מאפינס מקושטים בבצק סוכר - ייעוצכן

• הוסף לסימניות
שלום לאלופות האפיה,

נתקלתי במאפינס חמודים שאני רוצה לגייר ולעשות עם הבן שלי למסיבת סיום, ויש לי 3 שאלות:

1. האם אתן רואות קושי שאני עלולה להתקל בו במהלך העבודה? (גילוי נאות: אני ממש גרועה בעוגות ובקשקושים).
2. מה זה רויאל אייסינג, ואיפה קונים?
3. האם יצא טוב אם פשוט אשפןך את התערובת לעטרות ניר, כי אין לי תבניות מאפינס?

תודה לכן!

http://www.vered-cakes.com/32325/מאפינס-מקושטים

קבצים מצורפים

• עוגיות מבצק סוכר.jpg
    1.5 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אין לי ממש ידע מיוחד באפיה,
אבל לא נראה מסובך בכלל.

בקשר לשאלה השלישית היא בעצמה מציעה לעשות את זה בתבניות חד-פעמיות למאפינס, אבל נראה לי שעטרות נייר יחזיקו לך מעמד אותו דבר בדיוק.

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'רעיון ממש חמוד!
לגבי קשה,אל תחשבי שזה כזה פשוט ליצור דברים בבצק סוכר.
זה סבלנות ולפעמים מעצבן ומסובך.
בכללי זה נראה בסדר ממש.(רק הדיוק שהעינים יצאו אותו גודל והלחיים:eek:)
בכל אופן מהמם!!
והמון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
רויאל אייסינג הינו קרם המורכב מחלבון ואבקת סוכר אשר שימושו המסורתי הינו לזילוף ועיטור על עוגות. כיום משתמשים ברויאל אייסינג לכיתוב על עוגות, קישוט עוגיות צבעוניות וכן כדבק מאכל חזק ויציב לדמויות ואלמנטים בבצק סוכר.
חומרים לרויאל אייסינג
חלבון ביצה
300 גרם אבקת סוכר
הוראות הכנה לרויאל אייסינג
החומרים לעיל הינם עבור מנה קטנה יחסית ולכן אם רוצים מנה גדולה יותר יש פשוט לשמור על יחס של 1 חלבון = 300 גרם אבקת סוכר ולהגדיל את המנה. יש לערבב היטב את החומרים בקערית, עד לקבלת מרקם קרמי. כאשר הקרם חלק ונעים ניתן להוסיף צבעי ג'ל איכותיים על מנת לצבוע את הקרם. יש המוסיפים מעט תמצית טעם, למשל וניל או אגוזים, אולם זה ממש לא חיוני. ניתן גם להוסיף מעט לימון לריכוך ועידון הקרם, אך יש לשים לב שהדבר עלול לפגום באיכות הקישוט לאחר מכן בשל הריאקציה של חומצת הלימון עם צבעי המאכל. את הקרם ניתן לשים בשקית זילוף או לגלגל על נייר פרגמנט עד לקבלת צנטר נייר דק.

• הוסף לסימניות
יש גם אבקה מוכנה שצריך להוסיף לה רק מים.
ניתן להשיג בחנויות מתמחות (כמו קשת וכ')

• הוסף לסימניות
אולי במקום הרויאל הזה יש איזה טוש שמציר על עוגות?

• הוסף לסימניות
ואולי מישהי מכירה חנות למוצרי אפיה ועוגות באיזור רמות / תחנה מרכזית?

• הוסף לסימניות
יש את 'קשת' -
יש להם סניף חדש בירמיהו, מול גני גאולה. קרוב למדי לתחנה מרכזית.

• הוסף לסימניות
אפשר לעטר בטופי צבעוני. סוג של בצק סוכר...

• הוסף לסימניות
מצאתי אשכול בפרוג על חנויות למוצרי אפיה אין לי מושג איך מעלים קישור תכתבי בחיפוש מוצרי אפיה.מקווה שתמצאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1315892:
אין לי ממש ידע מיוחד באפיה,
אבל לא נראה מסובך בכלל.

בקשר לשאלה השלישית היא בעצמה מציעה לעשות את זה בתבניות חד-פעמיות למאפינס, אבל נראה לי שעטרות נייר יחזיקו לך מעמד אותו דבר בדיוק.

לא לא לא! מפתאום...
אל תנסי בעטרות נייר בלי תבנית שקעים/תבניות למאפינס חד"פ. זה ישתטח ינזול וימרח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1315988:
לא לא לא! מפתאום...
אל תנסי בעטרות נייר בלי תבנית שקעים/תבניות למאפינס חד"פ. זה ישתטח ינזול וימרח...

אפשר, אם שמים 3 מנג'טים יחד

• הוסף לסימניות
זה נראה פשוט וחינני, אבל אל תתפלאי אם התוצאה לא תדמה בכהוא זה לדוגמא...
א. חובה להשתמש בתבנית שקעים, אם את רוצה ראש עגול ולא אליפסה עקומה ופחוסה שחצי מהעיסה נשפכה ונשרפה על התבנית.
א. זה לוקח המון זמן!! רק לצקת את הבלילה לשקעים, בלי שהכל יישפך ויימרח... אח"כ לקרוץ את העיגולים, האפים והעיניים, ואח"כ לצייר בסבלנות אין קץ לכל עוגיה אישונים, פה וגבות, ושלא תזוז פתאום היד, ושהקו לא ייצא מדי עבה או מדי דק, ושלא יבוא זבוב באמצע ויעצבן אותך, או אחד הילדים או כולם, ואח"כ עוד להוסיף לחיים ולשון- ושיער, ובסוף עוד להכניס כל אחד לשקית אישית ולקשור סרט פפיון!!!
הגיע זמן קריאת שמע של שחרית

בקיצור לי זה נראה מורט עצבים, אלא אם כן יש בגן של הבת שלך 10 ילדות...

• הוסף לסימניות
קצת סדר...
1. הכנת הבלילה פשוטה. חשוב לשפוך אותה לכד מזיגה כדי להקל על המזיגה לתבניות המאפינס.
2. אל תנסי לעשות בעטרות נייר אם אין לך תבנית שקעים. עדיף ללכת לקנות תבניות אישיות כמו בתמונה.
3. לדעתי הבצק סוכר יצא לה כ"כ יפה מכיוון שהיא השתמשה בבצק סוכר צבוע קנוי ולא צבעה לבד. אם את שואפת לתוצאה כזו - זה מה שתצטרכי (בצק סוכר בצבעים: לבן, גוף, ורוד בהיר, ורוד כהה וכתום).
4. רויאל אייסינג ניתן לקנות מוכן בצבע שאת רוצה במקום להכין ו/או לצבוע, אבל במקרה הזה הייתי ממליצה על טוש אכיל, נראה לי יותר קל להתעסקות.
5. קחי בחשבון כשעתיים עבודה לפחות והאזרי באורך רוח.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עדכון טרי חם מהתנור:
עשיתי,
כיון שעזבתי את המחשב לפני שהספקתי לקרוא את ההזהרות בקשר לעטרות ניר - אפיתי בעטרות ניר, ויצא דוקא טוב, אולי בגלל שהשתמשתי במנג'טים קטנים למדי, ולא ענקיים, ומלאתי אותם עד מחציתם+ ולא יותר, אז זה לא היה כבד, וממילא יצא יציב.
זה ממש נחמד - אמצתי את הרעיון, כי גם מתקבלת עוגה אישית שכיף לאכול / לשלוח עם הילדים לגנים בבוקר ועם הבעל ללימודיו, וגם זמן האפיה קצר מאד - תוך 10 דקות העוגה היתה מוכנה (בתנור מחומם מראש).
עד כאן הכל טוב.
ומכאן - - - - - - - - -
אז ישבתי וקרצתי 70 עיגולים לאף, וזה היה משעמם, ומורט עצבים, ולהדביק את האף היה גם כן מייבש.
ואז חשבתי שהעיניים זה ממש סיוט, כי זה שני עיגולים! והלחיים זה גם 2 עיגולים!!
ולצייר פה!
(על הלשון ויתרתי), וכיפה!
ואז לסלסל את השערות!
ולהוסיף פאות!
ולכן עשיתי רק את העיניים והאף, ולקחתי הפסקה, והמשכתי בלילה.
וככה, בעודי מגלגלת עיגולי עיניים, ונלחמת בעיני לבל יעצמו, וממשיכה
לגלגל
ולגלגל
ולגלגל ולגלגל
ולגלגל ולגלגל ולגלגל
ולגלגל ולגלגל ולגלגל ולגלגל
וראשי נשמט בשינה מידי דקות אחדות,
בסביבות השעה 2:30 בלילה גמרתי אומר לזרוק את כל מה שעשיתי עד הנה לפח, ולאפות מהר עוגה כושית חיננית ומהירה.
נאבקתי בהחלטה מדי פעם, אבל אז סוף סוף גמרתי, בסביבות השעה 4 לפנות בוקר.
אז אני לא חושבת שאעשה זאת פעם נוספת, ומי שהתלהבה מהרעיון - צר לי לפוגג את ההתלהבות: אם אין לך עצבים להתקשקש אז תסתפקי בעוגה כושית, כמו שאפתה אמא שלך הטובה והחכמה.
:) :) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1317041:
עדכון טרי חם מהתנור:
עשיתי,
כיון שעזבתי את המחשב לפני שהספקתי לקרוא את ההזהרות בקשר לעטרות ניר - אפיתי בעטרות ניר, ויצא דוקא טוב, אולי בגלל שהשתמשתי במנג'טים קטנים למדי, ולא ענקיים, ומלאתי אותם עד מחציתם+ ולא יותר, אז זה לא היה כבד, וממילא יצא יציב.
זה ממש נחמד - אמצתי את הרעיון, כי גם מתקבלת עוגה אישית שכיף לאכול / לשלוח עם הילדים לגנים בבוקר ועם הבעל ללימודיו, וגם זמן האפיה קצר מאד - תוך 10 דקות העוגה היתה מוכנה (בתנור מחומם מראש).
עד כאן הכל טוב.
ומכאן - - - - - - - - -
אז ישבתי וקרצתי 70 עיגולים לאף, וזה היה משעמם, ומורט עצבים, ולהדביק את האף היה גם כן מייבש.
ואז חשבתי שהעיניים זה ממש סיוט, כי זה שני עיגולים! והלחיים זה גם 2 עיגולים!!
ולצייר פה!
(על הלשון ויתרתי), וכיפה!
ואז לסלסל את השערות!
ולהוסיף פאות!
ולכן עשיתי רק את העיניים והאף, ולקחתי הפסקה, והמשכתי בלילה.
וככה, בעודי מגלגלת עיגולי עיניים, ונלחמת בעיני לבל יעצמו, וממשיכה
לגלגל
ולגלגל
ולגלגל ולגלגל
ולגלגל ולגלגל ולגלגל
ולגלגל ולגלגל ולגלגל ולגלגל
וראשי נשמט בשינה מידי דקות אחדות,
בסביבות השעה 2:30 בלילה גמרתי אומר לזרוק את כל מה שעשיתי עד הנה לפח, ולאפות מהר עוגה כושית חיננית ומהירה.
נאבקתי בהחלטה מדי פעם, אבל אז סוף סוף גמרתי, בסביבות השעה 4 לפנות בוקר.
אז אני לא חושבת שאעשה זאת פעם נוספת, ומי שהתלהבה מהרעיון - צר לי לפוגג את ההתלהבות: אם אין לך עצבים להתקשקש אז תסתפקי בעוגה כושית, כמו שאפתה אמא שלך הטובה והחכמה.
:) :) :)

כתבת מרתק!
והורדת אותי לגמרי מהרעיון...

• הוסף לסימניות
לפחות תעלי תמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה