קורונה מבודדים עם מאומת באותו בית

• הוסף לסימניות
וואו 3 חודשים זה כמעט בלתי אפשרי. מקווה שתגמרו עם זה מהר. (לפחות על לכם מחלימים שיכולים לצאת לקניות וכאלה?)
זה לא אפשרי כי לא רואים את הסוף. אבל שיש תאריך מוגדר לסיום זה יותר קל לדעתי. וכן עכשיו לפחות שננו חופשיים לצאת...

• הוסף לסימניות
אוקי אז נגיד עושים בדיקה ביום ה14. עדין לא לא עוד 10 יום מאז שהוא יוצא
לפי מה שהסברתי מקודם זה לא מועיל כלום, כי היום העשירי (של החולה) זה יום החשיפה (של בן המשפחה). מה שהיה קודם "לא מעניין". (וצריך בידוד רגיל לפי הספר)

• הוסף לסימניות
זה לא אפשרי כי לא רואים את הסוף. אבל שיש תאריך מוגדר לסיום זה יותר קל לדעתי. וכן עכשיו לפחות שננו חופשיים לצאת...
וואו קשה קשה. לפחות יש לכם מחלימים שיכולים לצאת. זה ממש עוזר שלא צריך לבקש טובות מכל העולם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם הייתי עם החולה 10 ימים ולא נדבקתי ואז עשיתי בדיקה שלילית מה הבעיה לצאת? הרי הוא כבר לא מדבק?
יותר נכון אם יש 2 בדיקות שליליות אחרי השחרור של החולה למה צריך 10 ימים של בידוד???
ת'אמת היום תכנית, תשובה ל2 בדיקות היא הרבה מעל 10 ימים...(אני מחכה לתשובה לאחת מבנות הבית,
מיום שני שעבר בבוקר ועד עכשיו אין זכר.)

• הוסף לסימניות
וואו קשה קשה. לפחות יש לכם מחלימים שיכולים לצאת. זה ממש עוזר שלא צריך לבקש טובות מכל העולם
כן אחרי ש-3 חודשים- אין לנו צורה כבר ממי לבקש, והעירייה היתה בקריסה אפילו מלונית לא רצו לתת (מאומתת יחידה) עכשיו זה באמת רווח והצלה לא הייתי שומרת בידוד אם הייתי חיובית שוב.

• הוסף לסימניות
יותר נכון אם יש 2 בדיקות שליליות אחרי השחרור של החולה למה צריך 10 ימים של בידוד???
ת'אמת היום תכנית, תשובה ל2 בדיקות היא הרבה מעל 10 ימים...(אני מחכה לתשובה לאחת מבנות הבית,
זה נאבד בטוח. אחרי 72 שעות אם אין תשובה צריך לחזור על הבדיקה

• הוסף לסימניות

עיכוב לא סביר בתשובה לבדיקות?

תוצאות בדיקות קרונה שמתעכבות מעל הרגיל / שלא מוצאים תוצאות שלהם.
ניתן לפנות לכתובת מייל של משרד הבריאות
:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

במשך היום חוזרים תוך 4 שעות או אם זה בלילה בבוקר למחרת.
צריך לרשום שם , תז, תאריך בדיקה , מקום בדיקה למייל הנ"ל.

• הוסף לסימניות
קופצת.
מבודדים שליליים שנמצאים יחד עם מאומת
כמה זמן אחרי שהמאומת מסיים הם יוצאים?
בלי לראות תגובות קודמות.
לי אמרו במשרד הבריאות אחרי 10 ימים, זה אומר סך הכל 20 יום.

• הוסף לסימניות
בלי לראות תגובות קודמות.
לי אמרו במשרד הבריאות אחרי 10 ימים, זה אומר סך הכל 20 יום.
כפוף ל-2 בדיקות ביום הראשון והתשיעי ובהודעת בידוד באתר משה"ב

• הוסף לסימניות
זה נאבד בטוח. אחרי 72 שעות אם אין תשובה צריך לחזור על הבדיקה
קטע הזוי!!! כי מד"א עשו בדיקות לכולם, ולמחרת כבר התחילו התשובות, חוץ מתשובה אחת שעדיין אין כל זכר...
חששתי שזה נאבד, אבל עכשיו הפחד שלי, שהם יגידו שיצא חיובי... כמו הרבה סיפורים שנאבדו הבדיקות, וכך אמרו. השאלה אם אפשר לבדוק את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה