- הוסף לסימניות
אוירה מיוחדת
המבט בראשונה מושלם
המבט בראשונה מושלם
נכתב ע"י RacheliM;2326152:האמת שכן...אני מסתובבת די הרבה עם המצלמה.במיוחד אוהבת לצלם סתם ככה אנשים ברחוב...או דברים מעניינים...
הייתי מעלה קצת אבל חוששת שזה לא יעניין את הקהל אז נמנעת.![]()
תודה,מחמיא מאדנכתב ע"י אביטל שורץ;2326377:הסתכלתי שוב
זה מדהים לדעתי.
ואם כבר דיברו על ההבדל בין טכנאות לאומנות, לדעתי זו אומנות (מעבר לטכנאות הטובה)
ורחלי, את מיוחדת שאת מסתובבת ככה עם ה70-200.... ככה יוצרים אומנות
חחח יפה שאת זוכרת אותו....האפרוח ז"ל...נכתב ע"י ת'כלס;2326659:חתיכת דבר
ככה הולכים לגן ביום בהיר?...
המבט שלה מזכיר את המבט שלה עם האפרוח ...
לגמרי...וגם חתיכת תרפיה...נכתב ע"י C H A N Y;2326801:בסוד ,בסוד נגלה שגם אני
אולי זה המקום בו מוצאות צלמות הילדים-
שבקטגוריה זו הרי אין מספיק ביטוי אומנותי ובלה בלהאת ה"אומנות" שלהן.
תמונות למגירה מה שנקרא.
האמת עשינו את זה פעם יחד ..חח נוסטלגיה.
אפרופו נוסטלגיה,
תמונות יפות.שנת התרפפ"ו אצלך מעובדת מושלם...
הדובי הלך איתה לגן בבוקר ונכנס לעגלה,בצהריים נפגשו שובנכתב ע"י ♥ברכי♥;2326821:זה שנסחבת עם מצלמה, זה בסדר... שגעונות קיימים ☺
אבל שנסחבת עם דובי....
והילדה שלך... חמסה.
נכתב ע"י RacheliM;2326967:תודה רבה לכולכם...איזה תגובות כיפיות
תודה,מחמיא מאד
חחח יפה שאת זוכרת אותו....האפרוח ז"ל...
לגמרי...וגם חתיכת תרפיה...
חני צריך לצאת שוב.הגשם מזמין.אוהבת הרפתקאות לא?
הדובי הלך איתה לגן בבוקר ונכנס לעגלה,בצהריים נפגשו שוב![]()
אבל אם תראו אישה עם מצלמה ובלונים/דובים/ארנבות חיות באמצע הרחוב בסתם יום בהיר....זו כנראה אני![]()
נכתב ע"י הדודה מלכי;2327831:אבל את הולכת להוציא אותה כל פעם מהגן עם המצלמה עלייך??!
QUOTE]
את באמת חושבת שכל יום???אני לא...
בעיני זה לא אלגנטי,אבל תודהנכתב ע"י gol;2326996:וכזו אלגנטית היא הולכת לגן?
תמונות מדהימות, כרגיל וילדה- בלע"ר.
אהבתי לגמרי.
רק שבנתיים אין גשםנכתב ע"י לאה 22;2327155:אני גם אוהבת הרפתקאות בגשם![]()
נכתב ע"י הדודה מלכי;2327831:רק שאני אבין, את גם במיטה עם המצלמה... ?!(לא שאני לא...
)
אבל את הולכת להוציא אותה כל פעם מהגן עם המצלמה עלייך??!
והתמונות משגעות כרגיל - אצלך,
סטייל שאני מאוד אוהבת, ועיבוד שמשלים לגמרי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בהמתנה, ...Naomi, 7שבע7 ועוד 5 משתמשים8 //