יודעת אבל מתפללת שתצליחי בקלות
כתבו באשכולות כאן על קרן הוכשטיין שזה הלוואה עם האשראי וללא ריבית
-אם הילד מוכר בביטוח לאומי, אולי לפנות אליהם במכתב עם הסבר מנומק ולבקש על חשבון הקצבה העתידית?אני שואלת ע"מ לבדוק אם ניתן לפתוח חיסכון קיים כדי להשתמש לבר מצווה וליישור שינים ולטיפולים ולאבחונים לנער בן כמעט 13 שאנחנו צריכים בשבילו כסף
אני רוצה למשוך - לא להפקיד.
אולי עדיף לי למשוך פנסיה/ קופת גמל?
הדירוג אשראי שלי ירד, לצערי, בגלל סיבות שחלקן לא תלויות בי
ולא מאפשרים לי הגדלת מסגרת ולא הלוואה.
חוץ מהשוק האפור/ שחור/ כחול - יש עוד אופציות?
פינוי מסגרת יעזור לי?
גמחים יצטרכו ערבים?
הוא מוכר. אבל נראה שיתנו רק לסכנת חיים אולי לניתוח..?אם הילד מוכר בביטוח לאומי, אולי לפנות אליהם במכתב עם הסבר מנומק ולבקש על חשבון הקצבה העתידית?
ההורים שלי מחתנים ילדים וזקוקים בעצמם לעזרה-לבדוק אופציה של גמ"ח בקהילה או בשכונה או משפחה/מכרים שיכולים להלוות
בביטוח לאומי יש אנשים עם לב, תתפללי ותשלחי-מה יש להפסיד? אולי הם יעלו רעיון להלוואה או מימון?הוא מוכר. אבל נראה שיתנו רק לסכנת חיים אולי לניתוח..?
ההורים שלי מחתנים ילדים וזקוקים בעצמם לעזרה
כל החברים / חברות אבריכים או הכסף שלהם מושקע
גמ"ח... צריך עריבים?
יש מקום, בלי?
תודה. נשמע שאת מאד אכפתית, אין לי מיליםבביטוח לאומי יש אנשים עם לב, תתפללי ותשלחי-מה יש להפסיד? אולי הם יעלו רעיון להלוואה או מימון?
תודהבדקתם אפשרות להלוואה מקרן פנסיה?
אין לי מושג למי כדאי להגיע, פשוט תעלי מכתב באתר או תשלחי לסניף.תודה. נשמע שאת מאד אכפתית, אין לי מילים
למי בביטוח לאומי, יש אפשרות להגיע, ידוע לך?
כמו כן מישהו בקופ"ח מאוחדת- יש?
יש תכנית של 'עוגן' להלואות עד 50 אל''ש לאנשים בעלי דירוג נמוך וזה כולל יעוץ כלכלי 2 מפגשים (או 3) בזום, הם בודקים נראה לי כושר החזר בשביל לאשר את ההלואה.הדירוג אשראי שלי ירד, לצערי, בגלל סיבות שחלקן לא תלויות בי
ולא מאפשרים לי הגדלת מסגרת ולא הלוואה.
חוץ מהשוק האפור/ שחור/ כחול - יש עוד אופציות?
פינוי מסגרת יעזור לי?
גמחים יצטרכו ערבים?
משיכת קרן פנסיה מוקדמת,לא כדאי, נראה לי יש קנס/מיסים.תודה
לא בדקנו.
האם זה תלוי בדירוג אשראי?
מה התנאים?
האם ואיך מושכים את הפנסיה שלנו בעצמה?
ותוך כמה ימים אפשר לעשות זאת?
לא כדאי לפתוח על חשבון העתיד עדיף לפנות לקופות צדקה ולבקש עזרה בשביל זה הם נועדושאלתי בתת פורום כאן לגבי פתיחת חיסכון לכל ילד ונראה שזה קשה.
אם יש קרן השתלמות גם אפשר לבקש מהקרן הלוואה .
הפרוצדורה הכי פשוטה וריביות מצויינות.
יש גם אפשרות לגרייס מלא או חלקי הוי אומר לדחות את פירעון ההלוואה קרן+ריבית לעד 7 שנים.
אם יש לכם סוכן עדיף לדבר איתו קודם בכדי למצות את המיטב מהקרן.
שיהיה לכם בהצלחה!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //