למרות שזה הרוב? אני קולטת שכמעט אין עלה ירוק , הגזע הלבן זה הרובפעמים שמצאתי תרד, העדפתי לקנות.
אם מצאתי רק עלי סלק, השתמשתי גם בחלק הלבן.
אתמול הכנתי, עם עלי סלק שקניתי באושר עד, השתמשתי גם עם החלק הלבן, אבל בהחלט היה עלים ירוקים גדולים, ויצא מעולה!!למרות שזה הרוב? אני קולטת שכמעט אין עלה ירוק , הגזע הלבן זה הרוב![]()
גמני הכנתי עם הלבן, יצא מעולהאתמול הכנתי, עם עלי סלק שקניתי באושר עד, השתמשתי גם עם החלק הלבן, אבל בהחלט היה עלים ירוקים גדולים, ויצא מעולה!!
אני הכנתי חלק ללא עלי סלק, לבררנים שנבהלים מהירוקים.גמני הכנתי עם הלבן, יצא מעולה
רק שפעם הבאה אשים חצי מהגבינות (היה לי טו מאצ')
אני יודעת למה את שואלת, לונדון?אני הכנתי חלק ללא עלי סלק, לבררנים שנבהלים מהירוקים.
את לא חייבת לענות, שם המשפחה שלך מתחיל בה'?
לא הבנתי כלוםאני יודעת למה את שואלת, לונדון?
רציתי לשאול גם אותך.
אז כלום.לא הבנתי כלום![]()
כאילו מרוב שאני סתומה, או שהחלפת אותי עם מישהי?אז כלום.
אני
לא. לא החלפתי. בגלל שם המשפחה והחסידות שלך, חשבתי לשאול אם זה אתם.כאילו מרוב שאני סתומה, או שהחלפת אותי עם מישהי?
טוב דפה, לא פיר שאני רוצה להשאר אנונימית ואותך שואלת לשם משפחתך....לא. לא החלפתי. בגלל שם המשפחה והחסידות שלך, חשבתי לשאול אם זה אתם.
אוף למה אין אפשרות באישי?
אני גרה בירושלים@
טוב דפה, לא פיר שאני רוצה להשאר אנונימית ואותך שואלת לשם משפחתך....
אז רק משהו קטן ולא מסגיר,
את גרה בביתר?
אני כידוע לכל בית שמשית
חה חה...אני גרה בירושלים![]()
בואי למיילאוף למה אין אפשרות באישי
ממש עצוב....המילוי ברח באפיה, וזה היה ממש מאכזבבב
אחרי זה חשבתי שבטח זה מה שעשית.ממש עצוב....
שמתי כל פס בתבנית אינגלישקייק.
שמת את החומרים המדוייקים במילוי? כולל מוצרלה והכל?אחרי זה חשבתי שבטח זה מה שעשית.
היה כל כך יפה לפני האפיה!
עוד משהו, לא יצא לי הצבע היפה שראיתי בתמונה שלך, למרות שמרחתי בביצה.
מה יכול להיות?
לא שמתי מוצרלה, וחששתי שזאת הסיבה (המורה, בעלי לא מצא מוצרלה בחנות!).שמת את החומרים המדוייקים במילוי? כולל מוצרלה והכל?
כי המילוי לא זלג גם לתוככי האינגלישקייק כלל.
אולי לא אפית מספיק זמן בשביל הצבע.
לא יודעת.... תמיד כשאני ממליצה על מתכון יש לי מתח אם לא יצא טוב למי שתכין בעקבותי, על אף שאני נותנת רק מתכונים שניסיתי ויצאו מוצלחים מאוד ובדרך כלל נוסו כמה/הרבה פעמים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים