קורונה מבודדים עם מאומת באותו בית

• הוסף לסימניות
יכולים לצאת לבדיקה או שחייבים להזמין הביתה?
לא הצלחתי לחפור על זה.
תודה

• הוסף לסימניות
יכולים לצאת לבדיקה או שחייבים להזמין הביתה?
לא הצלחתי לחפור על זה.
תודה
עכשיו התקשרתי למוקד. הם אמרו לי שאי אפשר לצאת מהבית הם שולחים לי מד״א.
מבאס אבל אין מה לעשות (אפילו שיצאנו שליליים)

• הוסף לסימניות
עכשיו התקשרתי למוקד. הם אמרו לי שאי אפשר לצאת מהבית הם שולחים לי מד״א.
מבאס אבל אין מה לעשות (אפילו שיצאנו שליליים)
או ששינו אצלכם נהלים, או שהמוקדנית לא יודעת מהם הנהלים.
כבר חודשים ארוכים ששולחים מבודדים להיבדק באופן עצמאי, גם אם אם מתחננים למד"א לא מאשרים להם.

• הוסף לסימניות
קופצת.
מבודדים שליליים שנמצאים יחד עם מאומת
כמה זמן אחרי שהמאומת מסיים הם יוצאים?

• הוסף לסימניות
או ששינו אצלכם נהלים, או שהמוקדנית לא יודעת מהם הנהלים.
כבר חודשים ארוכים ששולחים מבודדים להיבדק באופן עצמאי, גם אם אם מתחננים למד"א לא מאשרים להם.
בעלי מאומת. ולכן הוא אמר שאי אפשר לצאת. הלוואי שכן. אבל הוא הזמין מד״א. נראה לך שווה להתקשר מחר שוב?

• הוסף לסימניות
בעלי מאומת. ולכן הוא אמר שאי אפשר לצאת. הלוואי שכן. אבל הוא הזמין מד״א. נראה לך שווה להתקשר מחר שוב?
לדעתי כן, אבל אם אתם ממילא מבודדים אז מה הלחץ? תחכו למד"א.

קופצת.
מבודדים שליליים שנמצאים יחד עם מאומת
כמה זמן אחרי שהמאומת מסיים הם יוצאים?
14 יום (או 10... עם 2 בדיקות) אחרי יום השיחרור של המאומת.
מעשית שמעתי שיש רופאים שיש להם דעות קצת שונות, כמו למשל לעשות עוד בדיקה בסיום וכד', אבל זה לא ההנחיות הרשמיות, וכמובן גם מי ששומע להם זה אולי לצאת בזהירות אבל בטח לא להתקהל או להתקרב מאוד לאנשים או לשלוח למסודות

• הוסף לסימניות
לדעתי כן, אבל אם אתם ממילא מבודדים אז מה הלחץ? תחכו למד"א.

14 יום (או 10... עם 2 בדיקות) אחרי יום השיחרור של המאומת.
מעשית יש רופאים שיש להם דעות קצת שונות, כמו למשל לעשות עוד בדיקה בסיום וכד', אבל זה לא ההנחיות הרשמיות, וכמובן גם מי ששומע להם זה אולי לצאת בזהירות אבל בטח לא להתקהל או להתקרב מאוד לאנשים או לשלוח למסודות
רציתי לעדות קצת טיול. הקטן משתגע לנו פה.

לגבי הבידוד. זה הגיוני להיות בבידוד 10 ימים בגלל המאומת + 14 ימים???? זה לא שפוי!

• הוסף לסימניות

לגבי הבידוד. זה הגיוני להיות בבידוד 10 ימים בגלל המאומת + 14 ימים???? זה לא שפוי!
הפיתרון היחיד הוא לבודד את המאומת (לפעמים לא מעשי - חייבים עזרה עם הילדים, אבל לדעתי כדאי להיזהר עם מסיכות וכד' לאף אחד אין ביטוח כמו כמה נשים בשבוע האחרון בגילאים צערים מאוד).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

כן אבל נותן כח שיודעים מתי הסוף היינו 3 חודשים ככה בלי לדעת מתי זה יגמר... ועכשיו שוב מתחילים סדרה חדשה כשאי אפשר לדעת אם מישהו יחליט להתאמת באמצע... אוףףףףף

• הוסף לסימניות
למה מסכן אם יצאתי שלילית פעמיים??
למה החולה יכול לצאת אחרי 10 ימים? כי עד אז הוא יכול לדבק, ויתכן שבדיוק ביום הזה נדבקת ממנו וממילא צריך 14 יום.
זה שיצאת שלילית פעמים לא עוזר כלום אם הייתה חשיפה חדשה.

השמועות על הרופאים המקלים (לא כל רופא מומחה בתחום), זה בטענה שקשה להחמיר עד כדי כך ולומר שבדיוק ביום האחרון שהוא מדבק הוא גם הדביק, וגם אין תסמינים, וגם עשו עוד בדיקה שלילית, אבל כאמור ההנחיות הרשמיות הם לא כן, וגם אם מישהו מצא "היתר" לצאת זה לא אומר שהוא יכול להתקהל ולשלוח למוסדות.

• הוסף לסימניות
עם כל הקושי, אבל על הצד שזה מסכן אחרים אז אין שום זכות לצאת, לכן עצם הקושי הוא לא טענה לגבי שום דבר.
למה מסכן אם יצאתי שלילית פעמיים
כן אבל נותן כח שיודעים מתי הסוף היינו 3 חודשים ככה בלי לדעת מתי זה יגמר... ועכשיו שוב מתחילים סדרה חדשה כשאי אפשר לדעת אם מישהו יחליט להתאמת באמצע... אוףףףףף
וואו 3 חודשים זה כמעט בלתי אפשרי. מקווה שתגמרו עם זה מהר. (לפחות על לכם מחלימים שיכולים לצאת לקניות וכאלה?)

• הוסף לסימניות
למה החולה יכול לצאת אחרי 10 ימים? כי עד אז הוא יכול לדבק, ויתכן שבדיוק ביום הזה נדבקת ממנו וממילא צריך 14 יום.
זה שיצאת שלילית פעמים לא עוזר כלום אם הייתה חשיפה חדשה.
אם הייתי עם החולה 10 ימים ולא נדבקתי ואז עשיתי בדיקה שלילית מה הבעיה לצאת? הרי הוא כבר לא מדבק?

• הוסף לסימניות
למה מסכן אם יצאתי שלילית פעמיים??
כי לא חסרים אנשים שיצאו המון פעמים שלילי למרות שנחשפו ממש למאומת ואחרי כמה זמן נדבקו,
אני מכיר מישהו שאשתו וילדיו היו מאומתים ויצא שלילי ואחרי חודש חלה,
כך שאין ביטוח לאף אחד

• הוסף לסימניות
כי לא חסרים אנשים שיצאו המון פעמים שלילי למרות שנחשפו ממש למאומת ואחרי כמה זמן נדבקו,
אני מכיר מישהו שאשתו וילדיו היו מאומתים ויצא שלילי ואחרי חודש חלה,
כך שאין ביטוח לאף אחד
אולי הוא נדבר ממישהו אחר? חסר חולים שמסתובבים?? מגוחך לחשוב שהקורונה דגרה אצלו חודש. לא חסר ממי להדבר לצערנו

• הוסף לסימניות
אם הייתי עם החולה 10 ימים ולא נדבקתי ואז עשיתי בדיקה שלילית מה הבעיה לצאת? הרי הוא כבר לא מדבק?
מי אמר שלא נדבקת ביום העשירי? הרי תתכן דגירה 5 ימים ויותר, נדיר אבל קיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה