חלבי מאפה מנגולד וגבינות (תמונות משלבי ההכנה)

• הוסף לסימניות
למרות שזה הרוב? אני קולטת שכמעט אין עלה ירוק , הגזע הלבן זה הרוב :(
אתמול הכנתי, עם עלי סלק שקניתי באושר עד, השתמשתי גם עם החלק הלבן, אבל בהחלט היה עלים ירוקים גדולים, ויצא מעולה!!

• הוסף לסימניות
אתמול הכנתי, עם עלי סלק שקניתי באושר עד, השתמשתי גם עם החלק הלבן, אבל בהחלט היה עלים ירוקים גדולים, ויצא מעולה!!
גמני הכנתי עם הלבן, יצא מעולה
רק שפעם הבאה אשים חצי מהגבינות (היה לי טו מאצ')

• הוסף לסימניות
גמני הכנתי עם הלבן, יצא מעולה
רק שפעם הבאה אשים חצי מהגבינות (היה לי טו מאצ')
אני הכנתי חלק ללא עלי סלק, לבררנים שנבהלים מהירוקים.

את לא חייבת לענות, שם המשפחה שלך מתחיל בה'?

• הוסף לסימניות
@
לא. לא החלפתי. בגלל שם המשפחה והחסידות שלך, חשבתי לשאול אם זה אתם.
אוף למה אין אפשרות באישי?
טוב דפה, לא פיר שאני רוצה להשאר אנונימית ואותך שואלת לשם משפחתך....
אז רק משהו קטן ולא מסגיר,
את גרה בביתר?
אני כידוע לכל בית שמשית

• הוסף לסימניות
המילוי ברח באפיה, וזה היה ממש מאכזבבב

• הוסף לסימניות
ממש עצוב....
שמתי כל פס בתבנית אינגלישקייק.
אחרי זה חשבתי שבטח זה מה שעשית.
היה כל כך יפה לפני האפיה!
עוד משהו, לא יצא לי הצבע היפה שראיתי בתמונה שלך, למרות שמרחתי בביצה.
מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
אחרי זה חשבתי שבטח זה מה שעשית.
היה כל כך יפה לפני האפיה!
עוד משהו, לא יצא לי הצבע היפה שראיתי בתמונה שלך, למרות שמרחתי בביצה.
מה יכול להיות?
שמת את החומרים המדוייקים במילוי? כולל מוצרלה והכל?
כי המילוי לא זלג גם לתוככי האינגלישקייק כלל.
אולי לא אפית מספיק זמן בשביל הצבע.
לא יודעת.... תמיד כשאני ממליצה על מתכון יש לי מתח אם לא יצא טוב למי שתכין בעקבותי, על אף שאני נותנת רק מתכונים שניסיתי ויצאו מוצלחים מאוד ובדרך כלל נוסו כמה/הרבה פעמים.

• הוסף לסימניות
שמת את החומרים המדוייקים במילוי? כולל מוצרלה והכל?
כי המילוי לא זלג גם לתוככי האינגלישקייק כלל.
אולי לא אפית מספיק זמן בשביל הצבע.
לא יודעת.... תמיד כשאני ממליצה על מתכון יש לי מתח אם לא יצא טוב למי שתכין בעקבותי, על אף שאני נותנת רק מתכונים שניסיתי ויצאו מוצלחים מאוד ובדרך כלל נוסו כמה/הרבה פעמים.
לא שמתי מוצרלה, וחששתי שזאת הסיבה (המורה, בעלי לא מצא מוצרלה בחנות!).
מבינה את המתח שלך, אבל תדעי שלא כתבתי כדי להאשים או משהו דומה, חלילה, אלא רק לפרוק תסכול ולהבין איפה טעיתי.

אה, ואפיתי מספיק זמן, לא חושבת שזאת הסיבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה