נכתב ע"י wald;2326084:מדהים, כרגיל...
ה"רויטע בעקאלאך" שלה זוהרים מדי לענ"ד
עידנתי טיפה,תודהנכתב ע"י wald;2326084:מדהים, כרגיל...
ה"רויטע בעקאלאך" שלה זוהרים מדי לענ"ד
יבש לגמרייי.....נכתב ע"י חני אבוביץ;2326116:המזג אויר ייבש את כולנו
רחלי,
מהמם,
התמונה / העריכה וכמובן הילדה...
נכתב ע"י tzipi.w;2326141:תמונה מדהימה
לילדה מדהימה.
שאני רק יבין, את לוקחת איתך את המצלמה לפני הגן,אחרי הגן, מתי לא?
נכתב ע"י RacheliM;2326152:עידנתי טיפה,תודה
יבש לגמרייי.....
תודה חני![]()
האמת שכן...אני מסתובבת די הרבה עם המצלמה.במיוחד אוהבת לצלם סתם ככה אנשים ברחוב...או דברים מעניינים...
הייתי מעלה קצת אבל חוששת שזה לא יעניין את הקהל אז נמנעת.![]()
נעלה בהמשך..נכתב ע"י אביטל שורץ;2326162:ואני חושבת שזה דוקא יעניין את הקהל מאוד
תמונה מיוחדת
ואם היית כותבת שזה בדרך חזור מהגן בקראקוב של שרה שנירר הייתי מאמינה לך
ככה את שולחת לגן?
נכתב ע"י rivkic;2326170:אחרי הגן והשיער עוד מסודר?
כן.טירוף.יודעת....התמכרות...נכתב ע"י לאה 22;2326180:עם ה70-200??
נכתב ע"י RacheliM;2326234:נעלה בהמשך..
לא הכל ככה אבל ככה יוצא
והחולצה הלבנה נקיה?? לא
והגרביון בלי כתמים? ברור שלא....
![]()
![]()
השיער אגב לא מסודר בכלל...הצמות היו במצב כ"כ קריטי שפשוט תפסתי למעלה כדי למזער נזקים....
כן.טירוף.יודעת....התמכרות...
הוספתי עוד תמונה![]()
נכתב ע"י RacheliM;2326152:עידנתי טיפה,תודה
יבש לגמרייי.....
תודה חני![]()
האמת שכן...אני מסתובבת די הרבה עם המצלמה.במיוחד אוהבת לצלם סתם ככה אנשים ברחוב...או דברים מעניינים...
הייתי מעלה קצת אבל חוששת שזה לא יעניין את הקהל אז נמנעת.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בהמתנה, ...Naomi, 7שבע7 ועוד 5 משתמשים8 //